Yöresel Tarif 2018 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
Ne kadar güzel bir üyeKendini biliyor
Sende beceri var tembelsin

Enharbi benim çocuğum ya, anasına çekmiş, tembellik sanatında bir numara, yayılıp yatmak bizim işimiz, değil mi yekpare kaşlı, pos bıyıklı güzeller güzeli evladım, anası kurban olsun tembelliğine

Oyle valla,bosuna anasina bak kizini al dememisler su hayatta en guzel yaptigim sey uyumak

Tam anasının yavrusu, tembelliğinle gurur duyuyorum yavrrruuuummmm
Doğuma az kalmış harbi, cinsiyet bellidir, bu sefer kız mı geliyor yoksa, ay o da bizim gibi tembel olabilir kızsa
Anamm canimm anamm ben seninle her zaman gurur duydum zaten

Yari yolu geçtik şükür. Evet,bu defa kiz. Oglan bana hic cekmedi fazla atik,kizim mune anneannesine ceker de rahat ederim İnşallah

Yok ablam sen beceriklisin Harbi çok beceriksiz

Ben ve beceri :))) anam ben iftar menülerini görünce pes ettim, herkes hergün çeşit çeşit yemek yapıyor, ben bir salata bir çorba bir tatlı yapıyorum, itiraf ediyorum mutfak bana göre değil

Harbiyle ben uyumak içim doğmuşuz, koalalarla yakın akrabalığımız var, amca çocuklarıyız

Sizin başka becerileriniz var.Birde yemeği mükemmel yapsaydınız.Ben de yemekten anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…