Yöresel Tarif 2018 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
Güzeelll,tatlı dilli bir anası olacak ,kızın çok şanslı,kimbilir nasıl seveceksin Onu:KK200:
Cok sağol teyzesi.guzel dusuncelerin icin tesekkur ederiz :KK74::KK74:sorma deynom kafayi yedim.aman hizli yürüdüm birsey olur mu,aman 5 litre su kaldirdim bisey olmus mu vs vs diye kafayi yedim valla.hayirlisiyla Allahin izniyle kucagima alsam bi,pamuklara saricam 4 gozle bekliyorum:dua:ondan sonra benden rahati yok:-)

Ramazandan önce ben de yaptım da yine kirlendi:KK45:
Camlar silinecek ,mutfak dolabı,tatlıydı,sarmaydı ,yazarken yoruldum be:KK45:
Hava da bugün çok sıcaktı,insanın temizlik yapası da gelmiyor:ruh:
Orası öyle burada kalsam ben de mecburen yapacaktım.Ama gidiyorum.Dönüşte yine biizm tayin durumu var.Olmazsa yapacağım.Olursa toplanırım:KK45:
Aynen hava ısındı.Ama çok şükür bu yıl çok rahat bir Ramazan geçirdim.Yoğun ve hareketli olmama rağmen hiç yorulmadım,rahatsızlanmadım:KK45:

Cok sağol teyzesi.guzel dusuncelerin icin tesekkur ederiz :KK74::KK74:sorma deynom kafayi yedim.aman hizli yürüdüm birsey olur mu,aman 5 litre su kaldirdim bisey olmus mu vs vs diye kafayi yedim valla.hayirlisiyla Allahin izniyle kucagima alsam bi,pamuklara saricam 4 gozle bekliyorum:dua:ondan sonra benden rahati yok:-)
O zman da ağlayınca gazı mı var niye ağlıyor,sütün olmaz ona kafa yor,uyumaz uytmaya çalış,sen rahat olacağım san :KK53:Neyse korkutmak gibi olmasın da:KK53:Bazı bebekler uykucu oluyor,inşallah senin bebek te uslu olur.

İlk çocukta hep öyle oluyor canım:KK66:Biz de geçirdik o dönemleri:KK19:

O zman da ağlayınca gazı mı var niye ağlıyor,sütün olmaz ona kafa yor,uyumaz uytmaya çalış,sen rahat olacağım san :KK53:Neyse korkutmak gibi olmasın da:KK53:Bazı bebekler uykucu oluyor,inşallah senin bebek te uslu olur.
Ay insallah deynom,o zmaan varya tadindan yenmez :KK70:

Orası öyle burada kalsam ben de mecburen yapacaktım.Ama gidiyorum.Dönüşte yine biizm tayin durumu var.Olmazsa yapacağım.Olursa toplanırım:KK45:
Aynen hava ısındı.Ama çok şükür bu yıl çok rahat bir Ramazan geçirdim.Yoğun ve hareketli olmama rağmen hiç yorulmadım,rahatsızlanmadım:KK45:
Nevoş ne gelmek bilmeyen tayin oldu sizinki:confused:
Maşallah ,tahtaya vur,kulağını çek :KK45:
Gerçekten çok yoğunsun bir daha maşallah :nazar:

İlk gebeliğimde yaptırdım.Bir sıkıntı çıkmamıştı.Bu sebeple 2. gebeliğimde doktor gerek duymadı.
Sagol nevosum.bende pazartesi yaptiricam,75 mg yukleme yapilacakmis.korkuyorum yanimda kimsem yok bayilmam insallah oralarda :KK43:

Nevoş ne gelmek bilmeyen tayin oldu sizinki:confused:
Maşallah ,tahtaya vur,kulağını çek :KK45:
Gerçekten çok yoğunsun bir daha maşallah :nazar:
Bizi yollamıyorlar canım:-)Sen Cuma günü görseydin inşaallah gitmezsin diye bir sürü dua aldım:KK70:Gitme durumum var diye bir sürü ağladılar.Bilseler ben bir türlü gidemiyorum:KK70:
Sağol canım cidden müthiş bir yıl geçirdim.Hiç oturmadım.Bak bugün bile daha yeni oturdum:KK70:Gideceğim hazırlık yapıyorum.Eşim için sarma sarıp buzluğa koydum.Valiz hazırla vs.İş çok bitmiyor.:confused:

Canım benim Ramazan boyunca 4 veya 4:30 dan önce hiç uyumadım.Bilirsin gece kuşuyum:)
Tabi her sabah pişman oluyorum ama huy işte değiştiremiyorum.:olamaz:
Benim 8 den beri uykum var ama işlerimi halletmeden uyumak istemedim, her gün üstüne ekleniyor biriktirmek daha kötü patlıyor bana, gerçi burada çene yapmaktan mıy mıy yapıyorum bekle ki bitsin :)
Çocuklar evde değil mi erken mi uyanıyorlar?

Benim 8 den beri uykum var ama işlerimi halletmeden uyumak istemedim, her gün üstüne ekleniyor biriktirmek daha kötü patlıyor bana, gerçi burada çene yapmaktan mıy mıy yapıyorum bekle ki bitsin :)
Çocuklar evde değil mi erken mi uyanıyorlar?
Çok geç uyuma sonra bebek olunca oda gece kuşu olur:KK45:
Çocuklar daha dün tatile girdiler.O yüzden şimdiye kadar hep erken kalkıyordum.Geçi bugünde alışkınlar erken kalktılar.:olamaz:Oğlum oruç değil mecburen kahvaltı hazırlıyorum:KK51:

Çok geç uyuma sonra bebek olunca oda gece kuşu olur:KK45:
Çocuklar daha dün tatile girdiler.O yüzden şimdiye kadar hep erken kalkıyordum.Geçi bugünde alışkınlar erken kalktılar.:olamaz:Oğlum oruç değil mecburen kahvaltı hazırlıyorum:KK51:
Öğlene kadar tutsun :)) Sabah çok geç uyanıyorum, bazen öğleden sonra 3 ü buluyor uyanıp kendime gelmem öyle olunca da gece sarkıyor. Allah o günleri göstersin de inşallah, gece oturmak sorun olmuyor bizim için :)

Öğlene kadar tutsun :)) Sabah çok geç uyanıyorum, bazen öğleden sonra 3 ü buluyor uyanıp kendime gelmem öyle olunca da gece sarkıyor. Allah o günleri göstersin de inşallah, gece oturmak sorun olmuyor bizim için :)
1 tane tuttu:)
Zaten zorla kahvaltı yaptırıyorum.Yalnız yapmak istemiyor.
Amin inşaaallahhh:dua:

X