- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 63
- 45
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #1.161
Alirken yine de bel yuksekligine mutlaka bak ama canim netten siparis verme yani gormeden. Bende ki sezaryen dikisine denk gelebilecek bi yukseklikte degil kesinlikleAyyyy aynen ya gecelik hiç sevmem iyi bari bu yorumu çok sevdim almam gecelik falan :)
Hayırlı olsun canım Güle güle kullansın bebişin cicileriniBugün aldıklarımız ile alışverişimiz bitti artık
Eki Görüntüle 2045686 Eki Görüntüle 2045683 Eki Görüntüle 2045684 Eki Görüntüle 2045685
Sağlıkla kullanmak nasip olsun canımBugün aldıklarımız ile alışverişimiz bitti artık
Eki Görüntüle 2045686 Eki Görüntüle 2045683 Eki Görüntüle 2045684 Eki Görüntüle 2045685
Alirken yine de bel yuksekligine mutlaka bak ama canim netten siparis verme yani gormeden. Bende ki sezaryen dikisine denk gelebilecek bi yukseklikte degil kesinlikle
Gule gule saglikli huzurlu kullan speedy.
Bebek odasi ihtiyaci olarak nelere karar verip aldin? Ozellikle yatak ya da besik olayini
Güle güle günlerde kullanın csnımspeedy-gonzales
1 hastane çıkışi battaniyeli
11 patikli alt
40 citcitli badi
4 tane 5'li set
8 tulum
31 çorap
6 çift eldiven
2 şapka
2 yelek
2 hırka örgüler hariç
10 önlük
5 salopet
6 tayt
6 tişört
6 battaniye 1 kundak
22 ağız bezi
2 orta boy muslin örtü
2 alt acma örtüsü
5 takım
8 elbise
1 pantolon
4 şort
7 patiksiz alt
2 havlu
2 ayakkabı
5 paket ıslak mendil
Tarak seti
Emzirme önlügu
5 emzik
4 biberon
Sampuan
Pisik kremi
Süt sagma makinesi ve ona uygun 4 biberon
1 paket 60li göğüs pedi
Küvet filesi ve küvet seti
4lu biberon vb temizleyicisi
3 emzik Kutusu
2 emzik tutucu
Meyve sebze filesi ve yedek fileleri
Kaşık ve saklama kabı
2 paket kulak çubuğu
Termoslu çanta
Cok tatliymis canim esyalar. Ikinci couk olmasi ne guzel bi suru masraftan otomatikman kurtuluyorsun. Guzel gunlerde kullansinlar canim. Bloguna da bakiyorum canim simdiEki Görüntüle 2045706 Eki Görüntüle 2045708 Eki Görüntüle 2045709
İkinci çocuk olduğu için oda ve çoğu eşyam hazırayrı oda yapmayacağım o ayrı bu resimler kızımın odasından ilk hali tabi şimdi odada bomba atılmış gibi heryer oyuncak
Resimde gözüken küçük beşikte yanımda yatacak sonrası için çok fikrim yok boş odam var belki ayrı oda belki de bir oda oyuncak odası bir oda yatak odası gibi olacak
Kız annelerine fikir olsun dedim cekirdekaile0506 yazarsan kızımla alakalı herşeyimi paylaştığım blog adresim var kullanıp beğendiğim her şeyi paylaştım
Abartmisim baya gerçekten bircogu ileriki aylara dönük ama yinede cok zaten esim bir sürü sey var daha ne alicaksinki diyorAyyy canım ne kadar çok
Sağlıkla giysin hepsini inşallah
Acaba minimalist yaşam falan mı takılsan biraz hahahahah :)
Cok tatliymis canim esyalar. Ikinci couk olmasi ne guzel bi suru masraftan otomatikman kurtuluyorsun. Guzel gunlerde kullansinlar canim. Bloguna da bakiyorum canim simdi
En son paylastigimda alinmislarin listesi oha demenizi duyar gibiyim haklisinizda yazarken bende kendime oha dedim
Amin hepimiz güzel gunlerde saglikla kullanalim canım
Sen oncesinden stoklamissin canim hepsini valla.
Guzel gunlerde kullanin
Ben de ilk baslarda alisverise erken mi basladim demistim ama su an hic pisman degilim.Amin hepimiz güzel gunlerde saglikla kullanalim canım
Birazcık öyle oldu ama iyide oldu diyorum bir yerde simdi esim yokken cogu seyden kurtuldm en azından birikmisimizden kullanıcam yoksa zorlanirdm
Aynen canım herseyi birden almak bence pek güzel değil gorup begenip ihtiyacsa almak daha iyi beklemeye ne gerek var aldiklarimizdan pisman olmadan saglikla kullaniriz insaAllah sende liste yaptın mi yazmissan bile hatirlayamadim kusuruma bakma canımBen de ilk baslarda alisverise erken mi basladim demistim ama su an hic pisman degilim.
Hatta eksikleri gorunce cok fazla gozumde buyuyor. Neyse oyle ya da boyle bir sekilde eksikleri tamamlayacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?