Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
Nevooşşş :KK3:
Yarışmaya katılayım dedim. Yeminle yerlerde sürükleniyorum :confused:

Sabahın köründen beri yıka, pişir, durula, kurula, fotoğrafla, sil, temizle :ruh:

Daha ortada sadece çorba ve tatlı var :deli:

Vay anam vaayyy, katılanlara şapka çıkarıyorum, hepsini ultra mega pro ilan ediyorum :KK52:
Ne yaptın canım bitirdin mi:KK45:Soframız ne zaman geliyor:halay:

Bu gidişle zor,bugün de iftara davetliyim .Ya iftara davetliyim ,ya ben davet ediyorum ,tek aileyken katılırım ,çekim bayağı oyalıyor çünkü,bu gidişle zor görünüyor:bicak:Söz de verdim ,inanıyorum gelecek 10 tarif:KK45:
Ben de katılırım dedim ama işim hiç bitmiyor.Salı günü annemelere gidiyorum:ıslık:Hayırlısı ne diyelim:KK68:

Yehuu :halay: sağol nevoşum :KK68:

Ama seneye noooooo, vallahi bittim :ruh:
Bi arkadaşla mantarlarımız pişti olmuş. Kusura bakmasın, inanın ki fark etmemişim. Nickini hatırlayamadım.
Olsun canım diğer tarifleriniz farklı :KK19:Mutlaka çakışmalar olacaktır.:kk77:
Hayırlııs bakalım:KK19:Belki duramaz katılırsın:KK45:

Olsun canım diğer tarifleriniz farklı :KK19:Mutlaka çakışmalar olacaktır.:kk77:
Hayırlııs bakalım:KK19:Belki duramaz katılırsın:KK45:
Kazen Kazen abinin kulaklarını çınlata çınlata yaptım :D
Ah gazen abi yaktın bizi, ramazan günü 4 çeşit neymiş, salata çorba neyimize yetmiyormuş, diye diye :)

İsyan başlatıyorum 4 çeşit çok, seneye çorba salataEn Büyük KK hala savaş alanından(mutfaktan) bildiriyorum :deli:

Kazen Kazen abinin kulaklarını çınlata çınlata yaptım :KK70:
Ah gazen abi yaktın bizi, ramazan günü 4 çeşit neymiş, salata çorba neyimize yetmiyormuş, diye diye :)

İsyan başlatıyorum 4 çeşit çok, seneye çorba salataEn Büyük KK hala savaş alanından(mutfaktan) bildiriyorum :deli:
Allah kolaylık versin canım:KK60:

İşim bitmiyor canım:deli:Sonunda bugün karneler alındı ve işim bitti:KK45:
Gerçi haftaya ailemin yanına gidiyorum.:KK55:Yine çok takılamıyacağım:ıslık:
Nasılsın canım:KK19:
Şükür diyelim cnm.. kardeşim askerden geldi bende bayramdan sonra giderim inş.. okul bitti.. bayramı bekliyoruz :))

Back
X