- 5 Şubat 2015
- 186
- 1.006
canım çekti. yalnızken yapılmıyor işte bu yemekler.. ne mutlu size. afiyet olsun. iftarınız orucunuz kabul olsunSarma
dolma
yahni
Pilav
Sac kavurma
lahmacun
Ayran
Salata
Kabak tatlısı
Tulumba tatlısı
Hayırlı iftarlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çekti. yalnızken yapılmıyor işte bu yemekler.. ne mutlu size. afiyet olsun. iftarınız orucunuz kabul olsunSarma
dolma
yahni
Pilav
Sac kavurma
lahmacun
Ayran
Salata
Kabak tatlısı
Tulumba tatlısı
Hayırlı iftarlar
Olsun canım sorun değil hoşgeldinSehriyeli tavuk corbasi
Nohut yemegi
Pilav
Tursu
Karpuz
Süt mısır
Hha yanlis yere yazdim ya
Aminn tesekkur ederimm. Bizde 2 kisiyiz iste bi sekilde mecburen yapiliyor. Allah kimseyi yalniz birakmasincanım çekti. yalnızken yapılmıyor işte bu yemekler.. ne mutlu size. afiyet olsun. iftarınız orucunuz kabul olsun
Hahahha ya cok aldik hemde ama biz kari koca cok yemek seciyor herseyi yemiyorz sebze sifir.. oyuzden diyet falan hikaye bizde bakalm nolcal halimizKızz hep karbon bu menü kilo alırsınız :)) bende zayıflama takımından geldim :))
Amin, ama tek geldik dünyaya tek gideceğiz. Alışmak lazım. Alıştık...Aminn tesekkur ederimm. Bizde 2 kisiyiz iste bi sekilde mecburen yapiliyor. Allah kimseyi yalniz birakmasin
Bacım sen ne diyorsun yabak ne güzel uyarmışsınız üyeyi beni uyarmadan neden attınız siteden ruhsuz tuz.....
Bugun tatsiz bir olay yasandi da . onemli degil burasi yeri degilBacım sen ne diyorsun ya
Katılmaya düşünmüyordum ama 2 tane masanın olmasına yüreğim cız ettideynepnaz ses verTamam korkma gel katıl diye baskı yapmayacağız.Cımbızlamıyacağız
Nerdesin sen kayıp ilanı verecektik :))Katılmaya düşünmüyordum ama 2 tane masanın olmasına yüreğim cız etti
10 taneden az olursa katılırım
Kaç kere iftara davet verdim ,bugün yine vardı iftara misafirim ama çekim işine giremedim
Mune abla deynepnaz katılmayı çok istiyor.Lütfen onu kırmayalım ve listeye ekleyelim.Çok güzel tatlı yapıyor garanti veriyorumKatılmaya düşünmüyordum ama 2 tane masanın olmasına yüreğim cız etti
10 taneden az olursa katılırım
Kaç kere iftara davet verdim ,bugün yine vardı iftara misafirim ama çekim işine giremedim
Ramazan dolayısıyla çevrimdışıyımNerdesin sen kayıp ilanı verecektik :))
Çok mu istiyormuşumMune abla deynepnaz katılmayı çok istiyor.Lütfen onu kırmayalım ve listeye ekleyelim.Çok güzel tatlı yapıyor garanti veriyorum
Bir tatlıda bize yaparsınÇok mu istiyormuşum
Her gittiğim iftar yemeğine tatlı yapıp götürüyorum
Size yok tatlıBir tatlıda bize yaparsın
O zaman sofra kurarsınSize yok tatlı
Nuriyemi beğenmediniz
10 kişiye ulaşmazsa dedim amaO zaman sofra kurarsın
Kuracağım dedin elimizde kanıtlar var.Yoksa cımbız geliyor
Mune deynepnazın cımbıza ihtiyacı varmış10 kişiye ulaşmazsa dedim ama
Cımbız mı geliyor,iyi olur,kaşlarım alınacaktı
Hadi ya gerçek ulaşmaz mı?