Yöresel Tarif 2018 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
Ne kadar güzel bir üye:KK45:Kendini biliyor:KK70:
Sende beceri var tembelsin:KK70:

Enharbi benim çocuğum ya, anasına çekmiş, tembellik sanatında bir numara, yayılıp yatmak bizim işimiz, değil mi yekpare kaşlı, pos bıyıklı güzeller güzeli evladım, anası kurban olsun tembelliğine:KK70::KK70:

Enharbi benim çocuğum ya, anasına çekmiş, tembellik sanatında bir numara, yayılıp yatmak bizim işimiz, değil mi yekpare kaşlı, pos bıyıklı güzeller güzeli evladım, anası kurban olsun tembelliğine:KK70::KK70:

Oyle valla,bosuna anasina bak kizini al dememisler :KK70: su hayatta en guzel yaptigim sey uyumak :KK70:

:KK70::KK70:

Tam anasının yavrusu, tembelliğinle gurur duyuyorum yavrrruuuummmm:KK70:
Doğuma az kalmış harbi, cinsiyet bellidir, bu sefer kız mı geliyor yoksa, ay o da bizim gibi tembel olabilir kızsa:KK70:
Anamm canimm anamm ben seninle her zaman gurur duydum zaten:KK74:

Yari yolu geçtik şükür. Evet,bu defa kiz. Oglan bana hic cekmedi fazla atik,kizim mune anneannesine ceker de rahat ederim İnşallah:halay:

Yok ablam sen beceriklisin Harbi çok beceriksiz:sus:

Ben ve beceri :))) anam ben iftar menülerini görünce pes ettim, herkes hergün çeşit çeşit yemek yapıyor, ben bir salata bir çorba bir tatlı yapıyorum, itiraf ediyorum mutfak bana göre değil :-)

Harbiyle ben uyumak içim doğmuşuz, koalalarla yakın akrabalığımız var, amca çocuklarıyız :KK70:

Ben ve beceri :))) anam ben iftar menülerini görünce pes ettim, herkes hergün çeşit çeşit yemek yapıyor, ben bir salata bir çorba bir tatlı yapıyorum, itiraf ediyorum mutfak bana göre değil :-)

Harbiyle ben uyumak içim doğmuşuz, koalalarla yakın akrabalığımız var, amca çocuklarıyız :KK70:
Sizin başka becerileriniz var.Birde yemeği mükemmel yapsaydınız.:110:Ben de yemekten anlıyorum :KK70:

X