- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Ooooooo, hayırlı olsun canım benim. Kırmızılar pek bir yakışmış.Katılacaklara başarılar artık sadece oy kullanan tarafım ben :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooooooo, hayırlı olsun canım benim. Kırmızılar pek bir yakışmış.Katılacaklara başarılar artık sadece oy kullanan tarafım ben :)
Bende 3 aile ağırladım, ilkinde 2 yemeğin fotoğraflarını çektim hatta fakat tatlı ile çorbanın fotoğraflamasını unutmuştum.Şu ana kadar 3 aile ağırladım . Her seferınde dur yarışmaya katılayım dedım ama çok yoruluyorum bırde fotograflamayla ugrasamıcam sanırım
Başka kategorilerde görüşelim
Pro üye olmuşsun hayırlı olsunKatılacaklara başarılar artık sadece oy kullanan tarafım ben :)
Tamam canım sen çalışıyorsun kolay değilŞu ana kadar 3 aile ağırladım . Her seferınde dur yarışmaya katılayım dedım ama çok yoruluyorum bırde fotograflamayla ugrasamıcam sanırım
Başka kategorilerde görüşelim
Teşekkür ederim güzel ablamm darısı başına inşallahhOoooooo, hayırlı olsun canım benim. Kırmızılar pek bir yakışmış.
Teşekkürler :) daha kolay kategorilerde inşallah katılırımPro üye olmuşsun hayırlı olsun
Maşallahh sizin ev belediyenin iftar çadırı gibi olmuş :)Cuma-Cumartesi-Pazar davetlerimden birinin menüsünü seçip paylaşacağım sanırım.
Büyük bir aileye sahibim, yakın arkadaşlarımız da fazla olunca, durum iftar çadırından hallice oluyor.Maşallahh sizin ev belediyenin iftar çadırı gibi olmuş :)
Beni birinci yaparsınız katılırımHanımlar yarışmaya katılmayacak mısınız
@deynepnaz
leylmira
@H E
@hippoglisemi
@Lunya
@evlaefe
@Smile Forever
alimiyon
s i d e l y a
@cantan3m
Tamam yaparız.O iş kolayBeni birinci yaparsınız katılırım
Mutlaka bekliyoruzCuma gunu misafirim var ins yetistirebilirsem katilicam ilk defa bir yarismaya
Biz ne zaman gelelimBüyük bir aileye sahibim, yakın arkadaşlarımız da fazla olunca, durum iftar çadırından hallice oluyor.
HaftayaBiz ne zaman gelelim
Tamam gününü haber verirsinHaftaya
Nevreste katılmayanları tehdit etmek gerekiyor mu acabaTamam gününü haber verirsin
İşe yarayabilir ablacımŞimdiye kadar hep tatlı tatlı sorduk bundan sonra mecbur tutalım ve ceza verelimNevreste katılmayanları tehdit etmek gerekiyor mu acaba
Katılmazsanız gece rüyanıza girerim, cımbızla kovalarım, mapusun en rutubetli köşesine atarım desem işe yarar mı
İşe yarayabilir ablacımŞimdiye kadar hep tatlı tatlı sorduk bundan sonra mecbur tutalım ve ceza verelim
Kökten kaybetmeyelim
Bu mübarek günlerde çok etkili olurYok birşey olmaz, ben usulca ürkütmeden yaklaşırım, önce geceleri yarışmaya katıııl yarışmaya katıııl diye seslenirim uykularında, besmele çekerek uyanırlar, sonra hafif bir cımbız sesi
Bu mübarek günlerde çok etkili olur