- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç heyecan yok bende, fotoğraflamayı unutmazsam bende önümüzdeki hafta başı ya da bu hafta sonu eklerim nasipse.İnş cnm :)) yarışmaya katılıcam inş ilk fırsatta çok heyecanlanıyorum..
Fotoğraflamak gıcık dimi??Hiç heyecan yok bende, fotoğraflamayı unutmazsam bende önümüzdeki hafta başı ya da bu hafta sonu eklerim nasipse.
Senin gelmeni bekliyordukBuralar şenlenmiş
Yoksa sofra ve sunum çok kolayFotoğraflamak gıcık dimi??
Uzaktan takip ettim hep sizi hasret kaldım :))Senin gelmeni bekliyorduk
Bundan sonra buradasın inşaallahUzaktan takip ettim hep sizi hasret kaldım :))
Ne var cnm 2 dkklık iş o.. geçen ramazan sofrayı hazırladım.. foto çek fln.. eşim başımda artık yiyebilir miyiz diye bekliyo :))Yoksa sofra ve sunum çok kolay
İnş cnm ♡♡Bundan sonra buradasın inşaallah
Evet canım, en sinir olduğum durum.Fotoğraflamak gıcık dimi??
Biz de senin tariflerini çok özlemiştikAma ben yapamazsın diye seni çağırmadımYapabileceğini pek sanmıyorumYap yoksa inanmayızlinki tıkladım buraya attı beni
fırsat bulursam ilk misafirimde ben de katılacağım, bir de ben şenlendireyim uzun aradan sonra
Nevreste itinayla gazla çalışırım
Katılmak ondan daha kolayTamam yaparız.O iş kolay
Nasip canım sen çabuk pes ettinKatılmak ondan daha kolay
Bebiş nasıl canım benim, ne kadar kaldı?Katılmak ondan daha kolay
Pes etmek değildir Nevoşum, ağırlaşmıştır artık.Nasip canım sen çabuk pes ettin
Oda doğru canımBebiş nasıl canım benim, ne kadar kaldı?
Pes etmek değildir Nevoşum, ağırlaşmıştır artık.
Pes etmedim nevoş abla sağlık sorunlarım vardı geçmesini bekledimNasip canım sen çabuk pes ettin
Şu an ikimizde iyiyiz elhamdülillah abla takriben 10 hafta kaldıBebiş nasıl canım benim, ne kadar kaldı?
Pes etmek değildir Nevoşum, ağırlaşmıştır artık.
Şükür canım, 7 ayı bitirdin yani. Sağlıkla gelsin inşallah.Pes etmedim nevoş abla sağlık sorunlarım vardı geçmesini bekledim
Şu an ikimizde iyiyiz elhamdülillah abla takriben 10 hafta kaldı
Napıyorsun nasılsın takip ettiğim kadarıyla en son taşınıyordun yerleştin mi?
Hamilelikte ay hesaplaması benim kafamı karıştırıyorŞükür canım, 7 ayı bitirdin yani. Sağlıkla gelsin inşallah.
Ben hamdolsun yerleştim, bir tülleri sipariş etmeye gidemedim. Bayramdan sonra halledeceğim onlarıda inşallah.
Allah kolaylık versin canım çok az kalmışRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinPes etmedim nevoş abla sağlık sorunlarım vardı geçmesini bekledim
Şu an ikimizde iyiyiz elhamdülillah abla takriben 10 hafta kaldı
Napıyorsun nasılsın takip ettiğim kadarıyla en son taşınıyordun yerleştin mi?