2018 Ocak Annelerinin Alışveriş Paylaşımları

Canım ben de büyüyen beşik alıcam , takım olarak alıcaz çünkü bebeğin eşyalarını için yerimiz yok. Dolap ve sifonyer lazım , bir de anne yanı beşiği istiyorum çok uzun süreli olmadığını biliyorum ama arkadaşım kullanmıştı , çok rahat etmişti ilk 6-7 ay , çocuk hareketlenmeye başlayınca kullanılmıyor zaten. Sonra da park yatak alırız belki.
 
alacagin buyuyen besigin sallanma ozelligi varmi?
 
canım benim yeğenim tavsiye etti çok memnun onun icin direk tercihim oldu inşallah bizde memnun oluruz inşallah sağlıkla miniklerimizi kucagimiza alalim :)
insaAllah canım benim cevremde kullanan yok ben ilk olucam memnun kalırız ya yeterki sağlıkla kucağımiza alalım
 
Yatağa koyarım uyur gibi bişey yok tabi
bende oda almayi dusunuyorum ama buyuyen besiklerin cogu sallanmadigi icin pismanlik yasama ihtimalim var.cok aklima takiliyo.yatak odam kucuk oldugu icin sepet besik koyacam kullanabildigi kadar onu kullanicaz.daha sonrasindan mecburen odaya gecicek cunku odama baska besik sigdirma ihtimalim yok(pisman olurmuyum ki ya
 
Hiç sallanmayan beşik almaktan daha dogru bir karar sallanmadan buyuyen bebek var ama cok az
 
Bilemiyorum ki canım , illa ki keşke diyeceğimiz şeyler olur ilerde ama yaşamadan da bilemiyoruz. Şu an için en mantıklısına karar verebiliriz sadece. Büyüyen beşik olup sallanan modeller de var. Belki öylesi denk gelir.
 


Canım iki arkadaşım wewell in aynı ürününü kullanıyor ikisi de çok memnun

Kış bebeği şart mutlaka alın diye de çooook yorum okudum

Amaaaaaaaaaaa

Sonra bir yorum okudum ki ben onu yapacağım baktım olmadı alırım nolcak


Islak havlu kalorifer üzerine koymuşlar ve cok memnun kalmislar :)
 
Hm ise yariyorsa önce onu denemek mantıklı canım yeterli gelmezse alınır o zaman da yeterli gelmesini nasil anlicaz
 
Şu aşamada gerekli değil canım. Islak havlu diyor herkes :) nem de ölçen termometreler var weewell marka falan. Onlardan alacağım bir tane ben. Islak havlu bir odada yeterince nem sağlar bence :)
 
Birde benim buyuk ihtimalle park yatak alacagim icine de uyku setini bu sekilde yukarda attigim babynestin kumasindan alip yapsam , yapabilirsem tabiki park yatagin icinde nasil durur ? Siyah park yatak almayi dusunuyorum icinide mint ve grili kumastan yapsam tuhaf mi olur ki hazir uyku setlerinden mi alsam acaba?
 

Eklentiler

  • Screenshot_20171006-225927.png
    201,7 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…