Yöresel Tarif 2018 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
Hiç heyecan yok bende, fotoğraflamayı unutmazsam bende önümüzdeki hafta başı ya da bu hafta sonu eklerim nasipse.

Ne var cnm 2 dkklık iş o.. geçen ramazan sofrayı hazırladım.. foto çek fln.. eşim başımda artık yiyebilir miyiz diye bekliyo :))

linki tıkladım buraya attı beni :p

fırsat bulursam ilk misafirimde ben de katılacağım, bir de ben şenlendireyim uzun aradan sonra :cool:

Nevreste Nevreste itinayla gazla çalışırım :KK70:

Nevreste Nevreste , 3 kişiden sözü aldık sayıyorum, katılamıyoruz derlerse bana bir göz kırparsın gülüm, yeni aldığım cımbız setimi üzerlerinde denerim :KK70:

Gözlerim bayram etsin yahu, sofra göreyim, canım çeksin, öff bunların hepsi hamarat deyip dizlerimi döveyim, tembelliğim bir kez daha yüzüme vurulsun:KK70:

Tatlılardan isteyeyim, adres verip yemek kargolayın diyeyim, benim sitedeki misyonum bu, misyonuma zeval getirmesinler :KK14:

Nevreste Nevreste , 3 kişiden sözü aldık sayıyorum, katılamıyoruz derlerse bana bir göz kırparsın gülüm, yeni aldığım cımbız setimi üzerlerinde denerim :KK70:

Gözlerim bayram etsin yahu, sofra göreyim, canım çeksin, öff bunların hepsi hamarat deyip dizlerimi döveyim, tembelliğim bir kez daha yüzüme vurulsun:KK70:

Tatlılardan isteyeyim, adres verip yemek kargolayın diyeyim, benim sitedeki misyonum bu, misyonuma zeval getirmesinler :KK14:
Ablam sen söle hangi gün müsaitsin o güne kurim sofrayı :KK66:

Ablam s i d e l y a s i d e l y a Smile Forever Smile Forever @Lunya onlarda yapacağız dediler:KK45::sus:
Yakalarını bırakmayalım:KK70:
deynepnaz deynepnaz bize sofra hazırlayacakmış:KK45:

Biz gediklileriz zaten Mune Mune , menücülerden buraya transfer lazım.:KK14:

X