- 12 Kasım 2012
- 653
- 539
- 123
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #2.941
Canım bende babymall dan aldım sevibebeydi galiba setini aldım sedefli indirimdeydi şuan 49 küsüre mi düşüyor öyle bişeykızlar banyo kuvetı ne aldınız :) set mı aldınız bana lınk atın bısey deyın :) onu da alayım cıksın aradan :)))
bakayım canım hemenCanım bende babymall dan aldım sevibebeydi galiba setini aldım sedefli indirimdeydi şuan 49 küsüre mi düşüyor öyle bişey
sen bayagı uygun almıssın kuzum o setı ben 90 lıra gormustumBen e bebekten almiatim. Babyjem eko 5 li seffaf kuvet seti 55 tlye aldim tum seti
haha gormemıs hesabı harbı ne alıcam kafam karıstı o kadar da eksık var :))))Ay ceklerinizi sevsinler sizin bozdur bozdur harca
bakayım cnaım bende hemen bırını almam laızm artık:)Canım bende babyjem aldım set olarak . Kalitesi hoşuma gitti öneririm ama ben netten aldım . Bebegen diye bir sayfa var ordan aldım .
bulamadım kuzum ben yaCanım bende babymall dan aldım sevibebeydi galiba setini aldım sedefli indirimdeydi şuan 49 küsüre mi düşüyor öyle bişey
Canım ben bundan alacağım küçük bir ürün değil. Normal küvet ebatında 1-2cmlik bir fark vardı sadece. Yeğenim 16 aylık hala kullanıyoruz çok rahat.https://www.babymall.com.tr/urun/baby-jem-bebek-katlanabilen-banyo-kuveti-bbj-312007-mavi
kızlar nasıl bu kucuk mu bıraz yer kaplamaması guzel ama kulanıslı olur mu bılemedım
benım de ev dar kullanıslı olur gıbı geldı katlayıp koyardımCanım ben bundan alacağım küçük bir ürün değil. Normal küvet ebatında 1-2cmlik bir fark vardı sadece. Yeğenim 16 aylık hala kullanıyoruz çok rahat.
haha gormemıs hesabı harbı ne alıcam kafam karıstı o kadar da eksık var :))))
aksi bir durum görürse yasaklardı.
Hepimiz aynı değiliz erken Doğum riskim var mesela hana yasaklamadı..
Yuppppppppppiiiiiiiii en sevdiğim doktor modeli
O zman dans :)
Benjm doktorum zaten degisik bi adam hersey gayet rahat serbest hicbisi demez heralde :))
Benim evde epey yer var da portatif olsun istiyorum canım :) fiyatı setlere göre baya pahalı indirim denk gelirse süper olur :)benım de ev dar kullanıslı olur gıbı geldı katlayıp koyardım
benım de ev dar kullanıslı olur gıbı geldı katlayıp koyardım
bizimki de öyle onun rahatlığı bana da yansıyor valla. Önümüzdeki ay gideyim kontrole sonra yıkama işine gireceğim artık valla doğururum umudum yok ama oda inanılmaz dağıldı toparlansın
Tam country tarzı çok güzel valla canım :)
n11 den baktim canım benim yeni dogan özel üretim diye geçiyorÇok güzelmiş bu canım nereden bu takım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?