- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Ayyy yerim cok tatliiii:))))Nevreste bugun hamile oldugmu ogrendimm masamii bebegimle hazirlayip resmlerini birlikte cekmisiz megerse.. yarismada 2 kisiyiz artik
Cokkk tesekkurr ederimmmm bebisimin şansina kismet olduAyyy yerim cok tatliiii:))))
Hayirli olsun canim,sag salim kucagina alirsin insallah❤
Ne yaptın canım bitirdin miNevooşşş
Yarışmaya katılayım dedim. Yeminle yerlerde sürükleniyorum
Sabahın köründen beri yıka, pişir, durula, kurula, fotoğrafla, sil, temizle
Daha ortada sadece çorba ve tatlı var
Vay anam vaayyy, katılanlara şapka çıkarıyorum, hepsini ultra mega pro ilan ediyorum
Hayırlı olsun canımNevreste bugun hamile oldugmu ogrendimm masamii bebegimle hazirlayip resmlerini birlikte cekmisiz megerse.. yarismada 2 kisiyiz artik
Ben de katılırım dedim ama işim hiç bitmiyor.Salı günü annemelere gidiyorumBu gidişle zor,bugün de iftara davetliyim .Ya iftara davetliyim ,ya ben davet ediyorum ,tek aileyken katılırım ,çekim bayağı oyalıyor çünkü,bu gidişle zor görünüyorSöz de verdim ,inanıyorum gelecek 10 tarif
İyiyim canım sağol sen nasılsınSelamın helloooooooo
Nevosum cicegim nasilsin????
@s i d e l y a @tevafuk55 canolar hamileymissiniz cok sevindim Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhhh
Hayırlı olsun canımTevoş ben mezun oldum
Beni özledin değil miAyy gece gece kafa gittisaol cnm benim ♡♡♡
Kalbi temiz kadınsınNe yaptın canım bitirdin miSoframız ne zaman geliyor
Konu geldi canımKalbi temiz kadınsınşimdi açtım konuyu, bi bakarsan
Nerelerdesin bakim sen özledim ♡♡♡Beni özledin değil mi
İşim bitmiyor canımNerelerdesin bakim sen özledim ♡♡♡
YehuuKonu geldi canım
Olsun canım diğer tarifleriniz farklıYehuusağol nevoşum
Ama seneye noooooo, vallahi bittim
Bi arkadaşla mantarlarımız pişti olmuş. Kusura bakmasın, inanın ki fark etmemişim. Nickini hatırlayamadım.
K Kazen abinin kulaklarını çınlata çınlata yaptımOlsun canım diğer tarifleriniz farklıMutlaka çakışmalar olacaktır.
Hayırlııs bakalımBelki duramaz katılırsın
Şükür diyelim cnm.. kardeşim askerden geldi bende bayramdan sonra giderim inş.. okul bitti.. bayramı bekliyoruz :))İşim bitmiyor canımSonunda bugün karneler alındı ve işim bitti
Gerçi haftaya ailemin yanına gidiyorum.Yine çok takılamıyacağım
Nasılsın canım
Gözünüzaydın canım hayırlı olsunŞükür diyelim cnm.. kardeşim askerden geldi bende bayramdan sonra giderim inş.. okul bitti.. bayramı bekliyoruz :))
Allaha şükür iyiyiz teyzesiİyiyim canım sağol sen nasılsınBebişimiz nasıl