- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 32
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #5.201
İnsallah canım sagolGuzel saglikli gunlerde kullan canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canım sagolGuzel saglikli gunlerde kullan canim
Selam ben aldım 1 haftadır kullanıyorum çok memnunum tam adını bilmiyorum ama dışı kumaş olan değil diğerini aldım
wuuuuu çok canlı bir kişiliğin var anlaşılan her renk varEki Görüntüle 2066507
doğum için bu takımı aldim yeni olsun istedim doğuma ...
biraz karışık ama ben aşık oldum bu takıma .. esimede dedim aşkımızı bununla tamamlayalim oda spariş vermiş :)
Canım ayıptır sorması ne kadara anlaştın ? birde ankarada değil mı buBende fotorafci konusunda cok kararsizdim malum biraz pahali bu iş....... gaza gelip cok para harcamak istemiyordum.eşimde içinde bisey kalmasin kim içine sindiyse ona git bir daha olmayacak bisey dedi ben de ozgeaskiner kalemtras foto 'da karar verdim doguma ve ertesi gun oda cekimlerine gelecek ve dogumdan 10 gun sonra konseptli cekim yapacak
Evet canim.anlara 3 gun cekim tum dijital fotolar ve 32 fotoluk buyuk boy album 1200Canım ayıptır sorması ne kadara anlaştın ? birde ankarada değil mı bu
3 gün için iyi bir fiyatmış canım keyifli geçirirsiniz inşallah :)Evet canim.anlara 3 gun cekim tum dijital fotolar ve 32 fotoluk buyuk boy album 1200
Aslinda pahali canimda iste pek ozendim ilerde koca adam olunca beni neden sekilden sekike soktun boyle de diyebilir .... daha uygunu var da ocime sinmedi album almassan 950 tl dijital cekim3 gün için iyi bir fiyatmış canım keyifli geçirirsiniz inşallah :)
250 tl için bir daha dönüşü olmayacak bir pişmanlık yaşamaktansa içine sineni tercih etmen iyi olmuş canım :)Aslinda pahali canimda iste pek ozendim ilerde koca adam olunca beni neden sekilden sekike soktun boyle de diyebilir .... daha uygunu var da ocime sinmedi album almassan 950 tl dijital cekim
Seninki de çok güzelmiş, güle güle kullan. Benim aldığımı da bugün tesadüfen Ebebekte gördüm ve baya beğendim
Ay reflu yastigi bana lazim su siralar cok zor durumdayımKızlar ben reflu ve güvenli yatış yastığı aldım çok yorum var çok kullanışlı olduğuna dair ve güvenilir olduğuna dair fiyatı da işlevine göre iyi geldi açıkçası 60 tl ye aldım sevi bebe marka
bunu da görmüştüm canım e bebekte güzel günlerde kullan
tatlım belki yapıyorsundur ama ben söyleyim yine. uyumadan mümkünse 3 saat önce yemeği kesiyorsun. yastığını da yüksek tutuyorsun mümkünse. mide sindirimi tamamlayacagi icin herhangi bir asit ağzına gelmez boğazlarında sabaha acımaz :)Ay reflu yastigi bana lazim su siralar cok zor durumdayım
kaç metre alacaksın toplamda yada aldın cnmhanımlar mermerşahi kumaş alacak mısınız? yoksa sadece müslin ve hazır satılan ağız bezlerinden mi alacaksınız?
annem mermerşahi olmazsa olmaz dedi. ben müslin de alacağım ama mermerşahi de almaya karar verdim. biraz boyut araştırması yaptım. belki işinize yarar;
20*20 ağız bezi
30*30 ağız / omuz bezi
100*100 banyo / yüz örtme / yarım kundak bezi
Bu asitten ziyade cok degisik bisey bogazimi yemek borusunu biri sıkıyo gibi nefesimi kesiyo Hayirlisiyla gelsinlerde cekeriz napalimtatlım belki yapıyorsundur ama ben söyleyim yine. uyumadan mümkünse 3 saat önce yemeği kesiyorsun. yastığını da yüksek tutuyorsun mümkünse. mide sindirimi tamamlayacagi icin herhangi bir asit ağzına gelmez boğazlarında sabaha acımaz :)
gogus ucu koruyucu kalkan filanmikızlar gögüs ucu aldınız mı?