Yöresel Tarif 2018 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
Cok tesekkur ederiz teyzesi :anneadayı::KK19::KK19: Allahima şükürler olsun benimde poncik bi kızım olacak insallah hayirlisiyla:KK36:
Nasıl kaçırdık ben bu güzel haberi ya maşallah size çok çok çok sevindim Allah kolay hamilelik kolay Doğum nasip etsin sağlıklı sıhhatli kavuşun inşallah

İyiyim şükür sen nasılsın?? Nasıl gidiyo hamilelik?
Idare eder iste hippoşum,bugün doktor kontrolum var.insallah bir sıkıntı yoktur.su ana kadar iyi gidiyor Allaha şükür.kalcamin uzerine düşmem hariç tabiii:/:/ 10 gun once falan kalca uzeri düştüm ama Bi sıkıntı olmadi cok şükür.insalalh birdaha olmaz

Nasıl kaçırdık ben bu güzel haberi ya maşallah size çok çok çok sevindim Allah kolay hamilelik kolay Doğum nasip etsin sağlıklı sıhhatli kavuşun inşallah
Amiiinn Allah razi olsun aslımm cok sagol kuşum :KK74::KK74:ben söylemedim aslında kimseye daha tam netlesmeden.daha once bi kaybim olunca hemen soylemek istemedim.o yuzden pek kimsenin de haberi olamadi.ama cok şükür bugünlere kismetmis.:KK36:

Idare eder iste hippoşum,bugün doktor kontrolum var.insallah bir sıkıntı yoktur.su ana kadar iyi gidiyor Allaha şükür.kalcamin uzerine düşmem hariç tabiii:/:/ 10 gun once falan kalca uzeri düştüm ama Bi sıkıntı olmadi cok şükür.insalalh birdaha olmaz
Çok geçmiş olsun cnm.. ailenin yanına gittin mi??

X