- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #5.181
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yesa yesacim sana zahmet hangi saticidan aliyosun cantayi?bi yardimci olsan
Bizim eski araba calındı ama oyle markalı falan dgl klasik modeldı bu ona gore baya gelısmıs tuşlu tlf Dan akıllı tlf a gecmıs gibi olduk
Tam ben danışacaktım sana A asya ali benden önce davrandı :) çok sağol canımmCanım sunveno sunveno diye tutturdum ama sonra başka marka şu satıcı dan aldım
Moda Mumya Analık Bez Torba Marka Büyük Kapasiteli Bebek Çantası Seyahat Sırt Çantası Desinger Hemşirelik Çanta Bebek Bakımı için
http://s.aliexpress.com/EvAJv2AB
(from AliExpress Android)
bende aldim sunvenonunkini.insallah guzel gelir.hayirlisi olsun bakalim
senden gaza gelmistim :))son anda degistirmeyim dedim.Vayyyyy sunveno :)
Gelince yaristiralim çantaları haaaa benimki çakma :) sunveno degil:)
Ben kacirdim galiba o kismi. Hangi arabayi aldin canim. Hos ben arabayi aldim ama merak sadeceBizim eski araba calındı ama oyle markalı falan dgl klasik modeldı bu ona gore baya gelısmıs tuşlu tlf Dan akıllı tlf a gecmıs gibi olduk
Belki aynı gune denk gelirGönlüm normalden yana canım. Ama hayırlısı olsun
Aynen baya degısık geldi ama kaldırdık sımdılık hayırlısıyla kullanırız insallahsana epey değişik teknolojik gelecek desene şimdi bu araba :
Bende bu hafta güzelce bi siler temizlerim.
BalkOnda yıkayacaktım ama havalar soğudu evde silerim güzelce
Joie brisk lx model aldık canım arkadasın önerisiyleBen kacirdim galiba o kismi. Hangi arabayi aldin canim. Hos ben arabayi aldim ama merak sadece
Guzel saglikli gunlerde kullan canimJoie brisk lx model aldık canım arkadasın önerisiyle
Selam ben aldım 1 haftadır kullanıyorum çok memnunum tam adını bilmiyorum ama dışı kumaş olan değil diğerini aldımKızlar Stylo Aider Bebek Bakım Çantası alan ya da fikri olan var mı? N11'den baya uyguna geliyor ama karar veremiyorum.
Doğum fotoğrafı ben de istiyorum ama hastanenin anlaşmalı yeri dışında tercih yapamıyoruz anlaşması öyle , 3 farklı paket hazırlamışlar,250-400-600 diye... Eşimi ikna etmem gerekiyor önce o pek istemiyor doğum anı fotoğrafı, benimki de bu model işteBende fotorafci konusunda cok kararsizdim malum biraz pahali bu iş....... gaza gelip cok para harcamak istemiyordum.eşimde içinde bisey kalmasin kim içine sindiyse ona git bir daha olmayacak bisey dedi ben de ozgeaskiner kalemtras foto 'da karar verdim doguma ve ertesi gun oda cekimlerine gelecek ve dogumdan 10 gun sonra konseptli cekim yapacak