- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.941
Canım buluşma varsa çok büyük ihtimalle gelirim inşallh seve seveTamam canim o zamanValentinusNF ile F ferayegul de gelip gelmeyeceklerini soylesinler gun ve saati ayarlayalim illa herkese uyan bir ayar yapariz
Bebek bezi terk yazmış adamlar sanki liseden terk mübarekCanimsinben de kuruorum arada devrik devrik cumlelet ama tabi aliexpressle nasil yarisabilirim
Bu hafta olmaması benimde işime gelir canım, annem yarın gelecek bende kalmaya en azından 3-5 günden sonra daha bir müsait olacağım gibi. Neyse dediğin gibi ayarlarız ama ben inşallah genelde müsaitim çok iyi olur
Güle güle giysin kuzucuk hepsine bayıldım yaa
Sagol canım benim saglikla gysinler hepimizinkiler insaAllahGüle güle giysin kuzucuk hepsine bayıldım yaa
tüylü ipler var ya ben onlardan lif örüyorum. Yumuşak oluyo zaten. Bir ark.ım tavsiye etmişti istediğin sıcaklıkta yıkarsın diye. Ama bezlerde iyi fikirmiş
trendyolda çok güzel polarlı pijamalar var. Ama bize olmaz ki :/
göbek yüzünden geniş geniş alıcaz doğumdan sonra hoşumuza gitmicek :/ ben trendyoldan 40 liraya bi hamile pijama takımı aldım. Öncesinde ve sonrasında giymek için hatta şimdiden giyiyorum :) hatta takipteyim başka model bulursam oradan alıcam 1 tane daha yeter sonraOlmaz demi canım ya biz mutlaka onu geniş lohusa adi altinda bi şey almaliyiz
Ya dandik dandik pijamalara 110 tl dedi yaaaa neyse bakmaya devam :)
göbek yüzünden geniş geniş alıcaz doğumdan sonra hoşumuza gitmicek :/ ben trendyoldan 40 liraya bi hamile pijama takımı aldım. Öncesinde ve sonrasında giymek için hatta şimdiden giyiyorum :) hatta takipteyim başka model bulursam oradan alıcam 1 tane daha yeter sonra
Canım buluşma varsa çok büyük ihtimalle gelirim inşallh seve seve
Birde size sunu sormak istiyorum bebeklerinizin camasirini ayri mi yikayacaksiniz ? Birlikte yikansa ne olur ? Bende simdilik ayri yikamayi dusunuyorum ama kis gunu ne kadar camasiri birikicek de yikiycam bilmiyorum .
Sampuan olarak dalin mi sebamed mi yada ne almaliyim?
Bebek deterjani ayri mi olmali hipoalerjenik yazan deterjanlar var onlardan alip butun camasirlara kullansak nasil olur
Arkadaslar bebek bezi isini ne yaptiniz aldiniz mi yada en son mu alacaksiniz ? Yenidogan mi almaliyiz yoksa bi buyugu 1 numara mi oluyo ondan mi ? Birde ben prima kullanmak istemiyorum hepiniz prima kullanilmasi taraftarimisiniz ? Sleeppy die bi marka var ya oda baya dogal gibi duruyor ondan alsam diyorum
Birde size sunu sormak istiyorum bebeklerinizin camasirini ayri mi yikayacaksiniz ? Birlikte yikansa ne olur ? Bende simdilik ayri yikamayi dusunuyorum ama kis gunu ne kadar camasiri birikicek de yikiycam bilmiyorum .
Sampuan olarak dalin mi sebamed mi yada ne almaliyim?
Bebek deterjani ayri mi olmali hipoalerjenik yazan deterjanlar var onlardan alip butun camasirlara kullansak nasil olur
Henüz almadım canım. Eşim bakım ürünleri konusunda hassas baya, o yüzden en sona bıraktık onları tarihleri en yeni olsun diyor saçma biliyorum ama ikna edemedimArkadaslar bebek bezi isini ne yaptiniz aldiniz mi yada en son mu alacaksiniz ? Yenidogan mi almaliyiz yoksa bi buyugu 1 numara mi oluyo ondan mi ? Birde ben prima kullanmak istemiyorum hepiniz prima kullanilmasi taraftarimisiniz ? Sleeppy die bi marka var ya oda baya dogal gibi duruyor ondan alsam diyorum
Bu çift durulamayı ilk defa senden duymuştum canım ve kulağıma küpedir bunu hep yapacağım çok mantıklıBen ayrı yikayacagim canım ve çift durulama yapacağım
Deterjan roxy aldım
Şampuan uni baby aldım
İkisi için de yorumlar güzel
Bu çift durulamayı ilk defa senden duymuştum canım ve kulağıma küpedir bunu hep yapacağım çok mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?