- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Sağolasın canım benim...Hamilelikte ay hesaplaması benim kafamı karıştırıyor
İşin büyüğü bitmiş tül işide kolaylıkla hallolur sağlıkla oturun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın canım benim...Hamilelikte ay hesaplaması benim kafamı karıştırıyor
İşin büyüğü bitmiş tül işide kolaylıkla hallolur sağlıkla oturun
Hiç heyecan yok bende, fotoğraflamayı unutmazsam bende önümüzdeki hafta başı ya da bu hafta sonu eklerim nasipse.
Ne var cnm 2 dkklık iş o.. geçen ramazan sofrayı hazırladım.. foto çek fln.. eşim başımda artık yiyebilir miyiz diye bekliyo :))
linki tıkladım buraya attı beni
fırsat bulursam ilk misafirimde ben de katılacağım, bir de ben şenlendireyim uzun aradan sonra
Nevreste itinayla gazla çalışırım
Ablam sen söle hangi gün müsaitsin o güne kurim sofrayıNevreste , 3 kişiden sözü aldık sayıyorum, katılamıyoruz derlerse bana bir göz kırparsın gülüm, yeni aldığım cımbız setimi üzerlerinde denerim
Gözlerim bayram etsin yahu, sofra göreyim, canım çeksin, öff bunların hepsi hamarat deyip dizlerimi döveyim, tembelliğim bir kez daha yüzüme vurulsun
Tatlılardan isteyeyim, adres verip yemek kargolayın diyeyim, benim sitedeki misyonum bu, misyonuma zeval getirmesinler
Allah razı olsun gülüm, düşünmen yeterAblam sen söle hangi gün müsaitsin o güne kurim sofrayı
Ablam s i d e l y a Smile Forever @Lunya onlarda yapacağız dedilerNevreste , 3 kişiden sözü aldık sayıyorum, katılamıyoruz derlerse bana bir göz kırparsın gülüm, yeni aldığım cımbız setimi üzerlerinde denerim
Gözlerim bayram etsin yahu, sofra göreyim, canım çeksin, öff bunların hepsi hamarat deyip dizlerimi döveyim, tembelliğim bir kez daha yüzüme vurulsun
Tatlılardan isteyeyim, adres verip yemek kargolayın diyeyim, benim sitedeki misyonum bu, misyonuma zeval getirmesinler
Heee dur şimdi listeyi güncelleyelim:)))Ablam s i d e l y a Smile Forever @Lunya onlarda yapacağız dediler
Yakalarını bırakmayalım
deynepnaz bize sofra hazırlayacakmış
Biz gediklileriz zaten Mune , menücülerden buraya transfer lazım.Nevreste , 3 kişiden sözü aldık sayıyorum, katılamıyoruz derlerse bana bir göz kırparsın gülüm, yeni aldığım cımbız setimi üzerlerinde denerim
Bu gece onlara kendimi gösterdim, bir ara yine çalarım kapılarını :)))Biz gediklileriz zaten Mune , menücülerden buraya transfer lazım.
Ohhh, şenlensin buralarBu gece onlara kendimi gösterdim, bir ara yine çalarım kapılarını :)))
Tehdit edelim yarışmaya katılsınHeee dur şimdi listeyi güncelleyelim:)))
yasminsay , Disipline Girmis BirKadin , retro_hippo , s i d e l y a , Smile Forever , @Lunya
:))))
deynepnaz yarışma dışı mı sofra kuracakmış, tatlı yapmazsa kabusu olurum
Yemek topiğinde cımcızlanmak var mıydı yahu?deynepnaz tatlı da istiyoruz yoksa cımbızlarız
Nevreste ben direkt rehin mi alsam bunları acaba yarışmaya katıldıklarında serbest bırakırım
Tatlıları alıp bırakırsın ablacımdeynepnaz tatlı da istiyoruz yoksa cımbızlarız
Nevreste ben direkt rehin mi alsam bunları acaba yarışmaya katıldıklarında serbest bırakırım
Var tabi olmaz mıBu bölüm ne cımbızlar gördüYemek topiğinde cımcızlanmak var mıydı yahu?
bu etiket oldu mu şimdi hiç, belki unutulur giderdimHeee dur şimdi listeyi güncelleyelim:)))
yasminsay , Disipline Girmis BirKadin , retro_hippo , s i d e l y a , Smile Forever , @Lunya
:))))
deynepnaz yarışma dışı mı sofra kuracakmış, tatlı yapmazsa kabusu olurum
HanimKelesimiGetir ablam nerelerde, özletti?