Yerine seviniyorum.. Sular isinmis mi? Ne taraf Akdeniz? Ege?Ben daha haftaya pazartesiye kadar yokum
Bitmeyen tatil yapıyorum
Ama şansıma hayatımda ilkleri yaşıyorum yağmurda yüzmek gibi
Mutlaka deneyin imkan varsa . Effsanee oluyor
Benim yerimede yüz canımBen daha haftaya pazartesiye kadar yokum
Bitmeyen tatil yapıyorum
Ama şansıma hayatımda ilkleri yaşıyorum yağmurda yüzmek gibi
Mutlaka deneyin imkan varsa . Effsanee oluyor
Tek oy hakkıyla 450 oy alan tariflerimiz olduKız deme öyle yaaa. Başka yarışmalarda 150-200 oylar gördüm ben. Ya gelip 100 ü de seni beğenirse
5.5 yıldır yarışma yapıyoriz.Sadece 3-4 kategoride 2 oy hakki oldu.eski yarısmalarda 2 oy hakkı vardı genelde ondan o kadar oy sayısı fazla:) ama yinede bazı yarısmalarda 150yi geçtigide oluyodu 1.nin... tek oy hakkı olmasına ragmen..Bayram nedeniylede oylar az olabilir. Bende tebrik ederim bu arada:)
Tek oy hakkıyla 450 oy alan tariflerimiz oldu
Ben dedim bana inanmadılar nevoş5.5 yıldır yarışma yapıyoriz.Sadece 3-4 kategoride 2 oy hakki oldu.
Birkaç ay önce çorbalar 1.si tek oyla 230 oy aldı.
Ama bu kategorinin 1.si sensin canım bundan eminimBen dedim bana inanmadılar nevoş
Dalga geçtiler benimle, saçımı çektiler
O zaman oleyyyyAma bu kategorinin 1.si sensin canım bundan eminim
Noldu kız gece gece niye dellendin
Benim bildigim 450 oy alan bitek deniz ürünlerinde var onda da 2 oy hakkı varmıs.. ha farklı bi kişi tek oy hakkıyla o kadar almıssa da bilmiyorum.Hangi tarif o 450 alan
Analar neler doğurmuş
Buda mı gol değil
Niye acepNoldu kız gece gece niye dellendin
KK beni sevemediBuda mı gol değil
Evet o 2 oyla aldı.Ama tek oyla 200-300-350 oy alan bir sürü kategori var.450 oyla 2 oyla almiş ama diyet yemeklerinde 2 tarif 400 küsür oy aldı.Benim bildigim 450 oy alan bitek deniz ürünlerinde var onda da 2 oy hakkı varmıs.. ha farklı bi kişi tek oy hakkıyla o kadar almıssa da bilmiyorum.
Allah seniNiye acep
Alakası bile olamaz nasip değilmiş demekki bu kategoride :)KK beni sevemedi
Sen madalyanı bir tak, görüşürüz.Allah seni
Tüm kalbimle dua ediyorum, bi sonraki yarışmada sen birinci ol
Sonuna bir “de” daha ekleyecektin kuzumAlakası bile olamaz nasip değilmiş demekki bu kategoride :)
Bak yaaaaa, içime şüphe düşürdü yineSen madalyanı bir tak, görüşürüz.