Sen dalga mı geçiyosun benimleNiye öyle diyorsun ya 100kişi gelip oyunu bana verirse :))
Heyecanım hiç yoktu inanır mısın? Tebrikler gelmeye başlayınca heyecan yapmaya başladım. Bi de daha süre çok olunca ne diyeceğimi bilemedim. Teşekkür etsem bi türlü, daha var desem bi türlüHeyecanindan belli.. ben artık keyfine katılıyorum ..bağımlılık yapıyor.. bi kere birinci oldum şükür yeter :))
Heyecanım hiç yoktu inanır mısın? Tebrikler gelmeye başlayınca heyecan yapmaya başladım. Bi de daha süre çok olunca ne diyeceğimi bilemedim. Teşekkür etsem bi türlü, daha var desem bi türlüHeyecanindan belli.. ben artık keyfine katılıyorum ..bağımlılık yapıyor.. bi kere birinci oldum şükür yeter :))
eski yarısmalarda 2 oy hakkı vardı genelde ondan o kadar oy sayısı fazla:) ama yinede bazı yarısmalarda 150yi geçtigide oluyodu 1.nin... tek oy hakkı olmasına ragmen..Bayram nedeniylede oylar az olabilir. Bende tebrik ederim bu arada:)Kız deme öyle yaaa. Başka yarışmalarda 150-200 oylar gördüm ben. Ya gelip 100 ü de seni beğenirse
Anladım, teşekkür ederim :)eski yarısmalarda 2 oy hakkı vardı genelde ondan o kadar oy sayısı fazla:) ama yinede bazı yarısmalarda 150yi geçtigide oluyodu 1.nin... tek oy hakkı olmasına ragmen..Bayram nedeniylede oylar az olabilir. Bende tebrik ederim bu arada:)
Niye öyle diyorsun ya 100kişi gelip oyunu bana verirse :))
Ben daha haftaya pazartesiye kadar yokumYarından sonra gelirler
Ay sonunda bitiyor, daha 4. günündeyiz.Oylama bitti mi
Yağmurda yüzmek gibisi var mı, en eğlencelisi.Ben daha haftaya pazartesiye kadar yokum
Bitmeyen tatil yapıyorum
Ama şansıma hayatımda ilkleri yaşıyorum yağmurda yüzmek gibi
Mutlaka deneyin imkan varsa . Effsanee oluyor
Ay ne bilim tebrikler falan gördümdeAy sonunda bitiyor, daha 4. günündeyiz.
Geçmişler olsun kuzumOruçluyken girmiştim ve resmen o menü beni benden almıştı
URFAAAAA ya gitti oyumm
Seni de erkenden tebrik etmiştikAy ne bilim tebrikler falan gördümde
Teşekkür ederim canımOruçluyken girmiştim ve resmen o menü beni benden almıştı
URFAAAAA ya gitti oyumm
Senin menünmüydüüüü canımm benimm ne demek asıl senin ellerine sağlık müthiş menüüüTeşekkür ederim canım
Sakatladım orucu ekrana bakıp kalıncaGeçmişler olsun kuzum
Kız iftardan sonra bakaydın yaSenin menünmüydüüüü canımm benimm ne demek asıl senin ellerine sağlık müthiş menüüü
Sakatladım orucu ekrana bakıp kalınca
İftardan sonra pek girme şansım olmuyorduKız iftardan sonra bakaydın ya
İnşallah bigün ikram etme şansım olur