Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şu ana kadar 3 aile ağırladım . Her seferınde dur yarışmaya katılayım dedım ama çok yoruluyorum bırde fotograflamayla ugrasamıcam sanırım
Başka kategorilerde görüşelim
Şu ana kadar 3 aile ağırladım . Her seferınde dur yarışmaya katılayım dedım ama çok yoruluyorum bırde fotograflamayla ugrasamıcam sanırım
Başka kategorilerde görüşelim
Nevreste katılmayanları tehdit etmek gerekiyor mu acaba
Katılmazsanız gece rüyanıza girerim, cımbızla kovalarım, mapusun en rutubetli köşesine atarım desem işe yarar mı
Nevreste katılmayanları tehdit etmek gerekiyor mu acaba
Katılmazsanız gece rüyanıza girerim, cımbızla kovalarım, mapusun en rutubetli köşesine atarım desem işe yarar mı
Yok birşey olmaz, ben usulca ürkütmeden yaklaşırım, önce geceleri yarışmaya katıııl yarışmaya katıııl diye seslenirim uykularında, besmele çekerek uyanırlar, sonra hafif bir cımbız sesi
Yok birşey olmaz, ben usulca ürkütmeden yaklaşırım, önce geceleri yarışmaya katıııl yarışmaya katıııl diye seslenirim uykularında, besmele çekerek uyanırlar, sonra hafif bir cımbız sesi