Heee biz çok güzel uyuyoruz, şimdi kız torunumda olacakmış, alacağız onu da koynumuza uyuyacağız, adamlar pişirsin yemekleri, sofrayı hazırlayınca kaldırırlar bizi
Beğenmeyen kendi yapsın
Ohhh hayat size güzelHeee biz çok güzel uyuyoruz, şimdi kız torunumda olacakmış, alacağız onu da koynumuza uyuyacağız, adamlar pişirsin yemekleri, sofrayı hazırlayınca kaldırırlar bizi
Tabi ki ablam koyabilirsin.Ablasının gülü, oylama topiği olmadığı için bu linki duvarıma koyabiliyorum değil mi? Buranın sultanı sensin sana sormadan eklemeyeyim dedim.
Var var, maalesef eşim mutfak konusunda benden iyidir, maalesef dedim dikkatinizi çekerim :)) o kadar beceriksizim yani, adam benden çok daha güzel yemekler yapıyor, birde görsel zevki var, ben yapar görsele hiç özenmem, bazen yanlış doğmuşuz diyorum
O kadar becerikli adamlar var mı yahu?
Benimki salataya yardım etse, savaş alanına dönüyor mutfak tezgahı
Bana da öğretsene bu taktikleriOldu ya 2 yasini doldurdu asi bir keçi oldu bana kök söktürüyor
Aynen oyle
CanımsınTabi ki ablam koyabilirsin.Teşekkür ederim
Benim eşimde becerikli
O kadar becerikli adamlar var mı yahu?
Benimki salataya yardım etse, savaş alanına dönüyor mutfak tezgahı
İnşaallah ablacım çok teşekkür ederizCanımsın
Ben müsadenizi istiyorum, biraz çıkmam lazım, umarım çok katılan olur ve gözlerimiz bayram eder
Hasta olsam bir tas çorba yapamaz, dışarıdan söylerVar var, maalesef eşim mutfak konusunda benden iyidir, maalesef dedim dikkatinizi çekerim :)) o kadar beceriksizim yani, adam benden çok daha güzel yemekler yapıyor, birde görsel zevki var, ben yapar görsele hiç özenmem, bazen yanlış doğmuşuz diyorum
Benimki de çenede becerikli, hiç susmaz sağolsun.Benim eşimde becerikliOndan beni beğenmiyor
Hasta olsam bir tas çorba yapamaz, dışarıdan söylergeçen gün masayı hazırlar mısın dedim. Tabak vardı, çatal kaşık aradım masada
O kadar bahtsızım bu konuda, şanslı doğmuşsunuz maşallah
Bak o konudada çok beceriklidir.Benimki de çenede becerikli, hiç susmaz sağolsun.
Son bir senedir şansımın doruğundayım, 23 yaşında kızım var, babasına çekmiş becerikli maşallah, onlar yapıyor ben yiyorum
Tembellik ihtisasımı 160x200 ebatlarındaki yatağımda yapmakta olup yarışmacı arkadaşlara başarıları dilerim, neyse kaçtım, hepinizi çoooook öpüyorum
Ramazan’da ben kolay kolay konuşmam, dilime lâl gelir sanki.Bak o konudada çok beceriklidir.Ben incelerim öyle hemen kaynaşmam ,seçiciyimdir.Ama o herkesle muhabbet eder.Ve çenesi düşüktür
Nasılsın hippom, az kaldı okulun tatile girmesineBuralar şenlenmiş
İyiyim şükür ♡♡♡Nasılsın hippom, az kaldı okulun tatile girmesine
Hadi inşallah...İyiyim şükür ♡♡♡
Haftasonu finallere girdim cnm.. eğer geçersem bitti şükürler olsun :))
İnş cnm :)) yarışmaya katılıcam inş ilk fırsatta çok heyecanlanıyorum..Hadi inşallah...