- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
Canım yaa
Alacakaranlık şafak vakti varmış tv de ona bakıyorum, bi yandan oylamayı takip ediyorum. Kalbim ağzımda atıyor
Çok heyecan yapmak istemiyorum, çünkü daha çok var oylamanın kapanmasına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yaa
Artık görüyorsun di mi
EvveeetttArtık görüyorsun di mi
Onda haklısın, daha bildirim de yollanmadı. Bu sebeple sadece eğlenmene bak derim, 2 hafta sonra oylama sonucunu düşünürüz.Canım yaa
Alacakaranlık şafak vakti varmış tv de ona bakıyorum, bi yandan oylamayı takip ediyorum. Kalbim ağzımda atıyor
Çok heyecan yapmak istemiyorum, çünkü daha çok var oylamanın kapanmasına
Ben deeeeEvveeettt
Kırmızı olduk ya o da güzel, bayram hediyesi olduOnda haklısın, daha bildirim de yollanmadı. Bu sebeple sadece eğlenmene bak derim, 2 hafta sonra oylama sonucunu düşünürüz.
İlk 4 yarışmamda çok stres yapmıştım. Artık yarışmaya katılmaya da, stresi ile baş etmeye de alıştım.Ben birinci bile olsam,ki daha çok var bitişe herşey değişebilir,katılan herkesin madalyası olsun isterim.çünkü gerçekten çok çok zordu. Ben sabah 7 de başlamıştım yemek yapmaya. Biliyorum ki herkes aynı zorluğu yaşadı, bence hepimiz hakettik
Evet canım benim, sabah büyük sürpriz oldu hepimize. Yarışma sonlanmadan böyle bir şeyi beklemiyordum.Kırmızı olduk ya o da güzel, bayram hediyesi oldu
Kesinlikle.İlk 4 yarışmamda çok stres yapmıştım. Artık yarışmaya katılmaya da, stresi ile baş etmeye de alıştım.
Herkes uğraş verdi tabi ki, fakat oylama sonucunda tek kazanan olacak. Nasip, hayırlısı olsun kuzum.
İyi geceler olsun canım benim.Kesinlikle.
İyi geceler canım
Bende geçen yıl ramazanda kızarmıştımAyyyy ayyyy bizim yarışmaya katılan güzellerimiz kırmızı olmuş
Hayırlı olsun hepinize çok yakışmış
Bildirim yollandı canımOnda haklısın, daha bildirim de yollanmadı. Bu sebeple sadece eğlenmene bak derim, 2 hafta sonra oylama sonucunu düşünürüz.
Hayırlı evlat olsun canım içimize doğmuştu valla Allah kucağınıza almayı nasip etsin isim düşünmeye başlarsınız artıkDoktordan çıktık, müjdemizi aldık Kızımız olacakmış teyzeleri
CocoChanelmademoiselle kuzum bildin
Nevreste ablacığım senin içine doğan da tuttu
Amin, çok teşekkürler canım. Evet şimdi isim bulma faslımız başlayacak. Erkek olsa kesin Cihangir diyordu artık eşim ama kızda bir fikrimiz yok henüz Hayırlı evlat olsun canım içimize doğmuştu valla Allah kucağınıza almayı nasip etsin isim düşünmeye başlarsınız artık
Demek oyunu bana verdinSelam kızlar
Pro olmuş katılanlar ,hayırlı olsun
Oyum ezogelin-corbasi-acili-ezme-acili-adana-kebap-limonlu-hashasli-revani- ye gitti.
Hayırlı Saliha evlat olsun canım.Doktordan çıktık, müjdemizi aldık Kızımız olacakmış teyzeleri
CocoChanelmademoiselle kuzum bildin
Nevreste ablacığım senin içine doğan da tuttu