Yöresel Tarif 2018 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin valla yaklaştıkça heyecanlanıyorum :)
Nub nedir? Nasıl bakılır? Az önce öğrendim çok cahilmişim:halay:
Ben 19 haftalıkken öğrendim o zamana kadar meraktan öldüm:KK70:
Canim bi ara bebis icin aldigin seyleri yazar misin zahmet olmazsa?mesela biberonu hangi marka aldin? Bebegi tasimak icin portbebe mi yoksa anakucagi mi aldin.nasil bi anakucagi aldin,besik ne aldin falan :)))

Canim bi ara bebis icin aldigin seyleri yazar misin zahmet olmazsa?mesela biberonu hangi marka aldin? Bebegi tasimak icin portbebe mi yoksa anakucagi mi aldin.nasil bi anakucagi aldin,besik ne aldin falan :)))
Portbebe almadım şubat ayında ebebek mağazalarında bütün bebek arabalarunda %50 indirim vardı pusetli bebek arabası aldım. Biberonu cam aldım wee marka biberon ve emzik konusunda seçici oldukları için şimdilik bi tane biberon aldım emziği philips avent sothie aldım. Bütün odasını (beşik, dolap, şifonyer, oyuncak dolabı) ikea'da çocuk mobilyalarında indirim vardı nisan ayında bitti oradan aldım 1500 lira bile tutmamıştı.
Kıyafetlerini genelde lcw mağazalarından aldım uzun süre kullanamayacağı için diğer popüler markalara pek yönelmedim :)

Kızlar o değilde ben mantının sosunu düzgün süslü dökemedim yaa :KK43: iftara bikaç dk vardı sofrayı çekmek için acele ettim.. aman moduyla döktüm halbuki nasıl yapsam diye düşünmüştüm..
Mantı olsun da bulamaç gibi olsa da olur:kk77:

X