- 2 Aralık 2015
- 31.474
- 105.036
Kesin sen neden yapmıyorsun yazmıştır Hipo dedimSen yapsana
2 tane kaldı ,10 olmazsa yaparım dedim ,10 olursa olmaz yalancı durumuna düşerim
Nerde kaldı bu 2 sofra ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin sen neden yapmıyorsun yazmıştır Hipo dedimSen yapsana
Yemekteyiz, Soframız, Benim MutfağımMenuleri bakayim diye girdim nerde menuler
Ben katılacaktım vazgeçtim 10.dan sonra katılacağım.Tabi sen olacaksın 10.Kesin sen neden yapmıyorsun yazmıştır Hipo dedim
2 tane kaldı ,10 olmazsa yaparım dedim ,10 olursa olmaz yalancı durumuna düşerim
Nerde kaldı bu 2 sofra ya
Zaten başka katılacağım diyen olmuş muydu?Ben katılacaktım vazgeçtim 10.dan sonra katılacağım.Tabi sen olacaksın 10.
Hoşgeldin ♡♡♡Selamın helloooooooo
Nevosum cicegim nasilsin????
s i d e l y a tevafuk55 canolar hamileymissiniz cok sevindim Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhhh
Amin cocom amin.. inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırızSelamın helloooooooo
Nevosum cicegim nasilsin????
s i d e l y a tevafuk55 canolar hamileymissiniz cok sevindim Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhhh
Tevoş ben mezun oldumAmin cocom amin.. inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız
Nevros ne kızNevroş ben mezun oldum
Ayy gece gece kafa gitti saol cnm benim ♡♡♡Nevros ne kız
Hipposum tam.onu okuyordum bitenem ya sonuna kadar hak ettin emeklerine uykusuzluklarina sağlık. Masallah canım arkadaşım
Hosbuldum hippoşum nasılsınHoşgeldin ♡♡♡
Aminnn canomm insaAllahAmin cocom amin.. inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız
Canım sen hamilemisin hayırlı evlat olsun çok sevindim yaa vallahiAminnn canomm insaAllah
İyiyim şükür sen nasılsın?? Nasıl gidiyo hamilelik?Hosbuldum hippoşum nasılsın
Cok tesekkur ederiz teyzesi Allahima şükürler olsun benimde poncik bi kızım olacak insallah hayirlisiylaCanım sen hamilemisin hayırlı evlat olsun çok sevindim yaa vallahi
Nasıl kaçırdık ben bu güzel haberi ya maşallah size çok çok çok sevindim Allah kolay hamilelik kolay Doğum nasip etsin sağlıklı sıhhatli kavuşun inşallahCok tesekkur ederiz teyzesi Allahima şükürler olsun benimde poncik bi kızım olacak insallah hayirlisiyla
Idare eder iste hippoşum,bugün doktor kontrolum var.insallah bir sıkıntı yoktur.su ana kadar iyi gidiyor Allaha şükür.kalcamin uzerine düşmem hariç tabiii:/:/ 10 gun once falan kalca uzeri düştüm ama Bi sıkıntı olmadi cok şükür.insalalh birdaha olmazİyiyim şükür sen nasılsın?? Nasıl gidiyo hamilelik?
Amiiinn Allah razi olsun aslımm cok sagol kuşum ben söylemedim aslında kimseye daha tam netlesmeden.daha once bi kaybim olunca hemen soylemek istemedim.o yuzden pek kimsenin de haberi olamadi.ama cok şükür bugünlere kismetmis.Nasıl kaçırdık ben bu güzel haberi ya maşallah size çok çok çok sevindim Allah kolay hamilelik kolay Doğum nasip etsin sağlıklı sıhhatli kavuşun inşallah
Çok geçmiş olsun cnm.. ailenin yanına gittin mi??Idare eder iste hippoşum,bugün doktor kontrolum var.insallah bir sıkıntı yoktur.su ana kadar iyi gidiyor Allaha şükür.kalcamin uzerine düşmem hariç tabiii:/:/ 10 gun once falan kalca uzeri düştüm ama Bi sıkıntı olmadi cok şükür.insalalh birdaha olmaz