- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Sagol kuşum.hayır ailemin yanina gitmedim.doktor yolculuğu yasakladi.cocuk biraz kasık tarafimda duruyor.karnimda değil.ayrica annemin evi sobali kalabalik falan olunca,dogumun burda olmasina karar verdik.annemler gelecek buraya 1 ay sonraÇok geçmiş olsun cnm.. ailenin yanına gittin mi??
İyi yapmışsın herşey yolunda ama değil mi dikkat et kendineAmiiinn Allah razi olsun aslımm cok sagol kuşumben söylemedim aslında kimseye daha tam netlesmeden.daha once bi kaybim olunca hemen soylemek istemedim.o yuzden pek kimsenin de haberi olamadi.ama cok şükür bugünlere kismetmis.
Şükürler olsun suan icin yolunda,bugun doktor kontrolum var.sabaha kadar karin agrisindan uyuyamadim.bebegimi cok aşağıda hissediyorum.o yuzden bi görünüp gelcem insallah bir sıkıntı yokturİyi yapmışsın herşey yolunda ama değil mi dikkat et kendine
İnşallah canım çok ayakta durmamaya çalış dinlen bol bol haber et bizeŞükürler olsun suan icin yolunda,bugun doktor kontrolum var.sabaha kadar karin agrisindan uyuyamadim.bebegimi cok aşağıda hissediyorum.o yuzden bi görünüp gelcem insallah bir sıkıntı yoktur
Canım ben de sana çok sevindim şimdi görüyorum dahaSelamın helloooooooo
Nevosum cicegim nasilsin????
s i d e l y a @tevafuk55 canolar hamileymissiniz cok sevindim Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhhh
Selamın helloooooooo
Nevosum cicegim nasilsin????
s i d e l y a @tevafuk55 canolar hamileymissiniz cok sevindim Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhhh
Bu gidişle zor,bugün de iftara davetliyim .Ya iftara davetliyim ,ya ben davet ediyorum ,tek aileyken katılırım ,çekim bayağı oyalıyor çünkü,bu gidişle zor görünüyorBen katılacaktım vazgeçtim 10.dan sonra katılacağım.Tabi sen olacaksın 10.
Sagol kusum benim ❤❤❤ Allaha şükür hersey yolundaİnşallah canım çok ayakta durmamaya çalış dinlen bol bol haber et bize
Tesekkur ederim bitanemm amiiinn insallahCanım ben de sana çok sevindim şimdi görüyorum daha
Amin inşallah sağlıcakla gelsin minikler.
Hosbuldum canım deynom,sana selam olmaz mi hiiiicccBana selam yok mu?
Hoşgeldin canım,tesadüf dün de aklıma gelmiştin ,profiline girip nerelerde ne alemde bakayım diyordum ,iç sesimi duyup geldin demek ki
nNevreste bugun hamile oldugmu ogrendimm masamii bebegimle hazirlayip resmlerini birlikte cekmisiz megerse.. yarismada 2 kisiyiz artik
Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla kucağında göstersin.Nevreste bugun hamile oldugmu ogrendimm masamii bebegimle hazirlayip resmlerini birlikte cekmisiz megerse.. yarismada 2 kisiyiz artik
Aminnn inssssRabbim hayırlısıyla, sağlıkla kucağında göstersin.
Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)Nevreste bugun hamile oldugmu ogrendimm masamii bebegimle hazirlayip resmlerini birlikte cekmisiz megerse.. yarismada 2 kisiyiz artik
Aminn tesekkur ederimmmmHayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
cocom bebişin hayırlı olsun. arada takıma uğraHosbuldum canım deynom,sana selam olmaz mi hiiiicccbak kalp kalbe karşıymış bidenem benim.ben yuvarlanip gidiyorum hamilelik topiklerinde.ugrayamadim buralara.ama cok özledim hepinzi
Cok tesekkur ederim canim benimcocom bebişin hayırlı olsun. arada takıma uğra