Kızlar her sayfayı tek tek okuyorum ama şimdiye kadar hiç yazmamıştım . Ben bebek eşyası olarak yeni heves gidip e bebekten bir kaç eşya almıştım . Bizim 5. aydan sonra cinsiyet değişince gidip tekrar değiştirdik . Aldığım kıyafetlerin yanına philips avent in 2 li emziği ve yine philips in cam biberonunu ekledim . Ayrıca bebek bakım seti ve emzirme önlüğü indirimdeydi onları da alıp ilk alışverişi tamamladım .
Bebeğin sepet beşiğini ( ki çok kullanılmayacağını biliyorum ama yatak odam küçük olduğu için ilk aylar mecburen onu kullanacağım ) , internette albebek diye bir sayfa var , silivri de bir fabrika satış mağazası . Ordan sepet beşik , reflü yatağı , babynest ve emzirme yastığı ile set halinde 500 TL ye görünce kapıp aldık hemen . Sizde bakabilirsiniz inanılmaz indirmleri var . Ben gidip kendim gördüm ve onayladım . Bebeğe oda yapacak olsaydım onu da oradan alırdım . Bu arada büyük karyola beşiğimizi ve bebek arabamızı arkadaşlarım alacak .
Bugün malum ayın 15 i memur günü olduğu için n11.com dan lansinoh göğüs kremi , yine lansinoh göğüs pedi, otri bebe ve sudocream pişik kremini aldım . Hepsi indirimli ve kargo ücretsizdi.
Arkadaşlarım bebegen.com diye bir site önerdi . Epey indirimli ve ürünleri kaliteliymiş . Bende bugün denemek için baktım . Babyjem banyo seti epey indirimliydi onu aldım . 3 parçada kışlık uzun kollu alt üst takım aldım . 3-6 ay arası . Ürünler gerçekten ucuz bakarım kalitesiz ise size bilgi veririm . Ama arkadaşlar çok memnun . Hepsinde %100 pamuk yazıyırdu.