Hadi bol şans başarılar 0Hadi bakalım bende katıldım
Saol cnm.. kararsızdım ama işte değişiklik olsun diye katıldım :)) ama iftara 5 dk kala ben ben değildimHadi bol şans başarılar 0
Yemek yapmak kolay, zor olan herşeyi fotoğraflamak . Bana misafir gelmişti o sofrayı paylaştım. İftara 5dk kala çorbaları koydum kaynar bi şekilde. Fotoğraf çekerken soğuycak malumSaol cnm.. kararsızdım ama işte değişiklik olsun diye katıldım :)) ama iftara 5 dk kala ben ben değildim
Yükledim bakim ne zmn açılırsaYemek yapmak kolay, zor olan herşeyi fotoğraflamak . Bana misafir gelmişti o sofrayı paylaştım. İftara 5dk kala çorbaları koydum kaynar bi şekilde. Fotoğraf çekerken soğuycak malumneyse senin tarifler ne zaman gelcek
İşte ben onun için misafir çağırmadığım gün kurdum sofrayı :)) bizim dv ahalisinin sevdiği yemekler hep.. oğlumun sevdiği iki çorba var biri mercimek (ki 4-5 tane oldu şimdiden :)) biri de bu yaptığımHayırlı ve geçmişler olsunretro_hippo canım.
Bende fotoğraflama ve tarif yazmada zorlandım. Hele sunum içler acısıydı, herkesi sofra başında beklettimAllahtan annem, babam, kardeşlerim ve eşleriydi
Emek verilmiş ve sevdiğin kişilere yapılmış yemek her zaman güzel ve lezzetlidir.İşte ben onun için misafir çağırmadığım gün kurdum sofrayı :)) bizim dv ahalisinin sevdiği yemekler hep.. oğlumun sevdiği iki çorba var biri mercimek (ki 4-5 tane oldu şimdiden :)) biri de bu yaptığımara sıcak ta oğlumun en sevdiği bends severim.. ana yemek hepimizin farvorisi.. tatlı benle eşimin ♡♡ bakalım nasıl olucak :))
Kısmet.. hiç belli olmaz :))Emek verilmiş ve sevdiğin kişilere yapılmış yemek her zaman güzel ve lezzetlidir.
Biz eşimle yalnız iftar yapıyorsak, sadece çorba ve salata yeriz. Bu sebeple konukların olduğu gün gerekliydi, bende rahat davranabileceğim için kendi ailemi seçtim.
Ana yemeğim fırında beklediği için kuru görünüyor, oysaki lokum gibi yumuşacıktı yemesi.
Yine 1.liği alamayacağımı biliyorum, maksat ara vermemek olsun dedim.
Orası öyle, fakat güzel sofralar var:))Kısmet.. hiç belli olmaz :))
Yarismamiz gelmiş
Hayırlı olsun
Hepimize Hayırlı Ramazanlar
Daha yarışma bitmedi...Oylar ı nasıl kullancz ben hiç resim göremedim
Oylamamız henüz başlamadıOylar ı nasıl kullancz ben hiç resim göremedim
Sen yapsana@Lunya huuu nerelerdesin ,bize iftar sofrası yapsana