Yöresel Tarif 2018 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
:eek:
O kadar becerikli adamlar var mı yahu?
Benimki salataya yardım etse, savaş alanına dönüyor mutfak tezgahı :bicak:
Var var, maalesef eşim mutfak konusunda benden iyidir, maalesef dedim dikkatinizi çekerim :)) o kadar beceriksizim yani, adam benden çok daha güzel yemekler yapıyor, birde görsel zevki var, ben yapar görsele hiç özenmem, bazen yanlış doğmuşuz diyorum :KK70:

Var var, maalesef eşim mutfak konusunda benden iyidir, maalesef dedim dikkatinizi çekerim :)) o kadar beceriksizim yani, adam benden çok daha güzel yemekler yapıyor, birde görsel zevki var, ben yapar görsele hiç özenmem, bazen yanlış doğmuşuz diyorum :KK70:
Hasta olsam bir tas çorba yapamaz, dışarıdan söyler:olamaz: geçen gün masayı hazırlar mısın dedim. Tabak vardı, çatal kaşık aradım masada :KK61:
O kadar bahtsızım bu konuda, şanslı doğmuşsunuz maşallah :KK70:

Hasta olsam bir tas çorba yapamaz, dışarıdan söyler:olamaz: geçen gün masayı hazırlar mısın dedim. Tabak vardı, çatal kaşık aradım masada :KK61:
O kadar bahtsızım bu konuda, şanslı doğmuşsunuz maşallah :KK70:

Son bir senedir şansımın doruğundayım, 23 yaşında kızım var, babasına çekmiş becerikli maşallah, onlar yapıyor ben yiyorum :KK70:

Tembellik ihtisasımı 160x200 ebatlarındaki yatağımda yapmakta olup yarışmacı arkadaşlara başarıları dilerim, neyse kaçtım, hepinizi çoooook öpüyorum :KK15:

Son bir senedir şansımın doruğundayım, 23 yaşında kızım var, babasına çekmiş becerikli maşallah, onlar yapıyor ben yiyorum :KK70:

Tembellik ihtisasımı 160x200 ebatlarındaki yatağımda yapmakta olup yarışmacı arkadaşlara başarıları dilerim, neyse kaçtım, hepinizi çoooook öpüyorum :KK15:
:KK25:

Bak o konudada çok beceriklidir.:KK70:Ben incelerim öyle hemen kaynaşmam ,seçiciyimdir.Ama o herkesle muhabbet eder.Ve çenesi düşüktür:KK70:
Ramazan’da ben kolay kolay konuşmam, dilime lâl gelir sanki.
Ama eşim tam tersi, iş yerinde de çok konuşuyormuş. Evde de hiç susmuyor. Evi arkadaşları taşıdı, yenge abiyi evde hiç konuşturmuyor musun dediler.
Benim konuşmadığımı öğrenince, Allah kolaylık versin dediler.:KK70:

X