- 13 Mart 2017
- 775
- 1.082
Ramazan sofraları her yıl böyle oluyorGeçmek bilmedi zaman ,bitmek bilmedi bu kategori,kaldı 5 gün.
Evet ,diğerleri gibi aybaşında başlamadığı için uzuyor.Ramazan sofraları her yıl böyle oluyor
Bende bu sırada tatil yapıyorum
Cumartesi evdeyim kategori bitiyor
Yaz sebzeleri...Evet ,diğerleri gibi aybaşında başlamadığı için uzuyor.
Ohhh sefan olsun .
Yeni kategori ne acaba,hiç fikrim yok bu sefer,ipucu versene?
Geeeeel sen ne çektiğimi biiir de bana sorGeçmek bilmedi zaman ,bitmek bilmedi bu kategori,kaldı 5 gün.
Kalpten gidersen madalyanı kaparım ona göre kalbine sahip olPazar seçim, cumartesi yarışma, cumartesi-pazar üniversite sınavı
Bu hafta kalpten gitmezsem bi daha hiç ölmem
Ahahhaha cumartesi-pazar oğlan sınava girecek. Pazartesiye kadar yazmazsam madalyam alimiyonun olsun, vasiyetimdirKalpten gidersen madalyanı kaparım ona göre kalbine sahip ol
Şaka bi yana Allah zihin açıklığı versin oğluna sakin olsun sorular çok kolay insan sadece stresten yapamıyor sakin kafayla çözdüğün zaman yapılamayacak sorular değil. Sınav sabahı haşlanmış patates yesin zihni açtığını okumuştumAhahhaha cumartesi-pazar oğlan sınava girecek. Pazartesiye kadar yazmazsam madalyam alimiyonun olsun, vasiyetimdir
Çok çok teşekkür ederim. Gerçekten çok heyecanlı. 12 yılın emeğini alacak inşallah. Evde haftalardır hep aynı sohbet dönğyor. Hangi bölüm olur, hangi şehir olur? Hayırlısı olsun diye dua ediyorum hep. En önemlisi de her sabah güle oynaya gideceği bir işi olsun inşallah. Bütün evlatlarımıza Allah zihin açıklığı versin.Şaka bi yana Allah zihin açıklığı versin oğluna sakin olsun sorular çok kolay insan sadece stresten yapamıyor sakin kafayla çözdüğün zaman yapılamayacak sorular değil. Sınav sabahı haşlanmış patates yesin zihni açtığını okumuştum
Hayır canım sürpriz olacakAaa açıkladı mıNevreste
Merhaba canım
Az kaldı biraz daha bekleyin:)Evet ,diğerleri gibi aybaşında başlamadığı için uzuyor.
Ohhh sefan olsun .
Yeni kategori ne acaba,hiç fikrim yok bu sefer,ipucu versene?
Çok çok teşekkür ederim. Gerçekten çok heyecanlı. 12 yılın emeğini alacak inşallah. Evde haftalardır hep aynı sohbet dönğyor. Hangi bölüm olur, hangi şehir olur? Hayırlısı olsun diye dua ediyorum hep. En önemlisi de her sabah güle oynaya gideceği bir işi olsun inşallah. Bütün evlatlarımıza Allah zihin açıklığı versin.
Patates mi çok ilginç, tabi ki yediririm çok sağol canım
Amiinn arkadaşım teşekkür ederimamin aminn.. başarılar diliyorum canım Allah zihin açıklığı versin.
Patates haşlama bağırsakları da tutar iyi olur heralde hani heyecan falan Allah muhafaza bozulmasın bağırsaklar mide
ama ben de duymamıştım zihin açtığını.