Yöresel Tarif 2018 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
Arkdaslar şöyle lezzetli bi kısır tarifi verebilir misiniz bana? Cok canim cekiyo ama yaptigim kisir anneminki kadar veya bi misafirlikte yedigimiz kadar lezzetli olmuyor o_Obi tek hatay usulu kisir yaptigim zaman guzel oluyo ama ondan da sikildim artik :KK43:
Vazgectim kısır istemiyorum yesil sogani marulu maydonozu sirkeli suda islatcan da bir ton ugrascan da hic halim yok :KK70: kendime yiyecek baska birseyler bulayim bari aperatif

Vazgectim kısır istemiyorum yesil sogani marulu maydonozu sirkeli suda islatcan da bir ton ugrascan da hic halim yok :KK70: kendime yiyecek baska birseyler bulayim bari aperatif
Hatay usulü nasıl oluyor:)
Ben Antep usulü yaparım herkes çok beğenir:)
Aynı mı acaba :kk77:
Canın çekince yap ye niye yapmıyorsun :anneadayı::nazar:

Soğuk suyla ıslatılır.. ve çiğ köfte gibi.. suyu azar azar ekleyip yoğurıyorsun.. nar ekşisi salça biber salçası ekleniyor bide bol zeytin yağı. . İçine soğan be yeşillik sadece

Nevosum cicegim usendim de biraz yapmaya ondan :KK70: ben daha once hatay kisiri ile yarismaya katılmıştım tarifi orda var.esmer bulguru 1 cay bardagi suyla elini islatarak yogruyorsun,sonra nar eksisi yesillik zeytinyagi.ben ugrasamiyorum onunla.yogurmak yorucu oluyo.bazen sicak suyla islativeriyorum oyle yapiyorum.ama tadi hosuma gitmemeye basladi.bana verirsen o guzel tarifinden minnettar kalirim çiçeğim:KK74::KK19:

Ben bilmiyom rus salatasi nasil yapilir:KK61:makarnali falansa yemiyim canim gebelik sekeri malum :KK43::KK43: ama canim cekti bak
Makarnalı ama az koyardık makarnasını olmaz mıydı? Benim canımda böyle sarımsaklı yoğurtlu, turşulu şeyler çekiyor birileri yapsa da yesek:oops:

X