- 16 Ağustos 2010
- 293.105
- 603.056
- 43
Ben yapacağım abla bize gelmek için yorulma
Bu geceden tezi yok ben çaktırmadan başlayayım, ne güzel iftar menüleri yazıyorlar, nerede o menücüler, önce onlardan başlayayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yapacağım abla bize gelmek için yorulma
Bu geceden tezi yok ben çaktırmadan başlayayım, ne güzel iftar menüleri yazıyorlar, nerede o menücüler, önce onlardan başlayayım
Ne kadar güzel bir üyeKendini biliyorBen katilmayo cok isterdim ama iste o beceri yok bende Allah tarafından verilmemis
Tembelligim de o yuzden nevosum. Yapsam da guzel olmuyo kizNe kadar güzel bir üyeKendini biliyor
Sende beceri var tembelsin
Sana öyle geliyor kesin güzel oluyordurTembelligim de o yuDeny nevosum. Yapsam da guzel olmuyo kiz
Ne kadar güzel bir üyeKendini biliyor
Sende beceri var tembelsin
Esim sen bu isi isi zirvede birak dedi 8 aydir 2 kere makarna yaptim sadeceSana öyle geliyor kesin güzel oluyordur
Enharbi benim çocuğum ya, anasına çekmiş, tembellik sanatında bir numara, yayılıp yatmak bizim işimiz, değil mi yekpare kaşlı, pos bıyıklı güzeller güzeli evladım, anası kurban olsun tembelliğine
Oyle valla,bosuna anasina bak kizini al dememisler su hayatta en guzel yaptigim sey uyumak
Yok ablam sen beceriklisin Harbi çok beceriksizEnharbi benim çocuğum ya, anasına çekmiş, tembellik sanatında bir numara, yayılıp yatmak bizim işimiz, değil mi yekpare kaşlı, pos bıyıklı güzeller güzeli evladım, anası kurban olsun tembelliğine
Seni uyanıkSen yatmak için bilerek kötü yapıyorsundurEsim sen bu isi isi zirvede birak dedi 8 aydir 2 kere makarna yaptim sadece
Anamm canimm anamm ben seninle her zaman gurur duydum zaten
Tam anasının yavrusu, tembelliğinle gurur duyuyorum yavrrruuuummmm
Doğuma az kalmış harbi, cinsiyet bellidir, bu sefer kız mı geliyor yoksa, ay o da bizim gibi tembel olabilir kızsa
Tamam canımTamam gününü haber verirsin
Yok ablam sen beceriklisin Harbi çok beceriksiz
yemek yapmak bir yetenek bence,el lezzeti olayina inanıyorum. Tarifi tamamiyle ayni da yapsam yok,eksik oluyo tadi tuzu ya. Aman napim benim adim Hıdır elimden gelen budur beğenmeyen küçük ogluna almasinSeni uyanıkSen yatmak için bilerek kötü yapıyorsundur
Sizin başka becerileriniz var.Birde yemeği mükemmel yapsaydınız.Ben de yemekten anlıyorumBen ve beceri :))) anam ben iftar menülerini görünce pes ettim, herkes hergün çeşit çeşit yemek yapıyor, ben bir salata bir çorba bir tatlı yapıyorum, itiraf ediyorum mutfak bana göre değil
Harbiyle ben uyumak içim doğmuşuz, koalalarla yakın akrabalığımız var, amca çocuklarıyız
Anamm canimm anamm ben seninle her zaman gurur duydum zaten
Yari yolu geçtik şükür. Evet,bu defa kiz. Oglan bana hic cekmedi fazla atik,kizim mune anneannesine ceker de rahat ederim İnşallah
Beğenmeyen kendi yapsınyemek yapmak bir yetenek bence,el lezzeti olayina inanıyorum. Tarifi tamamiyle ayni da yapsam yok,eksik oluyo tadi tuzu ya. Aman napim benim adim Hıdır elimden gelen budur beğenmeyen küçük ogluna almasin
Heee biz çok güzel uyuyoruz, şimdi kız torunumda olacakmış, alacağız onu da koynumuza uyuyacağız, adamlar pişirsin yemekleri, sofrayı hazırlayınca kaldırırlar biziSizin başka becerileriniz var.Birde yemeği mükemmel yapsaydınız.Ben de yemekten anlıyorum
Oldu ya 2 yasini doldurdu asi bir keçi oldu bana kök söktürüyorAy anneannesi yesin ikisini de oğlum kuzum kocaman olmuştur
Aynen oyleBeğenmeyen kendi yapsın