- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Firsat bulursam katilacagim insallahHanımlar yarışmaya katılmayacak mısınız
@deynepnaz
leylmira
H E
retro_hippo
@Lunya
@evlaefe
Smile Forever
@alimiyon
s i d e l y a
@cantan3m
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Firsat bulursam katilacagim insallahHanımlar yarışmaya katılmayacak mısınız
@deynepnaz
leylmira
H E
retro_hippo
@Lunya
@evlaefe
Smile Forever
@alimiyon
s i d e l y a
@cantan3m
Fırsatı mutlaka yakala canımFirsat bulursam katilacagim insallah
Daha yeni rahatladım katılıcam.. aklımda menü bile var.. dur sana özelden sorimHanımlar yarışmaya katılmayacak mısınız
@deynepnaz
leylmira
H E
retro_hippo
@Lunya
@evlaefe
Smile Forever
@alimiyon
s i d e l y a
@cantan3m
Tamam canım bekliyorumDaha yeni rahatladım katılıcam.. aklımda menü bile var.. dur sana özelden sorim
İnşaallah canımBir sorun cikmazsa en yakın zamanda katılacağım nevoşum
Evetİnşaallah canım
Sidoş'um hamile misin
Valla kkda el atmadık yer bırakmıyoruz. Yemek bölümü diyet grubu derken şimdi anneler grubundayız
Maşaallah canım çok tebrik ediyorum.Darısı isteyen herkese olsun inşaallahValla kkda el atmadık yer bırakmıyoruz. Yemek bölümü diyet grubu derken şimdi anneler grubundayız
Amin inşallah nevoşumMaşaallah canım çok tebrik ediyorum.Darısı isteyen herkese olsun inşaallah
Hayırlı olsun canım benim. Rabbim sağlıkla kucağında göstersin inşallah.Valla kkda el atmadık yer bırakmıyoruz. Yemek bölümü diyet grubu derken şimdi anneler grubundayız
Çok teşekkür ederim canım. Senin de güzel haberlerini aliriz insallah en yakın zamanda.Hayırlı olsun canım benim. Rabbim sağlıkla kucağında göstersin inşallah.
Amin inşaallahÇok teşekkür ederim canım. Senin de güzel haberlerini aliriz insallah en yakın zamanda.
Hayırlı olsun canım Allah kolay hamilelik kolay doğumlar nasip etsin hayırlı. Sağlıklı evlat olsun inşallahÇok teşekkür ederim canım. Senin de güzel haberlerini aliriz insallah en yakın zamanda.
İnşallah canım benimÇok teşekkür ederim canım. Senin de güzel haberlerini aliriz insallah en yakın zamanda.
Katılacaklara başarılar artık sadece oy kullanan tarafım ben :)Hanımlar yarışmaya katılmayacak mısınız
@deynepnaz
leylmira
H E
retro_hippo
@Lunya
@evlaefe
Smile Forever
@alimiyon
s i d e l y a
@cantan3m
Maşallah hayırlı olsunn Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok teşekkür ederim canım. Senin de güzel haberlerini aliriz insallah en yakın zamanda.
Şu ana kadar 3 aile ağırladım . Her seferınde dur yarışmaya katılayım dedım ama çok yoruluyorum bırde fotograflamayla ugrasamıcam sanırımHanımlar yarışmaya katılmayacak mısınız
@deynepnaz
leylmira
H E
retro_hippo
@Lunya
@evlaefe
Smile Forever
@alimiyon
s i d e l y a
@cantan3m
Hayırlı olsun canım Allah kolay hamilelik kolay doğumlar nasip etsin hayırlı. Sağlıklı evlat olsun inşallah
Amin. Teşekkür Ederim güzel dilekleriniz içinMaşallah hayırlı olsunn Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin