- 24 Mayıs 2017
- 7.477
- 14.640
- 33
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #3.241
Ben ev tipi ana kucaginin mantigini cozemiorum. Iki buklum sirti agrirmis gibi hissettirio banakızlar ev tipi ana kucağı var mı ?
tercihiniz neler oldu , ben çok kararsız kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ev tipi ana kucaginin mantigini cozemiorum. Iki buklum sirti agrirmis gibi hissettirio banakızlar ev tipi ana kucağı var mı ?
Bende ayni senin gibiyim. Eskaza biriyle alisverise gidersem de soylenmelerimden suratimdan yarida keser insanlar alisverisi. Smdi benmde deli gibi alisveris yapasim varAyyy kızlar hiçbir zaman kılık kıyafet ayakkabı düşkünü olmadım hatta bir tane alırım bişey canına okuyanna o kadar onu giyerim. Hem misafirliğe giderken hem pazara giderken hiçte utanmam bundan ki utanmalıyım biliyorum Yani demem o ki mağaza gezmek, hele kıyafet denemek işkence gibi gelir bana. Evimde ki kıyafetlerin çoğu 20-13 yaş arası aldığım kıyafetlerden oluşuyor (şu an 30um). Amaaa gel gör ki minik ve yağuşuklu oğluşum için 7/24 alışveriş yapmak istiyorum alışveriş çılgınlığını çok iyi anladım.. Ayy her şeyi alayım istiyorum yaa her an alışveriş durumunda olayım. Allah'tan kız değil bebek, kız olsa delirirdim herhalde.
Canım bize gebelik eğitiminde pişik kremlerini ve bebek yağlamayı her zaman yapmanıza gerek yok demişlerdi. Bence de her zaman sürme. mesela yazları daha sık sürebilirsin veya pişik olacağını hissediyorsan o zamanlar sür. Aslında her alt açmada olmasa da günde bir kere en azından bebeğin poposunu yıkasak zaten pişik olmaz gibi geliyor bana. Ne kadar temiz içerikli olsa da ben her gün krem sürülmesinden yana değilim (bu yetişkinler içinde geçerli). Yağlamak konusunda da bi kadın her duştan sonra yağlayalım mı diye sormuştu, doktor da çocuk huysuzsa yağlayın her gün her gün yağlamanıza ve masaj yapmanıza gerek yok demişti. Ama ben haftanın 5 günü yağlamayı planlıyorumKızlar birde şu pisik kremi işi var her alt acmada sürücekmiyiz acaba yeni dogum yapan kuzenim bepantolbaby almis her değişimde sürüyor sormak aklima gelmedi neden hep sürüyorsun diye ben desitin almıştım o ileri pisikler için bildiğim kadariyla buda kafami karistiriyor doğrusu sizler ne düşünüyorsunuz
Bilmiyorum sizlerin de işine yarar mı ama bana bu video faydalı geldi.. Bebek kozmetik ürünleri ile ilgili..
Diğer araştırmalarımı da katarak ,buradakilerden benim almaya karar verdiklerim :
-Mustela yenidoğan köpük şampuan
-Mustela pişik kremi
-Sudocrem(Bu zaten benim yıllardır vazgeçilmezim, evde hiç eksik olmaz, sivilce, yanık vs her şeye kullanıyorum)
-Bioderma Atoderm creme
-Frosch ön yıkama spreyi (bunun aciliyeti yok, ek gıda döneminde daha çok lazım olacak)
Bunun dışında çamaşır deterjanı olarak da ,hacı şakirin granül sabununu aldım şimdilik, inşallah memnun kalırım.. Zaten deterjan kalmasın diye de çift durulama yaparım muhtemelen.. Kendi çamaşırlarımızda bile, beyazlarda, özellikle iç çamaşırlarında, program bittikten sonra tekrar bir durulama yapıyorum deterjan kalıntısı olmasın diye..
@selifor seni de etiketleyeyim, işine yarar belki..
Kundak/uyku tulumu kararsızlığı yaşayanlardan biri de benim.. Yanlış hatırlamıyorsam, @ferayegul ve @KUMKUM06 yazmış galiba.. ben de şu owli kundakları takipteyim.. Kullanışlı olur mu, almak lazım mı acaba bilemedim..
Benim yan komşumun bebeği kullanıyor ama ona sormadım çocuk rahat ediyor mu memnun musun diye. Bi ara sorarım inşallah ama bana pek kullanışlı gelmedi. Elektrikli olanları sanırım işe yarıyor bu biraz fazla dandik geldi bana. Gerçi markası pierre cardin veya chiccoydu ama nedense dandik geldi bana. Mesela çocuğu ben onda uyutmaya çalıştım uyumadı çok ağladı, kucağımda uyudu.kızlar ev tipi ana kucağı var mı ?
Hiç kızsal kızlar bir ergenlik geçirmedim bu yüzden, benimle dolaşan kızlar sonraları kendileri buluşup beni çağırmaz olmuşlardı Yaa ne yapayım almayacağım kıyafetlere bakarak gezmek fikri çok saçma geliyor Bugün eşime ne yumurtlasam diye düşünüyorum. Acaba burada konuşulan banyo setini mi aldırsam yoksa eksik kıyafetleri mi alalım diye tuttursam. Yarın da evde hafta içi ebebeğe mi götürtsem de bişeyler alsamBende ayni senin gibiyim. Eskaza biriyle alisverise gidersem de soylenmelerimden suratimdan yarida keser insanlar alisverisi. Smdi benmde deli gibi alisveris yapasim var
E bebege gidip banyo setini ve kiyafetleri kombo yapHiç kızsal kızlar bir ergenlik geçirmedim bu yüzden, benimle dolaşan kızlar sonraları kendileri buluşup beni çağırmaz olmuşlardı Yaa ne yapayım almayacağım kıyafetlere bakarak gezmek fikri çok saçma geliyor Bugün eşime ne yumurtlasam diye düşünüyorum. Acaba burada konuşulan banyo setini mi aldırsam yoksa eksik kıyafetleri mi alalım diye tuttursam. Yarın da evde hafta içi ebebeğe mi götürtsem de bişeyler alsam
Ben ev tipi ana kucaginin mantigini cozemiorum. Iki buklum sirti agrirmis gibi hissettirio bana
Ben alistirmama taraftariyim. Kucuk kardesimi kanepenin uzerine atardik agu agu avizeyle konusurdu ayy kendi cocucgumu dusunemiorum ole yerimoyalanır diye aslında daha çok alınıyor , bende model olarak karar veremiyorum
bazıları küçük ve dediğin gibi sanki çocuk iki büklüm rahat etmeyecek gibi.
Eşcağızıma küçük çaplı bir kalp krizi geçirteyim . Olabilir bak gerçi şu an tavırlıyım ona ama bu akşam barışırsak yüzsüzce tutturabilirimE bebege gidip banyo setini ve kiyafetleri kombo yap
Ben sarıcam canım ama yarım kundak yapıcam tam kundak değil. Bunları yabancı vloggerlarda görüp hevesleniyordum ama etrafta göremedim. Nerede satılıyor biliyor musun? Bunları da alabilirim mantıklılar.Peki kendin mi saracaksın yoksa şu tarz kundaklardan mı alacaksın?
Eki Görüntüle 2053461
Ben sarıcam canım ama yarım kundak yapıcam tam kundak değil. Bunları yabancı vloggerlarda görüp hevesleniyordum ama etrafta göremedim. Nerede satılıyor biliyor musun? Bunları da alabilirim mantıklılar.
Baya pahalılarmış ama kullanışlılar bence. Benim bebekliğimden kalma bi kundağım var 2 adette aliekspressten aldım ama normal kundaklar bundan değil. Bence yeterli gibi. Ama sen bilirsin canım bunlarda güzel oluyorlarHepsiburada, n11 filan oralarda var.. 100 tl fiyatı .. Owli kundak diye geçiyor.. başka 1-2 marka daha vardı buna benzer şimdi isimlerini hatırlayamadım.. Bu arada bu Owlide 0-3, 3-6 ve 6-9 ay olarak ayırmışlar bedenleri.. 0-3 ay 54 cm yazıyor pek küçük geldi bana..
aldıkların varsa bir daha masrafa gerek yok tabi.. Ama baya pahalı dediğin gibi, bakalım düşünüyorum ben de, kararsızım..Baya pahalılarmış ama kullanışlılar bence. Benim bebekliğimden kalma bi kundağım var 2 adette aliekspressten aldım ama normal kundaklar bundan değil. Bence yeterli gibi. Ama sen bilirsin canım bunlarda güzel oluyorlar
kızlar ev tipi ana kucağı var mı ?