Allah korusun canımAllaha şükür iyiyiz teyzesidarısı sana dördüncüye insallah
Ben de 10.tarifi yapayım diyordum ,neyse nasip değilmiş artık
Mesajima cevap vermedin deynomBen de 10.tarifi yapayım diyordum ,neyse nasip değilmiş artık
Belki yapmaz sen hazırlıklara başlaBen de 10.tarifi yapayım diyordum ,neyse nasip değilmiş artık
Ne yazmıştın Cocom ,araya kaynadı herhaldeMesajima cevap vermedin deynom
Aaaaa neden geçmiş ki gencecik kadınsın yaparsın bi tane dahaAllah korusun canımBenden geçti artık
Rabbim olmayan herkese çifter çifter nasip etsin inşaallah
Canım ben çocukları büyüttüm .Artık kendim için birşeyler yapacağım.Tekrar başa sarmak zor olur.Aaaaa neden geçmiş ki gencecik kadınsın yaparsın bi tane daha
Amiiinnn nevosum isteyen bekleyen herkese nasip etsin rabbim
Bende özledim seni hic unuturmuyum nasilsin demistim.kalp kalbe karşıymış demistim.ama sen gormedinNe yazmıştın Cocom ,araya kaynadı herhalde
Bugün yapayım dedim aslında ,ne iftara davetliydik,ne de gelen vardı.Bugün de eşimin dışarıda iftar yapalım diyeceği tuttu.Belki yapmaz sen hazırlıklara başla
Kiyamam sende haklisin nevosumCanım ben çocukları büyüttüm .Artık kendim için birşeyler yapacağım.Tekrar başa sarmak zor olur.
Amin canım
Neyse daha önümüzde 5 iftar daha var.Birinde denk gelir:)Bugün yapayım dedim aslında ,ne iftara davetliydik,ne de gelen vardı.Bugün de eşimin dışarıda iftar yapalım diyeceği tuttu.
Amin canımKiyamam sende haklisin nevosumrabbim olanlara uzun omurler versin
Gördüm ,mesajını da beğenmedim mi ?Bende özledim seni hic unuturmuyum nasilsin demistim.kalp kalbe karşıymış demistim.ama sen gormedin
Allahin izniyle melisa koymayi düşünüyorum.nasil?Gördüm ,mesajını da beğenmedim mi ?Telden okuduğum zamana denk geldiyse ,PCye geçince yazarım diye düşündüm herhalde Kızının adını ne koyacaksın?
Arefe gününü saymaNeyse daha önümüzde 5 iftar daha var.Birinde denk gelir:)
Ben de çok istedim ama nasip olmadı
Yarın dışardayız.Pazartesi hazırlık, Salı yolcuyum
Güzeelll,tatlı dilli bir anası olacak ,kızın çok şanslı,kimbilir nasıl seveceksin OnuAllahin izniyle melisa koymayi düşünüyorum.nasil?
Ben temizliği Ramazandan hemen önce yaptım:)Arefe gününü sayma
Bayram temizliğinden yırttın yine
Çok kalacak mısın?
Ramazandan önce ben de yaptım da yine kirlendiBen temizliği Ramazandan hemen önce yaptım:)
3 hafta kalırım canımTam belli değil Kızların yaz okulu durumu var ona göre hareket edeceğim