yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.556 134.837 598 29 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #241 alimiyon .!.: Hamilelikte ay hesaplaması benim kafamı karıştırıyor İşin büyüğü bitmiş tül işide kolaylıkla hallolur sağlıkla oturun Genişletmek için tıkla... Sağolasın canım benim...
alimiyon .!.: Hamilelikte ay hesaplaması benim kafamı karıştırıyor İşin büyüğü bitmiş tül işide kolaylıkla hallolur sağlıkla oturun Genişletmek için tıkla... Sağolasın canım benim...
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 57.055 218.605 1.223 53 29 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #242 yasminsay .!.: Hiç heyecan yok bende, fotoğraflamayı unutmazsam bende önümüzdeki hafta başı ya da bu hafta sonu eklerim nasipse. Genişletmek için tıkla... hippoglisemi .!.: Ne var cnm 2 dkklık iş o.. geçen ramazan sofrayı hazırladım.. foto çek fln.. eşim başımda artık yiyebilir miyiz diye bekliyo :)) Genişletmek için tıkla... JustHoldMe .!.: linki tıkladım buraya attı beni fırsat bulursam ilk misafirimde ben de katılacağım, bir de ben şenlendireyim uzun aradan sonra Nevreste itinayla gazla çalışırım Genişletmek için tıkla... Nevreste , 3 kişiden sözü aldık sayıyorum, katılamıyoruz derlerse bana bir göz kırparsın gülüm, yeni aldığım cımbız setimi üzerlerinde denerim Gözlerim bayram etsin yahu, sofra göreyim, canım çeksin, öff bunların hepsi hamarat deyip dizlerimi döveyim, tembelliğim bir kez daha yüzüme vurulsun Tatlılardan isteyeyim, adres verip yemek kargolayın diyeyim, benim sitedeki misyonum bu, misyonuma zeval getirmesinler
yasminsay .!.: Hiç heyecan yok bende, fotoğraflamayı unutmazsam bende önümüzdeki hafta başı ya da bu hafta sonu eklerim nasipse. Genişletmek için tıkla... hippoglisemi .!.: Ne var cnm 2 dkklık iş o.. geçen ramazan sofrayı hazırladım.. foto çek fln.. eşim başımda artık yiyebilir miyiz diye bekliyo :)) Genişletmek için tıkla... JustHoldMe .!.: linki tıkladım buraya attı beni fırsat bulursam ilk misafirimde ben de katılacağım, bir de ben şenlendireyim uzun aradan sonra Nevreste itinayla gazla çalışırım Genişletmek için tıkla... Nevreste , 3 kişiden sözü aldık sayıyorum, katılamıyoruz derlerse bana bir göz kırparsın gülüm, yeni aldığım cımbız setimi üzerlerinde denerim Gözlerim bayram etsin yahu, sofra göreyim, canım çeksin, öff bunların hepsi hamarat deyip dizlerimi döveyim, tembelliğim bir kez daha yüzüme vurulsun Tatlılardan isteyeyim, adres verip yemek kargolayın diyeyim, benim sitedeki misyonum bu, misyonuma zeval getirmesinler
retro_hippo 🏅🏅 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Nisan 2018 9.937 37.180 498 29 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #243 Mune .!.: Nevreste , 3 kişiden sözü aldık sayıyorum, katılamıyoruz derlerse bana bir göz kırparsın gülüm, yeni aldığım cımbız setimi üzerlerinde denerim Gözlerim bayram etsin yahu, sofra göreyim, canım çeksin, öff bunların hepsi hamarat deyip dizlerimi döveyim, tembelliğim bir kez daha yüzüme vurulsun Tatlılardan isteyeyim, adres verip yemek kargolayın diyeyim, benim sitedeki misyonum bu, misyonuma zeval getirmesinler Genişletmek için tıkla... Ablam sen söle hangi gün müsaitsin o güne kurim sofrayı
Mune .!.: Nevreste , 3 kişiden sözü aldık sayıyorum, katılamıyoruz derlerse bana bir göz kırparsın gülüm, yeni aldığım cımbız setimi üzerlerinde denerim Gözlerim bayram etsin yahu, sofra göreyim, canım çeksin, öff bunların hepsi hamarat deyip dizlerimi döveyim, tembelliğim bir kez daha yüzüme vurulsun Tatlılardan isteyeyim, adres verip yemek kargolayın diyeyim, benim sitedeki misyonum bu, misyonuma zeval getirmesinler Genişletmek için tıkla... Ablam sen söle hangi gün müsaitsin o güne kurim sofrayı
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 57.055 218.605 1.223 53 29 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #244 hippoglisemi .!.: Ablam sen söle hangi gün müsaitsin o güne kurim sofrayı Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun gülüm, düşünmen yeter
hippoglisemi .!.: Ablam sen söle hangi gün müsaitsin o güne kurim sofrayı Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun gülüm, düşünmen yeter
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.810 613.042 1.098 43 Malatya 29 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #245 Mune .!.: Nevreste , 3 kişiden sözü aldık sayıyorum, katılamıyoruz derlerse bana bir göz kırparsın gülüm, yeni aldığım cımbız setimi üzerlerinde denerim Gözlerim bayram etsin yahu, sofra göreyim, canım çeksin, öff bunların hepsi hamarat deyip dizlerimi döveyim, tembelliğim bir kez daha yüzüme vurulsun Tatlılardan isteyeyim, adres verip yemek kargolayın diyeyim, benim sitedeki misyonum bu, misyonuma zeval getirmesinler Genişletmek için tıkla... Ablam s i d e l y a Smile Forever @Lunya onlarda yapacağız dediler Yakalarını bırakmayalım deynepnaz bize sofra hazırlayacakmış
Mune .!.: Nevreste , 3 kişiden sözü aldık sayıyorum, katılamıyoruz derlerse bana bir göz kırparsın gülüm, yeni aldığım cımbız setimi üzerlerinde denerim Gözlerim bayram etsin yahu, sofra göreyim, canım çeksin, öff bunların hepsi hamarat deyip dizlerimi döveyim, tembelliğim bir kez daha yüzüme vurulsun Tatlılardan isteyeyim, adres verip yemek kargolayın diyeyim, benim sitedeki misyonum bu, misyonuma zeval getirmesinler Genişletmek için tıkla... Ablam s i d e l y a Smile Forever @Lunya onlarda yapacağız dediler Yakalarını bırakmayalım deynepnaz bize sofra hazırlayacakmış
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 57.055 218.605 1.223 53 29 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #246 Nevreste .!.: Ablam s i d e l y a Smile Forever @Lunya onlarda yapacağız dediler Yakalarını bırakmayalım deynepnaz bize sofra hazırlayacakmış Genişletmek için tıkla... Heee dur şimdi listeyi güncelleyelim:))) yasminsay , Disipline Girmis BirKadin , retro_hippo , s i d e l y a , Smile Forever , @Lunya :)))) deynepnaz yarışma dışı mı sofra kuracakmış, tatlı yapmazsa kabusu olurum
Nevreste .!.: Ablam s i d e l y a Smile Forever @Lunya onlarda yapacağız dediler Yakalarını bırakmayalım deynepnaz bize sofra hazırlayacakmış Genişletmek için tıkla... Heee dur şimdi listeyi güncelleyelim:))) yasminsay , Disipline Girmis BirKadin , retro_hippo , s i d e l y a , Smile Forever , @Lunya :)))) deynepnaz yarışma dışı mı sofra kuracakmış, tatlı yapmazsa kabusu olurum
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.556 134.837 598 29 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #247 Mune .!.: Nevreste , 3 kişiden sözü aldık sayıyorum, katılamıyoruz derlerse bana bir göz kırparsın gülüm, yeni aldığım cımbız setimi üzerlerinde denerim Gözlerim bayram etsin yahu, sofra göreyim, canım çeksin, öff bunların hepsi hamarat deyip dizlerimi döveyim, tembelliğim bir kez daha yüzüme vurulsun Tatlılardan isteyeyim, adres verip yemek kargolayın diyeyim, benim sitedeki misyonum bu, misyonuma zeval getirmesinler Genişletmek için tıkla... Biz gediklileriz zaten Mune , menücülerden buraya transfer lazım.
Mune .!.: Nevreste , 3 kişiden sözü aldık sayıyorum, katılamıyoruz derlerse bana bir göz kırparsın gülüm, yeni aldığım cımbız setimi üzerlerinde denerim Gözlerim bayram etsin yahu, sofra göreyim, canım çeksin, öff bunların hepsi hamarat deyip dizlerimi döveyim, tembelliğim bir kez daha yüzüme vurulsun Tatlılardan isteyeyim, adres verip yemek kargolayın diyeyim, benim sitedeki misyonum bu, misyonuma zeval getirmesinler Genişletmek için tıkla... Biz gediklileriz zaten Mune , menücülerden buraya transfer lazım.
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 57.055 218.605 1.223 53 29 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #248 yasminsay .!.: Biz gediklileriz zaten Mune , menücülerden buraya transfer lazım. Genişletmek için tıkla... Bu gece onlara kendimi gösterdim, bir ara yine çalarım kapılarını :)))
yasminsay .!.: Biz gediklileriz zaten Mune , menücülerden buraya transfer lazım. Genişletmek için tıkla... Bu gece onlara kendimi gösterdim, bir ara yine çalarım kapılarını :)))
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.556 134.837 598 29 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #249 Mune .!.: Bu gece onlara kendimi gösterdim, bir ara yine çalarım kapılarını :))) Genişletmek için tıkla... Ohhh, şenlensin buralar
Mune .!.: Bu gece onlara kendimi gösterdim, bir ara yine çalarım kapılarını :))) Genişletmek için tıkla... Ohhh, şenlensin buralar
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.810 613.042 1.098 43 Malatya 29 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #250 Mune .!.: Heee dur şimdi listeyi güncelleyelim:))) yasminsay , Disipline Girmis BirKadin , retro_hippo , s i d e l y a , Smile Forever , @Lunya :)))) deynepnaz yarışma dışı mı sofra kuracakmış, tatlı yapmazsa kabusu olurum Genişletmek için tıkla... Tehdit edelim yarışmaya katılsın deynepnaz sofranı bekliyoruzYoksa süresiz ban geliyor
Mune .!.: Heee dur şimdi listeyi güncelleyelim:))) yasminsay , Disipline Girmis BirKadin , retro_hippo , s i d e l y a , Smile Forever , @Lunya :)))) deynepnaz yarışma dışı mı sofra kuracakmış, tatlı yapmazsa kabusu olurum Genişletmek için tıkla... Tehdit edelim yarışmaya katılsın deynepnaz sofranı bekliyoruzYoksa süresiz ban geliyor
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 57.055 218.605 1.223 53 29 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #251 Nevreste .!.: Tehdit edelim yarışmaya katılsın deynepnaz sofranı bekliyoruzYoksa süresiz ban geliyor Genişletmek için tıkla... deynepnaz tatlı da istiyoruz yoksa cımbızlarız Nevreste ben direkt rehin mi alsam bunları acaba yarışmaya katıldıklarında serbest bırakırım
Nevreste .!.: Tehdit edelim yarışmaya katılsın deynepnaz sofranı bekliyoruzYoksa süresiz ban geliyor Genişletmek için tıkla... deynepnaz tatlı da istiyoruz yoksa cımbızlarız Nevreste ben direkt rehin mi alsam bunları acaba yarışmaya katıldıklarında serbest bırakırım
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.556 134.837 598 29 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #252 Mune .!.: deynepnaz tatlı da istiyoruz yoksa cımbızlarız Nevreste ben direkt rehin mi alsam bunları acaba yarışmaya katıldıklarında serbest bırakırım Genişletmek için tıkla... Yemek topiğinde cımcızlanmak var mıydı yahu?
Mune .!.: deynepnaz tatlı da istiyoruz yoksa cımbızlarız Nevreste ben direkt rehin mi alsam bunları acaba yarışmaya katıldıklarında serbest bırakırım Genişletmek için tıkla... Yemek topiğinde cımcızlanmak var mıydı yahu?
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.556 134.837 598 29 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #253 HanimKelesimiGetir ablam nerelerde, özletti?
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.810 613.042 1.098 43 Malatya 29 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #254 Mune .!.: deynepnaz tatlı da istiyoruz yoksa cımbızlarız Nevreste ben direkt rehin mi alsam bunları acaba yarışmaya katıldıklarında serbest bırakırım Genişletmek için tıkla... Tatlıları alıp bırakırsın ablacım
Mune .!.: deynepnaz tatlı da istiyoruz yoksa cımbızlarız Nevreste ben direkt rehin mi alsam bunları acaba yarışmaya katıldıklarında serbest bırakırım Genişletmek için tıkla... Tatlıları alıp bırakırsın ablacım
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.810 613.042 1.098 43 Malatya 29 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #255 yasminsay .!.: Yemek topiğinde cımcızlanmak var mıydı yahu? Genişletmek için tıkla... Var tabi olmaz mıBu bölüm ne cımbızlar gördü
yasminsay .!.: Yemek topiğinde cımcızlanmak var mıydı yahu? Genişletmek için tıkla... Var tabi olmaz mıBu bölüm ne cımbızlar gördü
Disipline Girmis BirKadin Bırak, insanlar sadece mücevherlerimizi konuşsun💅 Pro Üye Anneler Kulübü 15 Ekim 2016 22.631 En iyi cevaplar 1 129.845 598 29 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #256 mesaj tekrarı
Disipline Girmis BirKadin Bırak, insanlar sadece mücevherlerimizi konuşsun💅 Pro Üye Anneler Kulübü 15 Ekim 2016 22.631 En iyi cevaplar 1 129.845 598 29 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #257 Mune .!.: Heee dur şimdi listeyi güncelleyelim:))) yasminsay , Disipline Girmis BirKadin , retro_hippo , s i d e l y a , Smile Forever , @Lunya :)))) deynepnaz yarışma dışı mı sofra kuracakmış, tatlı yapmazsa kabusu olurum Genişletmek için tıkla... bu etiket oldu mu şimdi hiç, belki unutulur giderdim
Mune .!.: Heee dur şimdi listeyi güncelleyelim:))) yasminsay , Disipline Girmis BirKadin , retro_hippo , s i d e l y a , Smile Forever , @Lunya :)))) deynepnaz yarışma dışı mı sofra kuracakmış, tatlı yapmazsa kabusu olurum Genişletmek için tıkla... bu etiket oldu mu şimdi hiç, belki unutulur giderdim
immzaben Söz veremem hayat bozar Pro Üye 4 Ağustos 2017 2.495 9.512 158 27 29 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #258 Hayırlı olsun, katılan herkese başarılar :) Hayırlı ramazanlar
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.896 213.778 1.423 60 29 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #259 yasminsay .!.: HanimKelesimiGetir ablam nerelerde, özletti? Genişletmek için tıkla... Günaydınlar şeker,burdayım cezalıydım mapıstan yeni çıktım ..
yasminsay .!.: HanimKelesimiGetir ablam nerelerde, özletti? Genişletmek için tıkla... Günaydınlar şeker,burdayım cezalıydım mapıstan yeni çıktım ..
leylmira Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Aralık 2013 7.189 17.796 298 34 29 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #260 Günaydınlar