- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 63
- 45
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
Canim ben ayni sitenin indiriminden ayni markanin tekli elektriklisini aldim 174 tlye dusunursen bi bak istersen.otomatik aldın değil mi çok uygun almışsın güle güle kullan ben istanbuldayım şans işi bu indirimi yakalamak işte :)
Evet cnm şimdi gördüm bende o da olabilir aslında :)Canim ben ayni sitenin indiriminden ayni markanin tekli elektriklisini aldim 174 tlye dusunursen bi bak istersen.
otomatik aldın değil mi çok uygun almışsın güle güle kullan ben istanbuldayım şans işi bu indirimi yakalamak işte :)
Merhaba ^-^ Konuyu dün keşfettim. Bütün sayfaları okudum henüz birşeyler almaya başlamasam da ne alabileceğime dair fikir oluştu ^-^ 12 gün sonra cinsiyetini öğreneceğim inşaallah :) Artık bir dahaki ay nasipse ben de bebeğime tatlı tatlı kıyafetler alabileceğim ^-^ Çok özendim benim de ilk bebeğim olacak inşaallah çok heyecanlıyım :)
Senin de hayirli olsun canim hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallahMerhaba ^-^ Konuyu dün keşfettim. Bütün sayfaları okudum henüz birşeyler almaya başlamasam da ne alabileceğime dair fikir oluştu ^-^ 12 gün sonra cinsiyetini öğreneceğim inşaallah :) Artık bir dahaki ay nasipse ben de bebeğime tatlı tatlı kıyafetler alabileceğim ^-^ Çok özendim benim de ilk bebeğim olacak inşaallah çok heyecanlıyım :)
Anlamadim
sezeryanmi olucak normalmi bide hangi sehirdesiniz
yesa Canım bez kampanyasi 20 eylulw kadar sanırım brosurunde gördüm
Uygun bulmusken stok yapmak en iyisi ben son aylarda yapicam o isi elbet denk gelirim bir indirimeOoo süper mis canım belki ben 2 numara da alabilirim :)
Uygun bulmusken stok yapmak en iyisi ben son aylarda yapicam o isi elbet denk gelirim bir indirime
Ben öyle yazmışım sonra okuyunca farkettim o ne demek diye yazdım ( kendime yazdım aslında )
Bende öyle dedim ama görüp begenince kıyafet konusunda özellikle tutamiyorum kendimi yerin varsa gördüğün gibi indirimi almak en güzeli canım zaman hızlı geçiyor yarisini aştık bileAy.en canım. Mutlaka denk gelir :)
Ben de her aya bir şeyler alayım Diyorum
Son aylara bebek arabası ve park yatak var tabii indirim.denk gelirse beklemem de bakalım :)
Benim normal inşallah canım.
2500 ozele gore iyi geldi cunku fiyat bizim doktor fiyat vermio henuz bakalim ne cikcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?