Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.871 613.227 1.098 43 Malatya 9 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #541 CocoChanelmademoiselle .!.: Allaha şükür iyiyiz teyzesidarısı sana dördüncüye insallah Genişletmek için tıkla... Allah korusun canımBenden geçti artık Rabbim olmayan herkese çifter çifter nasip etsin inşaallah
CocoChanelmademoiselle .!.: Allaha şükür iyiyiz teyzesidarısı sana dördüncüye insallah Genişletmek için tıkla... Allah korusun canımBenden geçti artık Rabbim olmayan herkese çifter çifter nasip etsin inşaallah
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.871 613.227 1.098 43 Malatya 9 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #542 hippoglisemi .!.: deynepnaz 10.tarif kaldı hadi bi el atsan Genişletmek için tıkla... deynepnaz a sıra gelmeyecek10. tarif gelecek
hippoglisemi .!.: deynepnaz 10.tarif kaldı hadi bi el atsan Genişletmek için tıkla... deynepnaz a sıra gelmeyecek10. tarif gelecek
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.394 107.730 598 9 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #543 hippoglisem [QUOTE="Nevreste .!.: deynepnaz a sıra gelmeyecek10. tarif gelecek Genişletmek için tıkla... Ben de 10.tarifi yapayım diyordum ,neyse nasip değilmiş artık
hippoglisem [QUOTE="Nevreste .!.: deynepnaz a sıra gelmeyecek10. tarif gelecek Genişletmek için tıkla... Ben de 10.tarifi yapayım diyordum ,neyse nasip değilmiş artık
CocoChanelmademoiselle Bi kızı bi oğlu varmış 👩👧👦🥰🙏🏻 Pro Üye 22 Haziran 2016 12.668 57.649 598 9 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #544 deynepnaz .!.: Ben de 10.tarifi yapayım diyordum ,neyse nasip değilmiş artık Genişletmek için tıkla... Mesajima cevap vermedin deynom
deynepnaz .!.: Ben de 10.tarifi yapayım diyordum ,neyse nasip değilmiş artık Genişletmek için tıkla... Mesajima cevap vermedin deynom
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.871 613.227 1.098 43 Malatya 10 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #545 deynepnaz .!.: Ben de 10.tarifi yapayım diyordum ,neyse nasip değilmiş artık Genişletmek için tıkla... Belki yapmaz sen hazırlıklara başla
deynepnaz .!.: Ben de 10.tarifi yapayım diyordum ,neyse nasip değilmiş artık Genişletmek için tıkla... Belki yapmaz sen hazırlıklara başla
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.394 107.730 598 10 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #546 CocoChanelmademoiselle .!.: Mesajima cevap vermedin deynom Genişletmek için tıkla... Ne yazmıştın Cocom ,araya kaynadı herhalde
CocoChanelmademoiselle .!.: Mesajima cevap vermedin deynom Genişletmek için tıkla... Ne yazmıştın Cocom ,araya kaynadı herhalde
CocoChanelmademoiselle Bi kızı bi oğlu varmış 👩👧👦🥰🙏🏻 Pro Üye 22 Haziran 2016 12.668 57.649 598 10 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #547 Nevreste .!.: Allah korusun canımBenden geçti artık Rabbim olmayan herkese çifter çifter nasip etsin inşaallah Genişletmek için tıkla... Aaaaa neden geçmiş ki gencecik kadınsın yaparsın bi tane daha Amiiinnn nevosum isteyen bekleyen herkese nasip etsin rabbim
Nevreste .!.: Allah korusun canımBenden geçti artık Rabbim olmayan herkese çifter çifter nasip etsin inşaallah Genişletmek için tıkla... Aaaaa neden geçmiş ki gencecik kadınsın yaparsın bi tane daha Amiiinnn nevosum isteyen bekleyen herkese nasip etsin rabbim
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.871 613.227 1.098 43 Malatya 10 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #548 CocoChanelmademoiselle .!.: Aaaaa neden geçmiş ki gencecik kadınsın yaparsın bi tane daha Amiiinnn nevosum isteyen bekleyen herkese nasip etsin rabbim Genişletmek için tıkla... Canım ben çocukları büyüttüm .Artık kendim için birşeyler yapacağım.Tekrar başa sarmak zor olur. Amin canım
CocoChanelmademoiselle .!.: Aaaaa neden geçmiş ki gencecik kadınsın yaparsın bi tane daha Amiiinnn nevosum isteyen bekleyen herkese nasip etsin rabbim Genişletmek için tıkla... Canım ben çocukları büyüttüm .Artık kendim için birşeyler yapacağım.Tekrar başa sarmak zor olur. Amin canım
CocoChanelmademoiselle Bi kızı bi oğlu varmış 👩👧👦🥰🙏🏻 Pro Üye 22 Haziran 2016 12.668 57.649 598 10 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #549 deynepnaz .!.: Ne yazmıştın Cocom ,araya kaynadı herhalde Genişletmek için tıkla... Bende özledim seni hic unuturmuyum nasilsin demistim.kalp kalbe karşıymış demistim.ama sen gormedin
deynepnaz .!.: Ne yazmıştın Cocom ,araya kaynadı herhalde Genişletmek için tıkla... Bende özledim seni hic unuturmuyum nasilsin demistim.kalp kalbe karşıymış demistim.ama sen gormedin
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.394 107.730 598 10 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #550 Nevreste .!.: Belki yapmaz sen hazırlıklara başla Genişletmek için tıkla... Bugün yapayım dedim aslında ,ne iftara davetliydik,ne de gelen vardı.Bugün de eşimin dışarıda iftar yapalım diyeceği tuttu.
Nevreste .!.: Belki yapmaz sen hazırlıklara başla Genişletmek için tıkla... Bugün yapayım dedim aslında ,ne iftara davetliydik,ne de gelen vardı.Bugün de eşimin dışarıda iftar yapalım diyeceği tuttu.
CocoChanelmademoiselle Bi kızı bi oğlu varmış 👩👧👦🥰🙏🏻 Pro Üye 22 Haziran 2016 12.668 57.649 598 10 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #551 Nevreste .!.: Canım ben çocukları büyüttüm .Artık kendim için birşeyler yapacağım.Tekrar başa sarmak zor olur. Amin canım Genişletmek için tıkla... Kiyamam sende haklisin nevosumrabbim olanlara uzun omurler versin
Nevreste .!.: Canım ben çocukları büyüttüm .Artık kendim için birşeyler yapacağım.Tekrar başa sarmak zor olur. Amin canım Genişletmek için tıkla... Kiyamam sende haklisin nevosumrabbim olanlara uzun omurler versin
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.871 613.227 1.098 43 Malatya 10 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #552 deynepnaz .!.: Bugün yapayım dedim aslında ,ne iftara davetliydik,ne de gelen vardı.Bugün de eşimin dışarıda iftar yapalım diyeceği tuttu. Genişletmek için tıkla... Neyse daha önümüzde 5 iftar daha var.Birinde denk gelir:) Ben de çok istedim ama nasip olmadı Yarın dışardayız.Pazartesi hazırlık, Salı yolcuyum
deynepnaz .!.: Bugün yapayım dedim aslında ,ne iftara davetliydik,ne de gelen vardı.Bugün de eşimin dışarıda iftar yapalım diyeceği tuttu. Genişletmek için tıkla... Neyse daha önümüzde 5 iftar daha var.Birinde denk gelir:) Ben de çok istedim ama nasip olmadı Yarın dışardayız.Pazartesi hazırlık, Salı yolcuyum
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.871 613.227 1.098 43 Malatya 10 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #553 CocoChanelmademoiselle .!.: Kiyamam sende haklisin nevosumrabbim olanlara uzun omurler versin Genişletmek için tıkla... Amin canım
CocoChanelmademoiselle .!.: Kiyamam sende haklisin nevosumrabbim olanlara uzun omurler versin Genişletmek için tıkla... Amin canım
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.394 107.730 598 10 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #554 CocoChanelmademoiselle .!.: Bende özledim seni hic unuturmuyum nasilsin demistim.kalp kalbe karşıymış demistim.ama sen gormedin Genişletmek için tıkla... Gördüm ,mesajını da beğenmedim mi ?Telden okuduğum zamana denk geldiyse ,PCye geçince yazarım diye düşündüm herhalde Kızının adını ne koyacaksın?
CocoChanelmademoiselle .!.: Bende özledim seni hic unuturmuyum nasilsin demistim.kalp kalbe karşıymış demistim.ama sen gormedin Genişletmek için tıkla... Gördüm ,mesajını da beğenmedim mi ?Telden okuduğum zamana denk geldiyse ,PCye geçince yazarım diye düşündüm herhalde Kızının adını ne koyacaksın?
CocoChanelmademoiselle Bi kızı bi oğlu varmış 👩👧👦🥰🙏🏻 Pro Üye 22 Haziran 2016 12.668 57.649 598 10 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #555 deynepnaz .!.: Gördüm ,mesajını da beğenmedim mi ?Telden okuduğum zamana denk geldiyse ,PCye geçince yazarım diye düşündüm herhalde Kızının adını ne koyacaksın? Genişletmek için tıkla... Allahin izniyle melisa koymayi düşünüyorum.nasil?
deynepnaz .!.: Gördüm ,mesajını da beğenmedim mi ?Telden okuduğum zamana denk geldiyse ,PCye geçince yazarım diye düşündüm herhalde Kızının adını ne koyacaksın? Genişletmek için tıkla... Allahin izniyle melisa koymayi düşünüyorum.nasil?
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.394 107.730 598 10 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #556 Nevreste .!.: Neyse daha önümüzde 5 iftar daha var.Birinde denk gelir:) Ben de çok istedim ama nasip olmadı Yarın dışardayız.Pazartesi hazırlık, Salı yolcuyum Genişletmek için tıkla... Arefe gününü sayma Bayram temizliğinden yırttın yine Çok kalacak mısın?
Nevreste .!.: Neyse daha önümüzde 5 iftar daha var.Birinde denk gelir:) Ben de çok istedim ama nasip olmadı Yarın dışardayız.Pazartesi hazırlık, Salı yolcuyum Genişletmek için tıkla... Arefe gününü sayma Bayram temizliğinden yırttın yine Çok kalacak mısın?
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.394 107.730 598 10 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #557 CocoChanelmademoiselle .!.: Allahin izniyle melisa koymayi düşünüyorum.nasil? Genişletmek için tıkla... Güzeelll,tatlı dilli bir anası olacak ,kızın çok şanslı,kimbilir nasıl seveceksin Onu
CocoChanelmademoiselle .!.: Allahin izniyle melisa koymayi düşünüyorum.nasil? Genişletmek için tıkla... Güzeelll,tatlı dilli bir anası olacak ,kızın çok şanslı,kimbilir nasıl seveceksin Onu
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.871 613.227 1.098 43 Malatya 10 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #558 deynepnaz .!.: Arefe gününü sayma Bayram temizliğinden yırttın yine Çok kalacak mısın? Genişletmek için tıkla... Ben temizliği Ramazandan hemen önce yaptım:) 3 hafta kalırım canımTam belli değilKızların yaz okulu durumu var ona göre hareket edeceğim
deynepnaz .!.: Arefe gününü sayma Bayram temizliğinden yırttın yine Çok kalacak mısın? Genişletmek için tıkla... Ben temizliği Ramazandan hemen önce yaptım:) 3 hafta kalırım canımTam belli değilKızların yaz okulu durumu var ona göre hareket edeceğim
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.394 107.730 598 10 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #559 Nevreste .!.: Ben temizliği Ramazandan hemen önce yaptım:) 3 hafta kalırım canımTam belli değilKızların yaz okulu durumu var ona göre hareket edeceğim Genişletmek için tıkla... Ramazandan önce ben de yaptım da yine kirlendi Camlar silinecek ,mutfak dolabı,tatlıydı,sarmaydı ,yazarken yoruldum be Hava da bugün çok sıcaktı,insanın temizlik yapası da gelmiyor
Nevreste .!.: Ben temizliği Ramazandan hemen önce yaptım:) 3 hafta kalırım canımTam belli değilKızların yaz okulu durumu var ona göre hareket edeceğim Genişletmek için tıkla... Ramazandan önce ben de yaptım da yine kirlendi Camlar silinecek ,mutfak dolabı,tatlıydı,sarmaydı ,yazarken yoruldum be Hava da bugün çok sıcaktı,insanın temizlik yapası da gelmiyor
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.394 107.730 598 10 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #560 Nevreste geçen sene de kızları yaz okuluna gönderdin ,hiç mi dinlenmeyecek bu kızlar be