- 5 Kasım 2015
- 1.616
- 2.225
- 83
- 35
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
canım bu model benım de hosuma gıttı ama bırde cıft yonlu kullanımı var mı bılıyor musun puset oturrtugunda ıstege gore dıs tarafa veya sana bakacak sekılde demek ıstedımBebek arabası olarak da, chicco lite way plus aldık. Hem fiyatı uygun (1000 TL) hem de kullanışlı. Yorumlar da genel olarak iyiydi. Kullanıp göreceğiz bakalım :)
sagol canım bende acaba mekanızma olarak mı farklı dıye dusundum :))) tesekkur ederım bende travel sıstem alacagım o zaman :))))
canım bu model benım de hosuma gıttı ama bırde cıft yonlu kullanımı var mı bılıyor musun puset oturrtugunda ıstege gore dıs tarafa veya sana bakacak sekılde demek ıstedım
aynen aynen daha sık sevımlı duruyor ınsallah mınnoslar da rahat ederler hersey onlar ıcın :)O zaman yaşasın travel sistem kardeşliği :)
sadece pusetı ters oluyor sanırım evet o da vardır dımı bu modeldeBenim.bildiğim bebek arabasinin iki yonlu olmasi yok canım bu modelde
Ama zaten puset ( araba koltugu) ters olarak konuluyor
sadece pusetı ters oluyor sanırım evet o da vardır dımı bu modelde
sadece pusetı ters oluyor sanırım evet o da vardır dımı bu modelde
canım bısey sorcam guleceksın bana travel sıstem ne dıgerı ne :)
Eh o kadar yorum yaptım olumsuzları söyledin sen ne kullanacaksın dersenizde
Kızıma o arabayı sattıktan sonra bunu aldım.
Oğlumda da bunu kullanacağım
İlk 3 ay kanguru ( sling ile çıkacağım) araba ile çok dışarı çıkacağını sanmıyorum. Ergo baby var o benim hayatım çıkarsam 3 ay sonrası ona takarım yada eşim yanımda olursa alırım arabayı.
Birgün herkes pusetli olacak demişti birisi bana bende size diyim
Eskilerin en buyuk skintisi ilk seferde agir arabalar alip sonra bastona donmek :)
Benim almak istediğim araba hem travel hem baston insaAllah memnun kalırım baston kısmı 6.9 kilo diyor arastirdiklarimdan en hafif ve istediğim gibi buna denk geldim almak icin sabirsizlaniyorum kismetse kasımda falan düşünüyorum cok agirlasmadan cok kısta gelmeden yatakla ikisini halletmek istiyorum nasip
https://www.ayhancocuk.com/casual-vista-travel-sistem-baston-bebek-arabasi-puset-p148.html
Aynen canım yakından inceleyip açıp kapatıp deniyicem zamani gelinceGüzelmiş üstündeki aparatla kapatabiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?