- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.681
Instagram sayfani bulamadim ama cok begendim kk sayfandakileraslında kolay ama gerçekten severek yapacaksın
Bazen tutmuyor sabun eritiliyor ama taş öyle değil at çöpe
Bende şimdi hiç uğraşamam diyorum sıkıcı geliyor bide modası geçti gibi kızımda da Doğum gününde , doğduğunda falan yaptığımdan sıktı artık çecremdekilee bile sabun yapma diyor
Dimi ya aramızda bir bebek sekeri yapma ustası varmış haberimiz yokInstagram sayfani bulamadim ama cok begendim kk sayfandakilerspeedy-gonzales bir cevhermis burda kizlr
Peki sana birşey daha sorayim bilgin varsa bu taş kalıpların çerçeve şeklinde olanları var kalıptan çıkarıyorsun boş çerçeve çıkıyor. ortasına ne konuyor onların fotoğraf konmaz heralde biliyor musun anlatabildim miKutu içinde daha güzel oluyor ilk başta o mis gibi kokan taş, sabun çok kısa sürede kokusuz bir şeçok oluyo.
Sabun zayen genelde üstü damla damla olabiliyor sıcak , soğuk havaya göre yapacaksan taş yap
Fotoğraf çekimi daha belli değil canım ama gelen giden olur bende, götürsem daha iyi gibi, kimse gelmese de kılıf alırdım yine. Hastane çarşafını tercih etmem.Fotoğraf cekimi falan olucaksa şık durur canım ben cekim yaptirmicam icin ozenmicem tek kılıf yeter
Ben çanta almaktan vazgeçtim kızlar ilk etapta kendi sırt cantamla idare edicem sonra sonra alırım belki çünkü fazla param kalmadı gerekli ihtiyaclari halletmem gerekiyor öncelik olarak esimde napicaksin var zaten diyor eskidi gittiği kadar gider sonra alırım ve bizim yatak işi yine karıştı annem benden kararsiz çıktı simdi de sallanan alti cekmeceli besikten alırız diyor geçen gezerken gördü beğendi olmusken ondan olsun sonra evine götürürsn dedi 4-5 yaşına kadar gider o yatak babanla hediyemiz olucak diyede ekledi peki dedim bakalım yine karar degismezse suanlik böyle kuzenime daha demedim netleşmeden vazgecmis olmamak için kvlerede isimi gorucek ev tipi ana kucaklarindan bakicam onu sonrada kullanırm zaten bir tane model beğendim esimde okeylerse ona bakarım zaten saklarim ikinci olursa oda yatar yatagi olana kadar neyse bir anca önce şu alışverişler bitsin istiyorum kafam rahtlicak
Canım bende annemlere KV giderken çocuk perişan olmasın diye alacağım çok güzel fonksiyonlari varBende ondan düşünüyorum kvlerde kullanmaya sonralarida kullanirm evime geçince cok fonsyinlu oturma ozelligi falan hoşuma gitti esimde tamam derse ondan alicam
Şimdi moda sanırım canım ne o kadar para verirm ne uğrasirm daha kolay şeyler bakicam
Peki sana birşey daha sorayim bilgin varsa bu taş kalıpların çerçeve şeklinde olanları var kalıptan çıkarıyorsun boş çerçeve çıkıyor. ortasına ne konuyor onların fotoğraf konmaz heralde biliyor musun anlatabildim mi
Ben yan yatarsma falan agzim yüzüm degicek diye kılıf alicam sadece canım ama annem aksini yapıp alirmi bilemiyorumFotoğraf çekimi daha belli değil canım ama gelen giden olur bende, götürsem daha iyi gibi, kimse gelmese de kılıf alırdım yine. Hastane çarşafını tercih etmem.
Aynen canım ikinci olursa daha az masraf olucak diye düşünüyorum ama Hayır geride bir cocuk daha olucak onunda masraflari olucak yani ilkten başlıyor masraf o degil evlenirken ceyizdi düğündu para cocuk olur para böyle seylerde ekstra bir artıyor sanki harcamaZaten ilk cocuk sahibi anneler olarak komple batmis durumdayiz galiba
Iyi olur canım aynen katlanip her yere goturulebiliyor nasılsa renk olarak ne düşünüyorsun peki kırmızı ve bej var galiba iki seçenekCanım bende annemlere KV giderken çocuk perişan olmasın diye alacağım çok güzel fonksiyonlari var
Aynen canım ikinci olursa daha az masraf olucak diye düşünüyorum ama Hayır geride bir cocuk daha olucak onunda masraflari olucak yani ilkten başlıyor masraf o degil evlenirken ceyizdi düğündu para cocuk olur para böyle seylerde ekstra bir artıyor sanki harcama
Kuzenim kızının mevludu icin kokulu tas yaptırmış 100tanesi 300e süper bayildm ama cok geldi instagramdan siparis etmiş sayfasinda bir model beğendim 100tanesi 500e geliyor oha oldum o kadar veremem esim beni topa tutar diye hemen uzaklastm konudan hm güzelmiş dedim geçtim
Çok güzel canım kenarları kalkmasaydi baya küçük çünkü bebisler birden büyüyor :)) sağlıkla kullan kullanincada resim atarsın oyys
Usenmesem kendim yaparım ama cok zahmetli
Eşim engel olmasa ve vicdanim ben daha neler alırımAynen oyle insan her gordugunude bi almak istiyo falan iyice karisiyo hesap kitap :))
Aynı ben :) bebeğime yapabildiğim tek şey 15 günde 1 amigurumi oyuncak yapmaktı o da hangi hayvana benzedi ben bile anlamadım
Yani sırf yapmak için yapacam onu da becerebilir miyim muamma
Bekleme işi sıkıcı canim ben cabuk sıkılırmYok canım ya
Ben yaptıysam herkes yapar
Hem el beceri yok hem çoğu zaman 6 buçuk eve giriyoruz eşimle .
Ben çok seviyorum kokulu taşları sabunlari
Her daim yapılır her olayda dağıtılır istersen söz nisan düğün istersen bebeto için modası hiç geçmeyen şeyler :)
Bekleme işi sıkıcı canim ben cabuk sıkılırm
Ben bana yakin bir hobi malzemeleri satan yere baktm orda pahalıydi malzemeler Eminönnde uygundur belki oraya gittigimdede sorarım olmadı ama modele karar veremem bu seferde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?