Yöresel Tarif 2018 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
Güzeelll,tatlı dilli bir anası olacak ,kızın çok şanslı,kimbilir nasıl seveceksin Onu
Cok sağol teyzesi.guzel dusuncelerin icin tesekkur ederiz sorma deynom kafayi yedim.aman hizli yürüdüm birsey olur mu,aman 5 litre su kaldirdim bisey olmus mu vs vs diye kafayi yedim valla.hayirlisiyla Allahin izniyle kucagima alsam bi,pamuklara saricam 4 gozle bekliyorumondan sonra benden rahati yok

Ramazandan önce ben de yaptım da yine kirlendi
Camlar silinecek ,mutfak dolabı,tatlıydı,sarmaydı ,yazarken yoruldum be
Hava da bugün çok sıcaktı,insanın temizlik yapası da gelmiyor
Orası öyle burada kalsam ben de mecburen yapacaktım.Ama gidiyorum.Dönüşte yine biizm tayin durumu var.Olmazsa yapacağım.Olursa toplanırım
Aynen hava ısındı.Ama çok şükür bu yıl çok rahat bir Ramazan geçirdim.Yoğun ve hareketli olmama rağmen hiç yorulmadım,rahatsızlanmadım

O zman da ağlayınca gazı mı var niye ağlıyor,sütün olmaz ona kafa yor,uyumaz uytmaya çalış,sen rahat olacağım san Neyse korkutmak gibi olmasın daBazı bebekler uykucu oluyor,inşallah senin bebek te uslu olur.

İlk çocukta hep öyle oluyor canımBiz de geçirdik o dönemleri

Ay insallah deynom,o zmaan varya tadindan yenmez

Nevoş ne gelmek bilmeyen tayin oldu sizinki
Maşallah ,tahtaya vur,kulağını çek
Gerçekten çok yoğunsun bir daha maşallah

İlk gebeliğimde yaptırdım.Bir sıkıntı çıkmamıştı.Bu sebeple 2. gebeliğimde doktor gerek duymadı.
Sagol nevosum.bende pazartesi yaptiricam,75 mg yukleme yapilacakmis.korkuyorum yanimda kimsem yok bayilmam insallah oralarda

Nevoş ne gelmek bilmeyen tayin oldu sizinki
Maşallah ,tahtaya vur,kulağını çek
Gerçekten çok yoğunsun bir daha maşallah
Bizi yollamıyorlar canımSen Cuma günü görseydin inşaallah gitmezsin diye bir sürü dua aldımGitme durumum var diye bir sürü ağladılar.Bilseler ben bir türlü gidemiyorum
Sağol canım cidden müthiş bir yıl geçirdim.Hiç oturmadım.Bak bugün bile daha yeni oturdumGideceğim hazırlık yapıyorum.Eşim için sarma sarıp buzluğa koydum.Valiz hazırla vs.İş çok bitmiyor.

Canım benim Ramazan boyunca 4 veya 4:30 dan önce hiç uyumadım.Bilirsin gece kuşuyum:)
Tabi her sabah pişman oluyorum ama huy işte değiştiremiyorum.
Benim 8 den beri uykum var ama işlerimi halletmeden uyumak istemedim, her gün üstüne ekleniyor biriktirmek daha kötü patlıyor bana, gerçi burada çene yapmaktan mıy mıy yapıyorum bekle ki bitsin :)
Çocuklar evde değil mi erken mi uyanıyorlar?

Çok geç uyuma sonra bebek olunca oda gece kuşu olur
Çocuklar daha dün tatile girdiler.O yüzden şimdiye kadar hep erken kalkıyordum.Geçi bugünde alışkınlar erken kalktılar.Oğlum oruç değil mecburen kahvaltı hazırlıyorum

Öğlene kadar tutsun :)) Sabah çok geç uyanıyorum, bazen öğleden sonra 3 ü buluyor uyanıp kendime gelmem öyle olunca da gece sarkıyor. Allah o günleri göstersin de inşallah, gece oturmak sorun olmuyor bizim için :)

1 tane tuttu:)
Zaten zorla kahvaltı yaptırıyorum.Yalnız yapmak istemiyor.
Amin inşaaallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…