- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Hayırlısı kuzum mutlaka yaz ogrenince emi :))Hadi bakalım heyecanımı arttırdın canım ya galiba çok alıştırdım kendimi erkeğe, hep sıpa diye seviyoruz filan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı kuzum mutlaka yaz ogrenince emi :))Hadi bakalım heyecanımı arttırdın canım ya galiba çok alıştırdım kendimi erkeğe, hep sıpa diye seviyoruz filan
Canim bi ara bebis icin aldigin seyleri yazar misin zahmet olmazsa?mesela biberonu hangi marka aldin? Bebegi tasimak icin portbebe mi yoksa anakucagi mi aldin.nasil bi anakucagi aldin,besik ne aldin falan :)))Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin valla yaklaştıkça heyecanlanıyorum :)
Nub nedir? Nasıl bakılır? Az önce öğrendim çok cahilmişim
Ben 19 haftalıkken öğrendim o zamana kadar meraktan öldüm
Aaa sen hamile misin :))Zaman azaldıkça da bi heyecan bi stres basıyor erkek canım bu sene erkek senesi sanırım çevremdekilerin hepsi erkek
Portbebe almadım şubat ayında ebebek mağazalarında bütün bebek arabalarunda %50 indirim vardı pusetli bebek arabası aldım. Biberonu cam aldım wee marka biberon ve emzik konusunda seçici oldukları için şimdilik bi tane biberon aldım emziği philips avent sothie aldım. Bütün odasını (beşik, dolap, şifonyer, oyuncak dolabı) ikea'da çocuk mobilyalarında indirim vardı nisan ayında bitti oradan aldım 1500 lira bile tutmamıştı.Canim bi ara bebis icin aldigin seyleri yazar misin zahmet olmazsa?mesela biberonu hangi marka aldin? Bebegi tasimak icin portbebe mi yoksa anakucagi mi aldin.nasil bi anakucagi aldin,besik ne aldin falan :)))
Doğuracağım bileAaa sen hamile misin :))
Mantı olsun da bulamaç gibi olsa da olurKızlar o değilde ben mantının sosunu düzgün süslü dökemedim yaa iftara bikaç dk vardı sofrayı çekmek için acele ettim.. aman moduyla döktüm halbuki nasıl yapsam diye düşünmüştüm..
Kız ne bulamacı aşkolsun o kadar da değil :))Mantı olsun da bulamaç gibi olsa da olur
Üzülme diye şeyettimKız ne bulamacı aşkolsun o kadar da değil :))
Şaka şaka kız :)) yani daha güzel olabilirdi yani..Üzülme diye şeyettim
Mantının her türlü gideri vardır keşke komşum olsaydınŞaka şaka kız :)) yani daha güzel olabilirdi yani..
Ayy cnm çok saol.. seninde maşallahın var.. softayı yükledin mi?? Nevroş katılacak dediMantının her türlü gideri vardır keşke komşum olsaydın
Ben yarın yapıp yarın yükleyeceğim bakalım her yarışma öncesi heyecanlanıyorum konum açılana kadarAyy cnm çok saol.. seninde maşallahın var.. softayı yükledin mi?? Nevroş katılacak dedi
Ellerinden öper nevoş ablası hazır bayramda gelmişken 2 elini birden öperLezzetliCipetpet
@EmiraSalih
CocoChanelmademoiselle
alimiyon
Sizin bebişlerinize seveyim.Maşaallah size ve bebişlerinize
Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah
LezzetliCipetpet ben de bebişini kız hissediyorum
Ne ablası ,teyzesi oluyorumEllerinden öper nevoş ablası hazır bayramda gelmişken 2 elini birden öper
Avatarında o kadar gençsinki teyzesi demeye utandımNe ablası ,teyzesi oluyorum
O günleride görürüz inşaallah
Gençte görünsem ben onun teyzesiyim.Avatarında o kadar gençsinki teyzesi demeye utandım
Ooo maşaallah en güzel yaşlarındasın yani. Bence gençsinGençte görünsem ben onun teyzesiyim.
2 gün önce 37 oldum .Pekte genç sayılmam
Teşekkür ederim canımOoo maşaallah en güzel yaşlarındasın yani. Bence gençsin