- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Geçmişler olsun ablacım, evi püru pak yaptın yani.Günaydınlar şeker,burdayım cezalıydım mapıstan yeni çıktım ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmişler olsun ablacım, evi püru pak yaptın yani.Günaydınlar şeker,burdayım cezalıydım mapıstan yeni çıktım ..
Geçmişler olsun ablacım, evi püru pak yaptın yani.
Bol çamaşır ve ütü pürü pak oldu bide hafta sonuna denk geldi .
Mune abla tuzsuz'u sofra hazırlayacaklar listesine yaz.Katılmazsa cımbızlarsınHuhuuuuu ben geldim ulen bir etiket yapar insan yahuuu görmemişim ben bunu yaaaa
Ablam hoşgeldin nasılsınİşe yarıyor mapısta olmak
Bacım önce görseydim 3 posta misafir ağırladım tatlısı dahil çoktan katılırdım ama 8 kişilik bir grup daha var orda inşallah diyelim bisey cikmazsaMune abla tuzsuz'u sofra hazırlayacaklar listesine yaz.Katılmazsa cımbızlarsın
İnşaallah canım bekliyorumBacım önce görseydim 3 posta misafir ağırladım tatlısı dahil çoktan katılırdım ama 8 kişilik bir grup daha var orda inşallah diyelim bisey cikmazsa
Ablam hoşgeldin nasılsın
SUAN NE YAPSAM DIYE DUSUNUYORUM CANIM SANA YINE BILGI VERICEK MIYIZ TARIFLERLE ALAKALIHanımlar yarışmaya katılmayacak mısınız
@deynepnaz
leylmira
@H E
@hippoglisemi
@Lunya
evlaefe
@Smile Forever
@alimiyon
@s i d e l y a
@cantan3m
İyi dayanıyorsun ablam ben bakmadan duramıyorum:)İyiyim canısı sağol hoş gördüm bu arada 4 gün olmayınca özxledim buraları sen nasılsın iyimisin
İyi dayanıyorsun ablam ben bakmadan duramıyorum:)
İyiyim ablam çok şükürKızın nasıl ,bebek ne zaman geliyor
Yok canım bilgi vermiyorsunuzAma 4 tarif isteniyor.SUAN NE YAPSAM DIYE DUSUNUYORUM CANIM SANA YINE BILGI VERICEK MIYIZ TARIFLERLE ALAKALI
Maşaallah bayağı büyümüş ve çok az kalmışSağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallahZiuyaretçi olarak geliyorum zaten,gözüm üstünüzde haberiniz olsun:))
Kızçem iyi kısmetse Temmuzda doğum olacak,ağırlaştı artık bugün 33.haftaya girdi..
Maşaallah bayağı büyümüş ve çok az kalmışSağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Tamam ablam bekliyorumBüyüdü valla sorma,az kaldı doğuma artık amin inşallah nevoşcum doğsun fotosunu sana yollacam
Tamam ablam bekliyorum
Yok daha nelerbir de nedense sizi bana takmış buldum. üzüldüm. biraz saygılı konuşmalar yapsak sanki.... ya da hoşgörülü olsak... (özel eğitimciyim ben, yani artık yapmıyorum) biraz daha dikkat...