- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.261
Canim boyutu ne bu isimliginAhşap isimlik düşünen varsa eğer, şu sayfayı buldum.. Hem ham hali, hem boyalı hali var.. Ben ham alıp kendim boyayacağım...yakınlarda kestireceğim bir yer denk gelmezse buradan sipariş verebilirim... Ham hali 20 tl ymiş.. Fiyatların uygun olup olmadığınıOktivus değerlendirebilir belki, ahşap isimlik kestirmişti diye hatırlıyorum..
Canim pileksi magnet dusunuosan eger kalipcinizdan sadece pileksiyi alip miknatis ve puskulle susleyebilirsin kapida odemesi var. Bide instagramda yapilmislari var bazilari kapida odemeliKizlar su bebek icin hediyelik magnetler illaki kredi kartiylami aliniyo kapida odemeyle olmuyor mu
Hazir alsam var mi oyleCanim pileksi magnet dusunuosan eger kalipcinizdan sadece pileksiyi alip miknatis ve puskulle susleyebilirsin kapida odemesi var. Bide instagramda yapilmislari var bazilari kapida odemeli
Nuna marka aldık 25 kg taşıyabilir oluşundan dolay özellikle tercih ettim ileride koltuk gibi kullanılıyor daha da önemlisi kurduğumda kızıma sen büyüğsnsğn binme kırılır demek zorunda kalmayacağım.
Vardir illaki #bebeksekeri yaz instagrama. Cikan sayfalara tektek bak hangisinde kapida odeme yaziosa ondan alirsinHazir alsam var mi oyle
yükseklik 14 cm diyor..Canim boyutu ne bu isimligin
Peki kendin mi saracaksın yoksa şu tarz kundaklardan mı alacaksın?
Eki Görüntüle 2053461
Cok minik. Benm yaptidigimin eni 70 cm yaklasik boyida 45 50 vardir. Sayfa adi verir misin biyükseklik 14 cm diyor..
Kizlar su bebek icin hediyelik magnetler illaki kredi kartiylami aliniyo kapida odemeyle olmuyor mu
Cok minik. Benm yaptidigimin eni 70 cm yaklasik boyida 45 50 vardir. Sayfa adi verir misin bi
Cok minik. Benm yaptidigimin eni 70 cm yaklasik boyida 45 50 vardir. Sayfa adi verir misin bi
bu tarz kundaklarda bebeği sıkıştırmışlar gibi geliyor, kumaşları esnek ama ben brz korkuyorum
Anladım canımm.. Tamam o zaman, duvar içinse mantıklı büyük olması... Sen ne kadara kestirdin peki? Nedir bunun piyasası?P pinkbrain yok canim benmkinin arkasina led doseyip gece lambasi gibi duvara sabitlicem besik ustune. Dur gorsel bulayim yapilmisindan
https://goo.gl/images/3vDVgd
Canım yanına bir kollu tulum daha eklesen olur sanki göbek bağı nedeniyle alt üst giydirmek ilk başta kolay olmayabilir. Tam takım almana gerek yok bence diğer şeyleri varsa.Eki Görüntüle 2053190 Eki Görüntüle 2053191
Kızlar bebeğime yukarida gördüğünüz gibi 56 cmlik alt üst takım almıştım. toplamda 3 adet takım almıştım. içine yanında gördüğünüz kolsuz zıbın veya uzun kollu zibin ile giydirilebilir. Battaniyesi de var . Sizce şu süslü tüllü pullu tam takım hastane çıkışlarından da almalı miyim bu takımlar eksik mi kalmış sizce :)
Cok pahali bence. Ama heves ettim iste. Yapilmisini 160 a falan yolluyolar. Ham halini 80 e kestirdim ben zannedersin ustune 8 kat boya atio. Boya dediginin kutusu 4 tl oda kullandigin 5 gr yaniAnladım canımm.. Tamam o zaman, duvar içinse mantıklı büyük olması... Sen ne kadara kestirdin peki? Nedir bunun piyasası?
Cok pahali bence. Ama heves ettim iste. Yapilmisini 160 a falan yolluyolar. Ham halini 80 e kestirdim ben zannedersin ustune 8 kat boya atio. Boya dediginin kutusu 4 tl oda kullandigin 5 gr yani
Mantikli. Soyle bisi onereyim sana eger yasadigin yerde bu lazer kesim isi yapan sanayiye gidip gelen insanlar varsa yada esin falan gidiosa bi lazer kesimciye kestirin. Hem istedigin gibi tasarlarsin. Hem daha ucuza yaptirir pazarlik atarsin hemde boyuyunu daha buyuk alabilirsin. Evde de akrilik boya varsa akrilik vernik varsa tamam isteNelere sırf hevesten para harcamıyoruz ki zaten :) İyi yapmışsın içinde kalmasın.. Güle güle kullan inşallah.. Evet o boyalar çok ucuz.. Hatta benim evde var bile.. O yüzden ben de ham alıp boyayayım diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?