- 6 Aralık 2011
- 613
- 332
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #3.361
Cok guzel benimki de aynisi olabilir :) gusel gublerde kullan inshttps://www.e-bebek.com/baby-plus-k...UNd9UJMypKobFJzyCZdrmyI3CFpq0HdxoCMbYQAvD_BwE
lınk atayım kuzum bunu aldık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok guzel benimki de aynisi olabilir :) gusel gublerde kullan inshttps://www.e-bebek.com/baby-plus-k...UNd9UJMypKobFJzyCZdrmyI3CFpq0HdxoCMbYQAvD_BwE
lınk atayım kuzum bunu aldık
Canım ben de büyüyen beşik alıcam , takım olarak alıcaz çünkü bebeğin eşyalarını için yerimiz yok. Dolap ve sifonyer lazım , bir de anne yanı beşiği istiyorum çok uzun süreli olmadığını biliyorum ama arkadaşım kullanmıştı , çok rahat etmişti ilk 6-7 ay , çocuk hareketlenmeye başlayınca kullanılmıyor zaten. Sonra da park yatak alırız belki.Kızlar merhaba,
Bebek beşikleri konusunda çok kararsızım. Büyüyen beşik mi alsam, yatak yanı beşik mi, park yatak mı bilemiyorum.
Siz ne aldınız veya almayı düşünüyorsunuz?
Ben büyüyen beşik alayım diyorum. Yatak odamda yeterince yerim var. 1-2 yaşına kadar bana ihtiyacı olacağından oda yapmayacağım. 2,5-3 yaşına gelince oda yapmayı planlıyorum bu yüzden büyüyen beşik en mantıklısı gibi geliyor. Bir daha yatak parası vermektense iyi bir büyüyen beşik almak daha mantıklı değil mi sizcede? Sonra bir gardolapa alırım al sana oda
alacagin buyuyen besigin sallanma ozelligi varmi?Canım ben de büyüyen beşik alıcam , takım olarak alıcaz çünkü bebeğin eşyalarını için yerimiz yok. Dolap ve sifonyer lazım , bir de anne yanı beşiği istiyorum çok uzun süreli olmadığını biliyorum ama arkadaşım kullanmıştı , çok rahat etmişti ilk 6-7 ay , çocuk hareketlenmeye başlayınca kullanılmıyor zaten. Sonra da park yatak alırız belki.
insaAllah canım benim cevremde kullanan yok ben ilk olucam memnun kalırız ya yeterki sağlıkla kucağımiza alalımcanım benim yeğenim tavsiye etti çok memnun onun icin direk tercihim oldu inşallah bizde memnun oluruz inşallah sağlıkla miniklerimizi kucagimiza alalim :)
Yok canım sabit, newjoy veya çilek mobilya düşünüyoruz ikisinde de o özellik yokalacagin buyuyen besigin sallanma ozelligi varmi?
Bende ilk bebegimde buyuyen besik almistim sonuc kullanamadik cunku sallanmayan besikte bebek buyutmek oldukca zor.....Yok canım sabit, newjoy veya çilek mobilya düşünüyoruz ikisinde de o özellik yok
Yatağa koyarım uyur gibi bişey yok tabiBende ilk bebegimde buyuyen besik almistim sonuc kullanamadik cunku sallanmayan besikte bebek buyutmek oldukca zor.....
bende oda almayi dusunuyorum ama buyuyen besiklerin cogu sallanmadigi icin pismanlik yasama ihtimalim var.cok aklima takiliyo.yatak odam kucuk oldugu icin sepet besik koyacam kullanabildigi kadar onu kullanicaz.daha sonrasindan mecburen odaya gecicek cunku odama baska besik sigdirma ihtimalim yok(pisman olurmuyum ki yaYatağa koyarım uyur gibi bişey yok tabi
Hiç sallanmayan beşik almaktan daha dogru bir karar sallanmadan buyuyen bebek var ama cok azbende oda almayi dusunuyorum ama buyuyen besiklerin cogu sallanmadigi icin pismanlik yasama ihtimalim var.cok aklima takiliyo.yatak odam kucuk oldugu icin sepet besik koyacam kullanabildigi kadar onu kullanicaz.daha sonrasindan mecburen odaya gecicek cunku odama baska besik sigdirma ihtimalim yok(pisman olurmuyum ki ya
Bilemiyorum ki canım , illa ki keşke diyeceğimiz şeyler olur ilerde ama yaşamadan da bilemiyoruz. Şu an için en mantıklısına karar verebiliriz sadece. Büyüyen beşik olup sallanan modeller de var. Belki öylesi denk gelir.bende oda almayi dusunuyorum ama buyuyen besiklerin cogu sallanmadigi icin pismanlik yasama ihtimalim var.cok aklima takiliyo.yatak odam kucuk oldugu icin sepet besik koyacam kullanabildigi kadar onu kullanicaz.daha sonrasindan mecburen odaya gecicek cunku odama baska besik sigdirma ihtimalim yok(pisman olurmuyum ki ya
https://www.e-bebek.com/loobex-dokunmatik-buhar-ufleyici-4-lt-ve-otomatik-kapanma-p-lox-lbx1112
Kızlar nasıl sizce bana bu sart sanırım çünkü annemlerde kaldığım sürede çamaşırlar kururken kızımı koyabilicegim oda 1 tane var ama etkiler illaki diye düşünüyorum ev küçük gereklimi kararsizimda doğrusu
Hm ise yariyorsa önce onu denemek mantıklı canım yeterli gelmezse alınır o zaman da yeterli gelmesini nasil anlicazCanım iki arkadaşım wewell in aynı ürününü kullanıyor ikisi de çok memnun
Kış bebeği şart mutlaka alın diye de çooook yorum okudum
Amaaaaaaaaaaa
Sonra bir yorum okudum ki ben onu yapacağım baktım olmadı alırım nolcak
Islak havlu kalorifer üzerine koymuşlar ve cok memnun kalmislar :)
Hm ise yariyorsa önce onu denemek mantıklı canım yeterli gelmezse alınır o zaman da yeterli gelmesini nasil anlicaz
Bu deli sorular bitmez zaten canımBilmem ki canım calismadigim yerden sordun hahaahah
Onu da annemle kv düşünsün yetiyor mu yetmiyor mu banane:)
Bu deli sorular bitmez zaten canım
Burnu pek tikanmazsa anlasilir diye geçti aklımdan niyeyse
Ayy kendimi bir an kızımın sumuklerini cekerken hayal ettm bu kısım bile güzel b.klu altini temizlemek bile güzel geliyor şuanBence de canim cok mantikli :)
Şu aşamada gerekli değil canım. Islak havlu diyor herkes :) nem de ölçen termometreler var weewell marka falan. Onlardan alacağım bir tane ben. Islak havlu bir odada yeterince nem sağlar bence :)https://www.e-bebek.com/loobex-dokunmatik-buhar-ufleyici-4-lt-ve-otomatik-kapanma-p-lox-lbx1112
Kızlar nasıl sizce bana bu sart sanırım çünkü annemlerde kaldığım sürede çamaşırlar kururken kızımı koyabilicegim oda 1 tane var ama etkiler illaki diye düşünüyorum ev küçük gereklimi kararsizimda doğrusu