Kazen onaylasın ben açarım canım
Hayırlı olsun
Valla 4 gözle ben de bekliyorumBende bekliyorum :))
Tahmin yaptıysan tam tersine hazırlansın Nevoş
O zaman pink bildi, erkek mi geliyorTahminlerim ters tuttu
Harika bir sofra olmuş canım birincilik sende bu RamazanValla 4 gözle ben de bekliyorum
BencedeHarika bir sofra olmuş canım birincilik sende bu Ramazan
Hayir kız kız adım kadar eminimO zaman pink bildi, erkek mi geliyor
Vazgectim kısır istemiyorum yesil sogani marulu maydonozu sirkeli suda islatcan da bir ton ugrascan da hic halim yokArkdaslar şöyle lezzetli bi kısır tarifi verebilir misiniz bana? Cok canim cekiyo ama yaptigim kisir anneminki kadar veya bi misafirlikte yedigimiz kadar lezzetli olmuyorbi tek hatay usulu kisir yaptigim zaman guzel oluyo ama ondan da sikildim artik
Rus salatası yap da beraber yiyelimVazgectim kısır istemiyorum yesil sogani marulu maydonozu sirkeli suda islatcan da bir ton ugrascan da hic halim yokkendime yiyecek baska birseyler bulayim bari aperatif
Hatay usulü nasıl oluyor:)Vazgectim kısır istemiyorum yesil sogani marulu maydonozu sirkeli suda islatcan da bir ton ugrascan da hic halim yokkendime yiyecek baska birseyler bulayim bari aperatif
Soğuk suyla ıslatılır.. ve çiğ köfte gibi.. suyu azar azar ekleyip yoğurıyorsun.. nar ekşisi salça biber salçası ekleniyor bide bol zeytin yağı. . İçine soğan be yeşillik sadeceHatay usulü nasıl oluyor:)
Ben Antep usulü yaparım herkes çok beğenir:)
Aynı mı acaba
Canın çekince yap ye niye yapmıyorsun
Nevosum cicegim usendim de biraz yapmaya ondanHatay usulü nasıl oluyor:)
Ben Antep usulü yaparım herkes çok beğenir:)
Aynı mı acaba
Canın çekince yap ye niye yapmıyorsun
Ben bilmiyom rus salatasi nasil yapilirRus salatası yap da beraber yiyelim
Patates havuç bezelye haşla.. sarımsaklı yoğurt tamamdırBen bilmiyom rus salatasi nasil yapilirmakarnali falansa yemiyim canim gebelik sekeri malum ama canim cekti bak
Makarnalı ama az koyardık makarnasını olmaz mıydı? Benim canımda böyle sarımsaklı yoğurtlu, turşulu şeyler çekiyor birileri yapsa da yesekBen bilmiyom rus salatasi nasil yapilirmakarnali falansa yemiyim canim gebelik sekeri malum ama canim cekti bak