Yöresel Tarif 2018 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
Ben birinci bile olsam,ki daha çok var bitişe herşey değişebilir,katılan herkesin madalyası olsun isterim.çünkü gerçekten çok çok zordu. Ben sabah 7 de başlamıştım yemek yapmaya. Biliyorum ki herkes aynı zorluğu yaşadı, bence hepimiz hakettik :sampiyon:

Canım yaa :KK200:
Alacakaranlık şafak vakti varmış tv de ona bakıyorum, bi yandan oylamayı takip ediyorum. Kalbim ağzımda atıyor :bicak:
Çok heyecan yapmak istemiyorum, çünkü daha çok var oylamanın kapanmasına
Onda haklısın, daha bildirim de yollanmadı. Bu sebeple sadece eğlenmene bak derim, 2 hafta sonra oylama sonucunu düşünürüz.:KK60:❤️

Ben birinci bile olsam,ki daha çok var bitişe herşey değişebilir,katılan herkesin madalyası olsun isterim.çünkü gerçekten çok çok zordu. Ben sabah 7 de başlamıştım yemek yapmaya. Biliyorum ki herkes aynı zorluğu yaşadı, bence hepimiz hakettik :sampiyon:
İlk 4 yarışmamda çok stres yapmıştım. Artık yarışmaya katılmaya da, stresi ile baş etmeye de alıştım.:KK48:
Herkes uğraş verdi tabi ki, fakat oylama sonucunda tek kazanan olacak. Nasip, hayırlısı olsun kuzum.:KK15:

Hayırlı evlat olsun canım içimize doğmuştu valla Allah kucağınıza almayı nasip etsin isim düşünmeye başlarsınız artık :KK9::KK36:
Amin, çok teşekkürler canım. Evet şimdi isim bulma faslımız başlayacak. Erkek olsa kesin Cihangir diyordu artık eşim ama kızda bir fikrimiz yok henüz :-):-)

Tavsiyeler varsa bekleriz :KK36:

X