Yöresel Tarif 2018 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun cnm.. ailenin yanına gittin mi??
Sagol kuşum.hayır ailemin yanina gitmedim.doktor yolculuğu yasakladi.cocuk biraz kasık tarafimda duruyor.karnimda değil.ayrica annemin evi sobali kalabalik falan olunca,dogumun burda olmasina karar verdik.annemler gelecek buraya 1 ay sonra

Amiiinn Allah razi olsun aslımm cok sagol kuşum ben söylemedim aslında kimseye daha tam netlesmeden.daha once bi kaybim olunca hemen soylemek istemedim.o yuzden pek kimsenin de haberi olamadi.ama cok şükür bugünlere kismetmis.
İyi yapmışsın herşey yolunda ama değil mi dikkat et kendine

İyi yapmışsın herşey yolunda ama değil mi dikkat et kendine
Şükürler olsun suan icin yolunda,bugun doktor kontrolum var.sabaha kadar karin agrisindan uyuyamadim.bebegimi cok aşağıda hissediyorum.o yuzden bi görünüp gelcem insallah bir sıkıntı yoktur

Şükürler olsun suan icin yolunda,bugun doktor kontrolum var.sabaha kadar karin agrisindan uyuyamadim.bebegimi cok aşağıda hissediyorum.o yuzden bi görünüp gelcem insallah bir sıkıntı yoktur
İnşallah canım çok ayakta durmamaya çalış dinlen bol bol haber et bize

Nevooşşş
Yarışmaya katılayım dedim. Yeminle yerlerde sürükleniyorum

Sabahın köründen beri yıka, pişir, durula, kurula, fotoğrafla, sil, temizle

Daha ortada sadece çorba ve tatlı var

Vay anam vaayyy, katılanlara şapka çıkarıyorum, hepsini ultra mega pro ilan ediyorum

Selamın helloooooooo

Nevosum cicegim nasilsin????

s i d e l y a @tevafuk55 canolar hamileymissiniz cok sevindim Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhhh
Bana selam yok mu?
Hoşgeldin canım ,tesadüf dün de aklıma gelmiştin ,profiline girip nerelerde ne alemde bakayım diyordum ,iç sesimi duyup geldin demek ki

Bana selam yok mu?
Hoşgeldin canım ,tesadüf dün de aklıma gelmiştin ,profiline girip nerelerde ne alemde bakayım diyordum ,iç sesimi duyup geldin demek ki
Hosbuldum canım deynom,sana selam olmaz mi hiiiiccc bak kalp kalbe karşıymış bidenem benim.ben yuvarlanip gidiyorum hamilelik topiklerinde.ugrayamadim buralara.ama cok özledim hepinzi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…