- 5 Kasım 2015
- 1.616
- 2.225
- 83
- 35
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #1.781
canım zaten bı begenıyorum e bebek de mesala 200 dıyor e bu model de sankı cok tutulmus hep goruyorum facede alan da cok benım de hosuma gıttı cok para da degıl 80 lıra falan sanırımKızlar bi ara aliekspressten anne çantasında indirim var demiştiniz sanırım bayramdaydı. Neyse alan oldu mu bide fiyatı neydi hatırlıyor musunuz? Ben o çantalara şimdi baktım da en aşağı 90 tl diyor. O parayı vereceksem daha fazla verip buradan alayım diyorum siz ne dersiniz? Bir de biraz küçüktü sanki o çantalar değil mi?? Adresini vereiym herhangi birinin adresini veriyorum kızlar.
https://tr.aliexpress.com/item/CERT...lgo_pvid=dc4d8a96-e3d0-467f-9952-41d7f972e6ec
7 aylik olup olmadigina karninin sekline bakarak mi karar veriyolar :)
Eki Görüntüle 2048884 kızlar bu kampanya hakkında bilgisi olan var mı acaba çok hoşuma gitti
ne kadara almıstın canım ındırımde ıken suan 26 dolarAliexpressten canta alan benim. Cok memnunum gorenler cok kaliteli kaca aldin diyolar fiyat duyunca sasiriolar. Indirimi bekleyip almistim ben. 11 kasimda aliexpress kurulus yildonumu indirimi oluyo genelde o zamani beklerim diosan cok indirimli alabilirsin.
Aa ne şansızlık keşke bizde bir deneseydikŞimdi müşteri hizmetlerini aradım kampanya artık geçerli değil dediler
Tamam canım olsun artık sagolasınCanım listem evde
Burada da paylasmistim ama eski sayfalarda kalmistir bulmak zor olabilir
projeksıyon mu canım bu netım yavas acamadım bende ıstıyrumm
Evet canim yesacimin dediği gibi isikli aynali guzel birsey yorumlarida iyi bulabilirsem stokta alicam donence yerine bununla idare edicem insaAllah ki istediğim park yatakta basit bir donence var arada bir dakka onu acarim olmadıYok canım normal oyuncak aynaliEki Görüntüle 2048841
Oyle olanlarda var canım ebebege gir bak yatak oyuncaklari diye girince çıkıyor onlarya bende projeksıyon tarzı oyuncaklar var ya ondan ıstıyorum gece uyanınca tavana bakarmıs falan heves ıste:)
Aa ne şansızlık keşke bizde bir deneseydik
Benm aldigim.canta baska canim 37 dolara aldimne kadara almıstın canım ındırımde ıken suan 26 dolar
Mor rengi cok seviyorum ama ikinci nasipse olursa erkek oldu diyelim mor abestmi durur çünkü saglam kalirsa onada kullanirm ileriyide düşünmek lazım bilemedim
Ben kasim sonu gibi alicam anca canım simdi alamam malesef
10 aylıkken kızımı bıraktım işe başladım ve kalan 13 ay boyunca manuel kullandım süt geldikten sonra manuel daha rahat oluyor.
elektrikli de ilk başlarda kullandım arasındaki tek fark birisinde sen kuvvet uygulamıyorsun üstelik kullandığım madela çiftli ( en iyisiydi) manuel almakla iyi yapmışsın. inşallah bol bol olur buzluğa atarsınbu arada manuel pompam avent alt kısmı biberon altı içinden biberon ucu da çıkıyore mesela biberon almak isteyen varsa böyle alıp hem biberon hem süt sağma 1 taşla 2 kuş yaapbilir
P pinkbrain sana da fikir olsun diye etiketledim.
İnşallah memnun kalırsın canım..Bende aynı o düşüncelerle manuel aldım. Umarım memnun kalırım hayırlısı :)
Sitesinde de gecerlimi ki acaba rastlamadim amaKIZLARRRR
dun bir arkadaş yazmıştı
baby mall muş kesin bilgi yayalım
100 tl alışverişe 25 tl hediye çeki
AMAAAAAAAAAAA
sadece tekstil ürünlerinde geçerli, henüz alışveriş bitirmeyenler bakabilir :)
Sitesinde de gecerlimi ki acaba rastlamadim ama
hangısı canım atar mısın bı lınkını bu da hosuma gıttı benımBenm aldigim.canta baska canim 37 dolara aldim
bı ıslak mendıle 115 lıra verecegımız gunler :)KIZLARRRRRRRRRRR
Hepsiburada sepette yüzde 20 indirim var
24lü yenidoğan uni baby ıslak pamuk 115 tl ye geliyor
bı ıslak mendıle 115 lıra verecegımız gunler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?