- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
Bende öyle dedim ama görüp begenince kıyafet konusunda özellikle tutamiyorum kendimi yerin varsa gördüğün gibi indirimi almak en güzeli canım zaman hızlı geçiyor yarisini aştık bile
https://www.e-bebek.com/kraft-calipso-elit-70x120-park-yatak-p-kra-dpty101er
Kızlar nasıl sizce fiyati fazla mi ama 120 cm baya götürür gibi
Kızlar bir sorum var
Şimdi süt pompamız var diyelim
Ama bebetomuz da emiyor sutumuz bol diye extra dan sagiyoruz diyelim.
Ee sonra o sütü biberonla verince çocuk memeden soğumaz mi yoksa bu şehir efsanesi mi?
Vayyyy şimdi anladım teknoloji güzel şeymiş :) o zaman dr Browns yeni dofan biberonu indirim kovalayim :) bi de süt sagma.işine bakiniyim biraz :)
Canim ben bugun ugradim kipaya.Ooo süper mis canım belki ben 2 numara da alabilirim :)
Güle guler sağlıkla giydirelim insaAllah canımAynen canım alıyorum valla ben de kıyafet
Onun dışında hediye de var
Bayaa doldu dolap:)
Bende fiyatta kararsız kaldim marka diye pahalı işte malesefSallanma var
Yandan fermuar var
Taşıma Kapasitesi güzel
Fiyat emin değilim :)
Canim ben bugun ugradim kipaya.
138 lik 1 numarayi 38 liraya aldim. 152 lik 2 noyu 57 ye aldim. Biri 0.27 ye digeri 0.37 kurusa geliyor. Farkli farkli adetler farkli ekonomik paketlerde
Ben lcwden bol kumas pantolon aldim aslinda kumas değil tamda nasıl tarif edeyim yazlik işte alalı baya oldu belki kalmamistir sitesinden bak birde canim magazalardan daha cok sey oluyor ordaYa kızlar ben bugün bir heves kendime hamile pantolunu almaya lcw ye gittim. Ancak kumaş pantolon vardı 1 çeşit 2 farklı renk fakat dar paçaee bütün gün işte dar paça giyemem bacaklarım şişiyor malum bol paça kumaş pantolon bulamadım acaba benim gittiğim mağazada mı yoktu. Elim boş döndüm valla. Alanlar yazabilir mi? yarin küçük hamile dükkanlarını gezmeyi düşünüyorum çarşı da artık..
Bir kaç mağazasına daha gideyim canım en iyisi :)Her lcw de farklı modeller var canım baska mağazalarına gir
Uzerinde pampers yaziyor ama premium care yazmiyor. Ne farklari var ki acep . Bizimkine bu kismetmis artik isterse kullanmasin :))Premium care değildir canım. Premium care 35 kuruşa geliyordu 1 numarasi
Sarachane diyorlar sanırım oraya bakıcam canım arabyida ordan düşünüyorum gittigim hastanede yakın baya bakalım nerde nasibim varsa
Hangi markaydi canımKızlar 10 gün önce internetten aldığım emziği bugün elime alıp tekrar kutusunu incelemek istedim bir de ne göreyim üretim tarihi 2011 son kullanma tarihi 2013 düşünebiliyor musunuz 5 sene öncesi yani. o silikondan ne hayır gelir. Çok üzüldüm farketmeden kullanabilirdim de ve verdiğim 40 liraya da acıdım açıkçası. Aman sizde dikkatli olun son kullanma tarihine bakin emzik ve biberon uclarinizin ...
Aa öyle mi bilmiyordum hangi mağazada var diye gösterdiğini çok iyiymiş teşekkürler :)Siteden al diye degil hemde canım orda begendigin ürünün magaza stoklarna bakabiliyorsun hangi magazada var falan ondan dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?