- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
Maşallah canım tadını çıkar bol bol fotoğraf çek çok özleniyor sonra bu zamanlar Allah kolay Doğum nasip etsin sağsalim hayırlısı ile kavuşun inşallahZaman azaldıkça da bi heyecan bi stres basıyorerkek canım bu sene erkek senesi sanırım çevremdekilerin hepsi erkek
Ablacığım, çok teşekkür ederimLezzetliCipetpet
@EmiraSalih
CocoChanelmademoiselle
alimiyon
Sizin bebişlerinize seveyim.Maşaallah size ve bebişlerinize
Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah
LezzetliCipetpet ben de bebişini kız hissediyorum
LezzetliCipetpet
@EmiraSalih
CocoChanelmademoiselle
alimiyon
Sizin bebişlerinize seveyim.Maşaallah size ve bebişlerinize
Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah
LezzetliCipetpet ben de bebişini kız hissediyorum
Mutlu yaşların olsun Nevoşum.Gençte görünsem ben onun teyzesiyim.
2 gün önce 37 oldum .Pekte genç sayılmam
Şu koyulaştırdığım yere kocaman bi amin diyorumMaşallah canım tadını çıkar bol bol fotoğraf çek çok özleniyor sonra bu zamanlar Allah kolay Doğum nasip etsin sağsalim hayırlısı ile kavuşun inşallah
Herşey güzel olacak inşallah canım öyle düşün hepŞu koyulaştırdığım yere kocaman bi amin diyorum
Geçen gün bdv' de doğumla ilgili konu okudum. Konuyu okuyana kadar çok cesur ve sakindim konuyu okuyunca fobi oluştuHerşey güzel olacak inşallah canım öyle düşün hep
Okuma öle şeyler..Geçen gün bdv' de doğumla ilgili konu okudum. Konuyu okuyana kadar çok cesur ve sakindim konuyu okuyunca fobi oluştu
Okumaz olsaydım ama artık çok geçOkuma öle şeyler..
Ay canım yaa keşke hiç okumasaydın ama olsun pozitif hikayeleri okumaya çalış çok cesaret veriyor benim de var emirsalihin doğum hikayesi hele çok güzel bi hikayeOkuma öle şeyler..
Tesekkur ederim canim.fikir oldu bana daPortbebe almadım şubat ayında ebebek mağazalarında bütün bebek arabalarunda %50 indirim vardı pusetli bebek arabası aldım. Biberonu cam aldım wee marka biberon ve emzik konusunda seçici oldukları için şimdilik bi tane biberon aldım emziği philips avent sothie aldım. Bütün odasını (beşik, dolap, şifonyer, oyuncak dolabı) ikea'da çocuk mobilyalarında indirim vardı nisan ayında bitti oradan aldım 1500 lira bile tutmamıştı.
Kıyafetlerini genelde lcw mağazalarından aldım uzun süre kullanamayacağı için diğer popüler markalara pek yönelmedim :)
Teşekkür ederim canımMutlu yaşların olsun Nevoşum.
Hakkınızda hayırlısı olsun canımAblacığım, çok teşekkür ederim
İyice heyecanlandımartık nasıl şartladıysam kendimi internetten de bebek kıyafeti bakarken hep erkekler üstlerine gidiyor gözüm Pazartesi öğrenince müjdemizi veririm inşallah
Tahmin yaptıysan tam tersine hazırlansın NevoşHakkınızda hayırlısı olsun canım
Hayırlı haberlerini bekliyorum
Kazen onaylasın ben açarım canım
Tutturamıyorum değilmiTahmin yaptıysan tam tersine hazırlansın Nevoş
Bu sene “2 de 0” yaptın, üzgünüm kötü bir tahmincisinTutturamıyorum değilmi
Bende bekliyorum :))
Tahminlerim ters tuttuBu sene “2 de 0” yaptın, üzgünüm kötü bir tahmincisin