- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.041
Haha bi arkadas vardi burda kimdi hatirlayamadm. kocasi o parayi bana versen ben daha cesitli sallarim cocugu demisti. Benmkide onun kankasi istealiexpresten islak mendil kutusu aldim. Ne gerek vatdi islak mendiller zaten posetin icinde satilmiyo mu dio bana
Kizlar bebege sicak su torbasi alicakmisiniz bu kiraz cekirdekli olan yada icinde sicak soguk jel olanlari kullanan oldumu bi fikriniz varmi
110 canım indirim yapınca bu fiyata düştü ilk hali kaçtı unuttum ve evet aynısı paylastigin linktekininçok sağol link kesinlikle çok iyi olmuş daha net anlaşılıyor. Renklerde güzel ama benim tercihimde koyu renkten yana olur sanırım.
Diğer markayı çok beğenemedim ben.
Bide 130 demişsin internette 101 tl falan var acaba aynı model değil mi ?
Limk atayım gidip yanlış almayım eğer buna karar verirsem falanhttps://m.n11.com/lullaby-278-amazo...VCNwZCh0UIwFFEAQYAiABEgJq-_D_BwE&gclsrc=aw.ds
Onlarda güzel canım çoğu modelinde yanda islak mendil yeri var hazır çıkışlı falan benim aldığım magazada vardı onlardndaStylo marka bebek bakım çantasını araştıran var mı ? aslında klasik sırt çantası alacaktım ama böyle bebek bakım çantası mı alsam karar veremedim.
Canim linkini atiyorum eflatjnunda indirim var 89 a dusuyor alanlar fotodaki kadar acik renkli olmadigini yazmislar http://www.hepsiburada.com/stylo-trek-fonksiyonel-anne-bebek-malzeme-ve-sirt-cantasi-p-AILESTYAMTHYSStylo marka bebek bakım çantasını araştıran var mı ? aslında klasik sırt çantası alacaktım ama böyle bebek bakım çantası mı alsam karar veremedim.
Hahahaha... O kociş benim kociş
Sevi bebenin kiraz çekirdekli reflü yatağından aldım ben.. Genelde çok önerilmiş, bloglarda filan..
110 canım indirim yapınca bu fiyata düştü ilk hali kaçtı unuttum ve evet aynısı paylastigin linktekinin
Evet benimde o bide diğer yanının termo olmadı dikkatimi çekti.Onlarda güzel canım çoğu modelinde yanda islak mendil yeri var hazır çıkışlı falan benim aldığım magazada vardı onlardnda
Canim linkini atiyorum eflatjnunda indirim var 89 a dusuyor alanlar fotodaki kadar acik renkli olmadigini yazmislar http://www.hepsiburada.com/stylo-trek-fonksiyonel-anne-bebek-malzeme-ve-sirt-cantasi-p-AILESTYAMTHYS
Ben kirmizisini aldim canim guzel yanda islak mendille termoslu gozu var kullanisli minicik zaten esyalarida ileridede kullanabilirsinStylo marka bebek bakım çantasını araştıran var mı ? aslında klasik sırt çantası alacaktım ama böyle bebek bakım çantası mı alsam karar veremedim.
Tatli 160 tllik canta 71 den asagi dusmez bence .......ben 130 hatırladım.
gidip bakmak en iyisi en azımdan içini falan görürüm ona göre ya int yada oradan alırım artık
Evet benimde o bide diğer yanının termo olmadı dikkatimi çekti.
Dün baktım canım ama N11 de ayın 11.11 inde büyük indirim olacak bu tarz bir şey alacaksanız onu bekleyin.
Huhuu kuzumm bu hafta cok yogundum sayfa sayfa takip edemedim arkadasin dogum yaptimi medicanadaTatli 160 tllik canta 71 den asagi dusmez bence .......
Yapti canim kendi suslemesine izin vermisler ...ebelerinden cok memnun kalmis mutlaka tavsiye etti.ama eşim odalarini cok kucuk buldu biraz takintilidir ben ilk dogumumu hrs de yaptim suit odalar cok buyuk ve konforluydu ama oradaki ebe kalitesinin suan hrs de oldugunu hic zannetmiyorum.kafam karisik benimde bir git bak derim.doktorum da medicanayi oneriyor bu arada.Huhuu kuzumm bu hafta cok yogundum sayfa sayfa takip edemedim arkadasin dogum yaptimi medicanada
Arkadasin adina cok sevindim saglicakla buyusun canim. Insan o kadar para veriyorum odada otel konforu olsun istiyor ama galiba onemli olan bebislerimize yapilan bakim ve ilgi gibi bende tobb la medicana arasindayim bakalim hayirlisi.Yapti canim kendi suslemesine izin vermisler ...ebelerinden cok memnun kalmis mutlaka tavsiye etti.ama eşim odalarini cok kucuk buldu biraz takintilidir ben ilk dogumumu hrs de yaptim suit odalar cok buyuk ve konforluydu ama oradaki ebe kalitesinin suan hrs de oldugunu hic zannetmiyorum.kafam karisik benimde bir git bak derim.doktorum da medicanayi oneriyor bu arada.
İse yariomuymus mikrodalgada isitilio dimi
Ben kirmizisini aldim canim guzel yanda islak mendille termoslu gozu var kullanisli minicik zaten esyalarida ileridede kullanabilirsin
Tatli 160 tllik canta 71 den asagi dusmez bence .......
Canım o magazada https://www.e-bebek.com/stylo-aider-bebek-bakim-cantasi-p-genstyucnt6750tas bu model vardı gayette büyük duruyordu buna da bakarsın hosuna giderseküçük derken ya çok mu küçük malum 2 çocuk olacak artık. bide sığmazsam.
Fiyatı çok iyi ama kafama takılan boyutları gözümde kestiremiyorum o yüzden görmeden almak istemedim. En azından e bebekte gider bakarım yine siteden alırım : bide mor istemiyorum siyah bordo koyu renkleri tercih ederim
Canım o magazada https://www.e-bebek.com/stylo-aider-bebek-bakim-cantasi-p-genstyucnt6750tas bu model vardı gayette büyük duruyordu buna da bakarsın hosuna giderse
Oha yakiomu. Alicaktm bendeAz önce yüzümü unibaby yenidogan köpükle yikadim denemek icin gözlerimi yaktı icime sinmedi yani eledim bu şampuani yine girdim karasizliklar içine
İşe yaradığını söylüyorlar canım.. Mikrodalga ya da normal fırında da ısıtılabiliyormuş.. Tabi mikrodalg da daha hızlı ısınır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?