Yöresel Tarif 2018 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
Vazgectim kısır istemiyorum yesil sogani marulu maydonozu sirkeli suda islatcan da bir ton ugrascan da hic halim yok kendime yiyecek baska birseyler bulayim bari aperatif

Vazgectim kısır istemiyorum yesil sogani marulu maydonozu sirkeli suda islatcan da bir ton ugrascan da hic halim yok kendime yiyecek baska birseyler bulayim bari aperatif
Hatay usulü nasıl oluyor:)
Ben Antep usulü yaparım herkes çok beğenir:)
Aynı mı acaba
Canın çekince yap ye niye yapmıyorsun

Aynı mı acaba
Soğuk suyla ıslatılır.. ve çiğ köfte gibi.. suyu azar azar ekleyip yoğurıyorsun.. nar ekşisi salça biber salçası ekleniyor bide bol zeytin yağı. . İçine soğan be yeşillik sadece

Aynı mı acaba
Nevosum cicegim usendim de biraz yapmaya ondan ben daha once hatay kisiri ile yarismaya katılmıştım tarifi orda var.esmer bulguru 1 cay bardagi suyla elini islatarak yogruyorsun,sonra nar eksisi yesillik zeytinyagi.ben ugrasamiyorum onunla.yogurmak yorucu oluyo.bazen sicak suyla islativeriyorum oyle yapiyorum.ama tadi hosuma gitmemeye basladi.bana verirsen o guzel tarifinden minnettar kalirim çiçeğim

Ben bilmiyom rus salatasi nasil yapilirmakarnali falansa yemiyim canim gebelik sekeri malum ama canim cekti bak
Makarnalı ama az koyardık makarnasını olmaz mıydı? Benim canımda böyle sarımsaklı yoğurtlu, turşulu şeyler çekiyor birileri yapsa da yesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…