- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 45
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #5.161
Kislaaar ben yakin akrabalara ve arkadaslarima hatira niyetine bebe sabunu yaptirayim dedim. Bana guzel bi yerler onersenize hadi internet uzerinden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım benim allah razı olsun inşallah kucagimiza sağlıkla aliriz bebislerimizi..Gule gule giysin bebecik elbisesi de cok sirin masaallah. Yasinleri siparis verecegin sitenin ismini ogrenebilir miyim?
Gogus ucu ve pişik için zeytin yağı faydaları etmiyor canım mecbur kremler kullacan çevremde gördüğüm kadarıyla kızlar daha çok pişik oluyor oglum az oluyordu o da hasta ve ishalken bir sürü krem kullandım ama bepantol kadar etkilisini görmedim
speedy-gonzales arabayı aldık canım insallah memnun kalırız
joienin hangi modelini aldiniz acaba?birde ne kadara aldiniz?speedy-gonzales arabayı aldık canım insallah memnun kalırız
speedy-gonzales arabayı aldık canım insallah memnun kalırız
23 ekimde gıtmıs Tim canım oldu baya 1052 gram 36 cm dedilerCanım arabanızı hayırlı olsun Güle güle kullan
Ben seninle Günlerimiz aynı. En son ne zaman gittin muayene kaç kiloyu boyu fala nasıldı :)
Bilmem brisk lx model canım baya inceledim videolarına falan baktım oyle aldım esim illa alma erken pişman olursun falan diyordu ama bakalımgüzel günlerde kullan inşallah kalırsın
Sanırım benim model kalmamış bu bir Üstü diye biliyorum
23 ekimde gıtmıs Tim canım oldu baya 1052 gram 36 cm dediler
Bilmem brisk lx model canım baya inceledim videolarına falan baktım oyle aldım esim illa alma erken pişman olursun falan diyordu ama bakalım
Hayır benim doktor yine bir ay sonra dedi yanı 22 sinde falan gdcm ilk kızım da aynı doktordu hıc iki haftada gel demedılerMaşallah canim olmuş bayaa ama :)
Artık 2 haftaya düştü mü kontroller
Bizim eski araba calındı ama oyle markalı falan dgl klasik modeldı bu ona gore baya gelısmıs tuşlu tlf Dan akıllı tlf a gecmıs gibi oldukben hiç kullanırken keşke almasaydım demedim inanılmaz rahat bir araba
Hayır benim doktor yine bir ay sonra dedi yanı 22 sinde falan gdcm ilk kızım da aynı doktordu hıc iki haftada gel demedıler
Sen ne durumdasınMaşallah canim olmuş bayaa ama :)
Artık 2 haftaya düştü mü kontroller
AA o bile aynı sayılır 22 yada 23 dedi kendıAnladım. Canım
Benim de bir sonraki randevum 23u
Hayırlisiyla gelsinler
Sen ne durumdasın
AA o bile aynı sayılır 22 yada 23 dedi kendı
Normal dogum dusunuyorsun dgl mı canmBizim de iyi her şey yolunda. 1500 oldu 39 cm de boyu :)
Normal dogum dusunuyorsun dgl mı canm