- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
Canım senin de dediğin gibi kış bebeği olacaklar. Buhar makinesini o yüzden gerekli görüyorum. Telsiz pek gerekli olmayabilir bana ablamdan geleceği için kullanacağım ama olmasa alır mıydım emin değilim.Kızlar 2 soru
1. Telsiz gerekli mi
2. Buhar makinası gerekli mi
Ben direk gereksiz derdim ama bir arkadaş satıyor buhar makinası sıfır 150 tl telsiz az kullanılmis 100 tl
Su ayicikli olan emzigindenmi alicaksin canımAyy neden bılmıyorum ama ben kafama söyle kodlamisim
Emzik avent
Biberon dr Browns
ben telsizi degil buhar makinesini düşünüyorum sadece kalicagim iki evde küçük kendi evim bile olsa telsiz almazdim ama gerek yok benceKızlar 2 soru
1. Telsiz gerekli mi
Ben direk gereksiz derdim ama bir arkadaş satıyor buhar makinası sıfır 150 tl telsiz az kullanılmis 100 tl
Su ayicikli olan emzigindenmi alicaksin canım
ben telsizi degil buhar makinesini düşünüyorum sadece kalicagim iki evde küçük kendi evim bile olsa telsiz almazdim ama gerek yok bence
Benimde hoşuma gidiyor bu canım ama ben alirsam 3 aydan sonra olanini düşünüyorm emzik tutarsa falan çünkü 0-3 aylik icin ne biliyim fazla pahali sanki indirim falan yakalayamayinca
Benimde hoşuma gidiyor bu canım ama ben alirsam 3 aydan sonra olanini düşünüyorm emzik tutarsa falan çünkü 0-3 aylik icin ne biliyim fazla pahali sanki indirim falan yakalayamayinca
iste bende tutmazsa sevmezse diye şey ediyorum canım malum bizimkiler ugrastirmayi seviyorlarBen 0 3 ay olanını alacağım canım 25 tl ye görmüştüm vereceğim valla. Bi de ben çalışan anneyim emzik benim.elim ayağım olacak inşallah :) tabii severse ve tutarsa bizim bidik:)
iste bende tutmazsa sevmezse diye şey ediyorum canım malum bizimkiler ugrastirmayi seviyorlar
Bende suan 5-6 tane emzik var en son mamajoonunkini aldım en cok o hosuma gitti bakalım hangisini tutarsa artık aldiklarimi istemezse avent düşünüyorum her yerde var nasılsa o zamanki duruma göre alırımAhahahaha aynen ama ben alacağım valla canım ya emzik konusunu netlestirdim:)
Bende suan 5-6 tane emzik var en son mamajoonunkini aldım en cok o hosuma gitti bakalım hangisini tutarsa artık aldiklarimi istemezse avent düşünüyorum her yerde var nasılsa o zamanki duruma göre alırım
Yalnz bu alicagin model cok tatlis durucak eminim minik yüzünde masaAllah oglusuna annesi
Babaannesi almis ben aldim begendim hadi bunuda aliyim derken oldu baya canım karar verip secicek birini artık5 6 mi maşallah canım ya :)
Ben bi bunu alacağım başka emzik yok :)
Duruma göre bakacağız :)
Hepsine 41 Kerr maşallah canım :)
Bi cok insanda olmus bu benim ablam gogus ucu sorunu yasadigi icin cok emziremedi bebek hep bi goguse yuklenince ne yazikki boyut farki olustu
Kızlar 2 soru
1. Telsiz gerekli mi
Babanne ve dedemizden hediyeler ben beğendim ben aldım
Saglikla kullansin insallah :)
Güzel günlerde sağlıkla kullanmak nasip olsun canımBabanne ve dedemizden hediyeler ben beğendim ben aldım
Ay bnce sen çok sansliymissin devlette dogum yapan tanıdıklarım ole yorumlar yaptı ki ^ bir korku filmi cekildi basrolde de ben vardim ^ gibi. bende burdaki başka bir anne gibi devlette doğuma yokum diyorum ama yapana da saygım sonsuz sağlıkla dogsunlar yeterkiiOo 2000 mi onlar mı senin yerine doğuruyor acababen ilkinde devlette yaptım bı kuruş bile vermedim çokta memnun kaldım kızlar yapmayın ne gerek var ya o parayla çocuğa neler alınır
Güzel günlerde sağlıkla kullanmak nasip olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?