- 24 Mayıs 2017
- 7.477
- 14.640
- 33
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #4.081
Lastikliyse olur canim. Giy bi cek onunu. 10 15 cm aciliosa yeterDüğmeli canım yaa altta lastikli ama bir beden büyüğü de çok büyük olur valla arada kaldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lastikliyse olur canim. Giy bi cek onunu. 10 15 cm aciliosa yeterDüğmeli canım yaa altta lastikli ama bir beden büyüğü de çok büyük olur valla arada kaldim
Selifor unibabynin gozunu yaktigini soyledi
Unibaby nin krndi sitesinde de yeni dogan kopuk sampuanda goz yakmaz die bi ibare yok
Meltem kaya canım senin Paylaştığın tabloya Göre göz yakmayan yok o zaman
İki tane için eksi demiş yani göz yakmiyor demiş ama sonrasında da göz yakmama süresi başlığının altına 10 dk dan çok demiş. 15. Dk da göz yakmaya başlıyor mu yani :)
Ben bunu forumda ayrintili okumustum burda bi arkadas paylasmisti saolsun bir baba adayi denemisti bunlari yanlis anlamadiysam belli bi zaman gectikten sonra goz yakmaya basliyo kisa surede hemen yikayinca etki etmio sanirim
Kafalar yandi. Sen almamismiydin kiz unibaby. Bi denesene sende. Bak bakalim kacinci dakka yakio
Ayyyy valla yaptım yaaaa
Şimdi aynanın.önüne geçtim
Elime köpüğü sıktım
Kronometre baslattim
Tüm yüzüme gözüme sürdum sürerken doğal olarak gözüm kapalıydi sonra gözümü açtım öyle bekledim
Tam 2 dk bekledim yanma yok sıkıldım yikadim
Zaten bebeğin yuzünde de niye 2 dk bekleyelim :)
Merhaba hanımlar
Ben bugün çok çok yorulmama rağmen alış verisi mi bitirdim sayılır ufak tefek şeyler dışında
Ya ben hastane için pijama takımı aldım ama o kadar yorgundum ki denemedim eve gelince bir giyeyim dedim tam gibi oldu yani 3, 4 Kilo daha alsam sıkıntı olmaz gibi
Ama çok arada kaldım bir beden büyüğü de çok büyük olur
Sizce doğum yapınca olur mu
Yoksa dar mi olur
kızlar bilemedim
sanırım o deneyen baba bu
http://yenibebekgeliyor.kadinlarkulubu.com/2014/07/sampuan-secimi.html
göz yakmasını pek dert etmiyorum ben sadece durularken akan köpük gözüne değebilir 10 dakika maske gibi suratında bekletmem herhalde :)
zaten test yapan kişi sebamed, müstela falan denememiş. onlara da bakarım.
yesa canım senin denediğin hangi şampuandı?
benim takımın sadece beli lastikli önü bağlanarak ayarlanıyor. bana bayağı kullanışlı gelmişti bu opsiyonu :)Lastikliyse olur canim. Giy bi cek onunu. 10 15 cm aciliosa yeter
Üni baby köpük şampuan canım ben ondan almıştım
Ondan alayim bari tsk ederim
Bu arada kizlar toker bebede 3 al 2 ode var giyimde ihtiyaci olanlar bakabilir guzel seyler var
Arkadasim yeni dogum yapti.ilk cocugunda cok guzel sutu gelmesine ragmen bunda henuz tam gelmemis o yuzden mama vermek zorunda kalmis sen de her ihtimal de bir paket mama biberin hazir bulundur dedi hippin mamasini tavsiye etti. Şuan hepsi burada da yuzde 20 indirim var bir cok anne bebek urununde ama erken die almadim
Yaktı bende canım icime sinmedi o yüzden kendi yüzümü yikamak icin kullanicam bosa gitmesin diye oda gözüme sürmedenOha yakiomu. Alicaktm bende
Aynen canım ilk icine sineni alınca tamam oluyor yoksa baktikca aa buda guzelmis diyor insanBuda güzelmiş canım baktıkça insanın kafası karışıyor.
Ben en son yine mustelaya karar verdim onu aldim guvenemedim hicbirine
Kizlar kuzenimde bübchen var oraya gidince onu deniyicem birde tavsiye etmisti bakalım nasilmis begenirsem ondan alırım hepsinde birsey var illaki secim yapmak zorMeltem kaya canım senin Paylaştığın tabloya Göre göz yakmayan yok o zaman
İki tane için eksi demiş yani göz yakmiyor demiş ama sonrasında da göz yakmama süresi başlığının altına 10 dk dan çok demiş. 15. Dk da göz yakmaya başlıyor mu yani :)
Benim 1-2dk icinde yaktı canımKafalar yandi. Sen almamismiydin kiz unibaby. Bi denesene sende. Bak bakalim kacinci dakka yakio
Ayyyy valla yaptım yaaaa
Şimdi aynanın.önüne geçtim
Elime köpüğü sıktım
Kronometre baslattim
Tüm yüzüme gözüme sürdum sürerken doğal olarak gözüm kapalıydi sonra gözümü açtım öyle bekledim
Tam 2 dk bekledim yanma yok sıkıldım yikadim
Zaten bebeğin yuzünde de niye 2 dk bekleyelim :)
Canim tarihi saginda solunda bi yerinde yazar sisenin baksana bi.Tarihini bilemiyorum kızlar bende 1-2dk bekledim ve yaktı demek ki gözden göze farkediyor bebisimde yakicakmi bilmiyorum kucukken anlasilmazda kafam iyice karıştı
6 ay yazıyor canım uretim tarihi ocak 2017 birde altinda 2019 diyor ama en altta 6 ay var bana baskasi verdi ya işte ondan kaynaklimi bilmiyorum ne zaman aldiginida ama 6 ayda olmamistir bebegi küçük dahaCanim tarihi saginda solunda bi yerinde yazar sisenin baksana bi.
Trendyolda bastan ikinci dukkanda logusa pijamalari geceligi var sade ve uygun...kaptim bi tane hemen iki geceligim vardi ama geceligin biri kalin ici tuylu o hastanede olmaz sicak olur, bi sabahlikli pijama takimim bunu kisa kollu pijama takimi aldim...ucu ilk oglumdan...emzirirken iyi oluyor iki yil giyiliyor...
katılıyorum.. gerçi benim durum şöyledi bübchen setinden aldım kremi cart curt herşeyi ama kızıma yaramadı sebamed kullandık bazen de mustela 1-2 ay önce dalin aldım yeter artık deyip şimdi yine paşa paşa döndük sebamed e 4 yaşında çşcık yaramıyor başkası.Simdi boyle inceliyoruz ya herseyi iki ay sonra onumuze geleni kullanicaz mesela kizimda chicco sebamed bubchen sonra dalin komili ne bulduysam kullandim