Yöresel Tarif 2018 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben Katılcan mı diyecektım kııııııııııııııııııııııııı :KK53:
Hamile olduugn aklıma geldi. :kahve:
Neyse sen buralara gelme canın falan çeker uğraştırma bizi
:) :) :)
Artık hamile değilim kuzucuk ama yinede buralara uğrayacak keyfim yok. Belki yapılmışlara bakarım neşem yerine gelir :dondurma:

Düşük yaptım bibicim kısmet değilmiş. ..

Oyyy kuzumm ne özürü aşk olsun ben iyiyim topluyorum kendimi :KK19:
Senı sevıyorum canım benım :KK15:
Rabbım herseyın en doğru zamanını bilir . Sen metanetli ol. Üzülme diyemem üzülceksin tabı ki ama asla isyan etme. Her şerde bir hayır vardır.
Doğru zaman değilmiş demekki.

Rabbım en doğru zamanda kavustursun :KK200:

Çok geçmiş olsun canım:KK74:Hakkınızda hayırlısı olsun:KK36:
Teşekkür ederim canım :)
Senı sevıyorum canım benım :KK15:
Rabbım herseyın en doğru zamanını bilir . Sen metanetli ol. Üzülme diyemem üzülceksin tabı ki ama asla isyan etme. Her şerde bir hayır vardır.
Doğru zaman değilmiş demekki.

Rabbım en doğru zamanda kavustursun :KK200:
Bende seni çok seviyorum helçincanım
İnşallah duanı eksik etme:KK200:
Geçmiş olsun canım Allah nasip etsin inş.
Saol canım inşallah :KK200:

O fotoğrafları koymuşsunuz siteye hiçbir gizlilik ayarı da yapmamışsınız. Erkeklerin bakmasını istemem diyorsunuz bir de. Bu siteye üye olan olmayan herkes girip bakabiliyor. İnternet erişimi olan herkes o fotoğrafları da görebilir, internetin ne olduğunu bilmiyor musunuz yoksa? Onların kendi fotoğraflarınız olup olmadığını bilmiyorum! Fakat ulu orta yayınlamanın doğru olduğuna da inanmıyorum.
bak ne güzel uyarmışsınız üyeyi beni uyarmadan neden attınız siteden ruhsuz tuz.....

bak ne güzel uyarmışsınız üyeyi beni uyarmadan neden attınız siteden ruhsuz tuz.....
Kadınım ayrıca.... her ne kadar 2008 den beri tek başıma hem anne hem baba olup hem kadın hem erkek olsam da tek başıma hayatla mücadele etsem de, kadınlığımı unutsam da, KADINIM... büyük harf yazdım. anlayın diye. HEM DE GÜÇLÜ BİR KADINIM....

Kadınım ayrıca.... her ne kadar 2008 den beri tek başıma hem anne hem baba olup hem kadın hem erkek olsam da tek başıma hayatla mücadele etsem de, kadınlığımı unutsam da, KADINIM... büyük harf yazdım. anlayın diye. HEM DE GÜÇLÜ BİR KADINIM....
Kanseri de yeneceğim, yaşayacağım da.....

X