- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Şimdilik değil ilerde belki :))Maşallah kpss yede giriyormusun darısı başıma
Teşekkür ederim :))Herkesin eline emeğine sağlık
Ancak etli yaprak sarması, mantı ve aşure benim dayanabileceğim şeyler değil,o yüzdenretro_hippo den yana kaydı gönlüm =))) ellerine sağlık, hepsi nefis görünüyor
Hangi kaşarlı mantarlı menüKasarli mantarli olan menuyu gorunce fenalik gecirdim,oyum onaNefis gorunuyor. Hepinizin ellerine saglik
Kime verdin abla?? Tek tek bakmıyim şimdiBildirim gelmiş, son güne kalmasın diye ben kullanmıştım oyumu.
Buralar pek sessiz kalmış ama neredesiniz anketçiler
Hangi kaşarlı mantarlı menü
muhtemelen urfa kebaplı olandırHangi kaşarlı mantarlı menü
Öncelikle yarışmaya katılan herkese başarılar diliyorum, herkesin eline koluna sağlıkKime verdin abla?? Tek tek bakmıyim şimdi
O zamansı teşekkür ederimTarhana Çorbası - Kaşarlı Mantar -Urfa Kebabı - Kadayıflı Muhallebi
Gerçekten bütün sofralar birbirinden güzel .. bende kararsız kaldım oy verirken.. bende hingel ve midye baklavayı çok beğendiğim ona verdim oyumuÖncelikle yarışmaya katılan herkese başarılar diliyorum, herkesin eline koluna sağlık
Oyum bu menüye gitti:
Mercimek Çorbası-Fırında Köfte Patates-Fırında Mantar-Prenses Tacı İrmik Tatlısı.
Yoksa sen mi yaptin? Davet etsen gelirdimO zamansı teşekkür ederim
Aynen öyle, hepsi birbirinden güzeldi, oruçlu oruçlu hem çok emek vermişler hem de güzel bir şekilde sunum yapmışlar, emeklerine sağlık hepsinin.Gerçekten bütün sofralar birbirinden güzel .. bende kararsız kaldım oy verirken.. bende hingel ve midye baklavayı çok beğendiğim ona verdim oyumu
Yaa benim :))Aynen öyle, hepsi birbirinden güzeldi, oruçlu oruçlu hem çok emek vermişler hem de güzel bir şekilde sunum yapmışlar, emeklerine sağlık hepsinin.