- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.521
Canım keselere koydum dediğin keseler nasıl keselerBenim de daha vakit çok ama bir kısmını hazırladım ben.. çantaya filan yerleştirmedim ama , ne olur ne olmaz diye en azından ilk etapta lazım olacakları yıkadım, ütüledim keselere koydum.. Erken doğum vs olursa yakınımda kimse yok hazırlayacak çünkü... Şimdi acil bir durum olsa bile, eşime "keselere kap gel derim sana lazım olursa" diyorum
Beşik konusunda kararsız kaldım diğerleri tamam canım bunuda hallettimmi gerisi kararlı ayarlıBu da güzel canım bunu alırsan uzun süre kullanabilirsin sende benim gibi kararsizsin herşeyi son anda alicaz galiba ;D
Gecmis olsun canim hangi hastaneyi gordunSagol kuzum ama bu sayede hastaneyi gordum iyiydi aslinda ama birde tobb etuyumu gorsem diyorum.
Yesaa bende su ates olceri soracaktim bakim setinde su kucukten vardi bide loobex indirim vardi ondan aldim bizde denedik iyiydi. Suda olcuyomus ya bunlar ama kullanma klavuzunda vucut disi kullanmayin dio kafam karisti banyo olcusude alsammiki acaba
Cok begendimKızlar sonunda bebek odası takımımı aldım. Çilek cotton serisi baştan beri bundaydı gözüm en sonunda kararımı verdim aldım artık :)
https://www.cilek.com/tr/seri/baby-cotton
ben kulaktan alından ölçenden vazgeçtim şu basit kol altından ölçenlerden alıcam zaten ateşi olduğunu anlayınca direkt sağlık ocağına ya da acile götürürüm evime üç bina ötede...Ben de şöyle düşünüyorum 1 derece bile yanlış/eksik ölçse inanılmaz önemli 38 ateşle 39 arasında çok büyük fark var. O yüzden olmuşken garanti olsun gözüyle bakıyorum. Ama weewell yorumları da gayet olumluydu için rahat olsun :)
Dijital kol altı da işimizi görür. Aslında yapabilirsek rektal ölçüm en güveniliri. Bu da zaten çubuk şeklindekilerle yapılabiliyor bir tek.ben kulaktan alından ölçenden vazgeçtim şu basit kol altından ölçenlerden alıcam zaten ateşi olduğunu anlayınca direkt sağlık ocağına ya da acile götürürüm evime üç bina ötede...
Bende bundan alicamKızlar sonunda bebek odası takımımı aldım. Çilek cotton serisi baştan beri bundaydı gözüm en sonunda kararımı verdim aldım artık :)
İnsallah canim:) irt 6520 simdi baktim indirimde almistim yigenlerimde de braun kullandik saglik ocagindaki hemsire bile kulaktan onerdi bunu tercih ettimHangi modelini aldın canım numarasını hatırlıyor musun? Güle güle kullan diyeceğim de inşallah kullanmayalım ya :)
Markası neydi canım, biz de büyüyen beşik alacağız. Sizin ölçüler iyiymişBizimki besigi kaldirdigimizda 80*200 olmustu farkli olculeri varmi bilmiyorum ama yerine uygun bakabilirsin o zaman kullanisli olur :)
16 sene oldu alinaliMarkası neydi canım, biz de büyüyen beşik alacağız. Sizin ölçüler iyiymiş
Ooo baya olmuş, biz de bugün oda takımını alıcaz bakalım.16 sene oldu alinaliAnkarada sitelerden almislardi
cooook güzel allahim güzel allahim kullanmayı nasip etsin inşallahKızlar sonunda bebek odası takımımı aldım. Çilek cotton serisi baştan beri bundaydı gözüm en sonunda kararımı verdim aldım artık :)
bubesik çok uygun kullanimida rahat küçücük hemde bizim burda 120 civari bebek mazasindaCanım annende kullanmak için istiyorsun sanırım bundan al hem küçük hem sallanıyor bir süre işini görür sonra bakarsın belki oda alırsın kızçenle
Aynen canım bizim çingene besigimi ne ondan var onu kullanmazsam böyle bir şey alırım hem bu biraz daha yüksek eğilmeye gerek kalmazbubesik çok uygun kullanimida rahat küçücük hemde bizim burda 120 civari bebek mazasinda
Çok karışık geldi korktum ayılardan başka baksana daha güzel şeyler varEki Görüntüle 2060748 buda beyendiğim nevresim takimi henüz almadim
tabiiki bakarım canım benim beni güldürdün :)Çok karışık geldi korktum ayılardan başka baksana daha güzel şeyler var
Park yatak için uyku seti lazım değil ki canım zaten etrafı uyku seti gibi :))tabiiki bakarım canım benim beni güldürdün :)
park yatak kırmızıya güya ona uygun bakmistim araştırmaya devam ederim
n11 de gören olursa bende bakarim sonucta birtane alacağım
Ben de uyku seti düşünüyordum park yatak için lazım olmaz mıPark yatak için uyku seti lazım değil ki canım zaten etrafı uyku seti gibi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?